CraiovaDakarProject Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Oameni buni, mitsu din prima generatie, asa cum are Deerhunter, cum se descurca? Ce parere aveti de ele, unde apar probleme, le-a mancat coroziunea, mai fac fata? Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 Al meu este din ''88. Este printre cele mai vechi dar vreau sa-ti spun ca tabla sta grozav de bine pe el. Am o singura pata de rugina cat o moneda veche de 5 lei :grin:, undeva la usa din spate. In rest, nimic. De facut fata,ce sa zic, imi mentin parerea ca este o masina care te scoate dar de la care nu poti avea pretentii mari. Conteaza f. mult motorizarea. In comparatie cu a lui Manole care e un V6 (daca-mi aduc bine aminte), al meu de 2,5 diesel, e lenes rau de tot :grin: Probleme care le-am intampinat eu sunt in principal legate de bucsi si pivoti pe fata (boala basculelor). In general e o masina ok de care te atasezi. Incet, batraneste, te duce pe unde vrei. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
deerhunter Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Si al meu e tot din '88. Se mai duc bucse, rotule si alte chestii (nu ma prea pricep la de astea). Dar tine. Tabla e ok. Ici, colo, pe la aripi spate, apare cate o pata de rugina. Daca nu faci off-road extrem, motorul de 2,5 e ok. Te duce si te aduce acasa de la vanatoare. Si te scoate din caca nu prea mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts