crivo Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 As dori sa desfac bordul deoarece trebui sa intervin la radiatorul AC si ceva cioburi scapate in el. Poate sa-mi indice un coleg unde sant ascunse surupurile s-au ce mai are pe acolo pentru a desprinde plansa bord ? Deorece nu stiu sa caut in manuale ,va rog daca se poate un link s-au un nr tel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Demontare bord Ai cam multe de dat jos. Sunt 2 suruburi sub plasticele laterale de pe stalpii parbrizului, 1 sub ceas (cel de pe mijloc, de langa parbriz), sub planseul de la aeroterma mai sunt vreo 2, pe capete sub bord, sub capacul airbag-ului mai gasesti 2, trebuie sa desfaci si consola de la ceasuri (turometru si restul), sa dai volanul jos si blocurile de comenzi de la stergatoare si lumini, prin torpedouri iar, daca mai imi amintesc, mai zic. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: Demontare bord As dori sa desfac bordul deoarece trebui sa intervin la radiatorul AC si ceva cioburi scapate in el. Poate sa-mi indice un coleg unde sant ascunse surupurile s-au ce mai are pe acolo pentru a desprinde plansa bord ? Deorece nu stiu sa caut in manuale ,va rog daca se poate un link s-au un nr tel. Sa faci ceva poze cu tot ce executi ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Demontare bord Freelander 1 Vreau sa schimb becul care imi lumineaza numarul de KM parcursi. Imi merg toate luminitele mai putin ala. Nu imi mergea nici becul de la ceas din centru si acolo m-am descurcat cu un bec de scala de 12V pentru ca alta solutie nu aveam in momentul ala. Stiti daca becul asta de kilometraj este la fel ca cel de ceas? Ca nu as vrea sa demontez bordul sau cum se numeste consola aia cu indicatoare si dupa aia sa caut un bec o saptamana. In engleza nu stiu ce sa caut, asa ca si un link ar fi bun sa vad cum arata becul asta. Ca sa inlocuiesc acest beculet trebuie sa demontez si volanul? Un link sau explicatii despre cum fac asta ar fi de folos. Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Demontare bord Nu trebuie sa demontezi tot bordul, doar partea cu ceasurile. Ai aici cateva explicatii de la toata procedura http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64146-FarmLander!-Diverse-probleme-pe-diverse-Freelandere&p=759687&viewfull=1#post759687, in principiu ai de desfacut vreo 8 suruburi cu cap cruce.:2dr Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Micha Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Demontare bord Da-mi, te rog, si un link despre cum arata acel bec. Sau macar denumirea lui in engleza si caut eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Demontare bord http://www.lrseries.com/shop/product/listing/10681/3099/1/RTC3635-LIGHT-BULB-1-2W-12V.html. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Demontare bord Freelander 1 ...Ca sa inlocuiesc acest beculet trebuie sa demontez si volanul? Un link sau explicatii despre cum fac asta ar fi de folos. Merci! pe lânga ce ți-a indicat DKW, aruncă un ochi și aici, poate te ajută http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate