Kali Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Re: Anvelope MT pt Pajero SWB Din pacate trece anul si nu prea am avut deloc parte de noroi ... decit niste balti si o singura urcare pe clisa. Ca un review general: - anvelopele sunt absolut excelente pe pamant uscat si umed, iarba si pietre. Se infing binisor la ravene si au suport mai bun decit BFG KM2 la inclinari laterale. - pe noroi (dar n-am gasit noroi clisos decit la o singura iesire) nu descarca bine decit daca cobori presiunea la 1.8 -1.7. Ce-i drept, in span si cu 1.7 am urcat o panta la 45% si sus erau destul de bine descarcate. Aceiasi incercare la 2.0 bari a fost fara succes. Am mai trecut ceva balti mai mari si, din nou s-au comportat excelent. Intr-un cuvant = pe teren sunt putin peste KM2 in orice conditii le-am testat, iar pe asfalt sunt putin sub KM2 - stabilitate mai slaba si aderenta subtire pe ploaie, dar exact la asta m-am asteptat din start. Sunt putin zgomotoase pe asfalt, dar nimic similar cu Simex-urile ... Pentru mine, Federal MT este de departe cel mai bun compromis pentru un all-over MT, care vrea si putin mai "extrem" din cind in cind. Editat Noiembrie 15, 2011 de Kali Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope MT pt Pajero SWB Multumesc de raspuns , cred ca merg la Delta Group si cumpar 4 Simex ca sa nu am indoieli in teren . Am decis asa pentru ca am cateva randuri de jante pe care pot lasa anvelopele de vara si cele de iarna , imi iau niste dopuri pentru urechi si gata :wink:. ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope MT pt Pajero SWB E interesant ca Federal Couragia tin la tavaleala pe asfalt. Dupa 15.000 km arata la fel ca atunci cand le-am cumparat. Am pe alta masina BFG AT si nu prea se vede diferenta ... Concluzia mea este ca atat Federalul cat si BFG-ul sunt anvelope cam de acelasi calibru. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope MT pt Pajero SWB Si ale mele au aproape 10.000km 80% asfalt, 20% teren. Abia se vede ca au fost utilizate, iar crampoanele sunt toate in buna stare :) Ce-i drept, pe asfalt rar trec de 90 kmh, si niciodata mai mult de 110 kmh. Peste viteza asta, masina se simte putin instabila (are legatura si cu inaltimea/ latimea anvelopei = 235/85/16). Probabil ca in teren Simexul este considerabil mai bun, insa pt cine nu vrea sa se joace in fiecare weekend cu schimbatul gumelor, un MT mai agresiv gen Federalul este o optiune mult mai buna ... Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Noiembrie 15, 2011 Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope MT pt Pajero SWB Dar diferenta intre Simexuri si Mt-Uri la zgomot pe asfalt cam care ar fi de la 1 la 10 ? cat simex cat Mt ? M-ati inebunit , nu mai stiu ce sa cumpar :oo ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kali Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2011 Re: Anvelope MT pt Pajero SWB Dar diferenta intre Simexuri si Mt-Uri la zgomot pe asfalt cam care ar fi de la 1 la 10 ? cat simex cat Mt ? M-ati inebunit , nu mai stiu ce sa cumpar :oo Daca esti pasionat de noroiala, iti plac traseele scurte si grele si nu folosesti masina mult pe asfalt - Simexul is "the king" Pe de alta parte, si cu un MT mai agresiv treci prin 95% din locurile unde treci cu Simexul, si daca preferi plimbarile mai lungi, in care mai intra si ceva asfalt, sau daca folosesti masina zi de zi, cum fac eu - opinez ca un MT gen Federal, KM2, Cooper STT, Kumho KL71 e o optiune mai buna. Si eu am studiat vre-o 2 luni pana am ales Federalurile, si a fost o alegere "per intreg", nu numai pt teren, sau numai pt asfalt, etc ... PS: Toate sunt compromisuri, cauciucul ideal nu exista :grin: Tot Samuraiul ' ii cel mai tare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Anvelope MT pt Pajero SWB Nu se preteaza la fel de bine si Insa Turbo profil Sahara la ce vrei tu sa faci cu masina ? Poate ne spune un posesor de asa ceva care este treaba cu ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 (editat) Re: Anvelope MT pt Pajero SWB Nu se preteaza la fel de bine si Insa Turbo profil Sahara la ce vrei tu sa faci cu masina ? Poate ne spune un posesor de asa ceva care este treaba cu ele.[/QUOT Excelente in noroi, descarca repede, nu am ramas niciodata blocat, dar pe sosea fac ca avionul iar la viteza , fiind inguste (235/85R16), la manevre bruste nu sunt stabile (poate cu 265/75R16 ar fi mai OK pe sosea) Editat Februarie 16, 2012 de stanley Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MCK Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: Anvelope MT pt Pajero SWB am aceeasi problema, BF sau Sahara/cross country / traker ? altceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate