Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bare transversale Suzuki Vitara 1994 jlx 5door

ap3bogdan

Postări Recomandate

Salut...Am deschis acest topic deoarece am o problema in achizitionarea unor bare transversale pentru Vitara mea. M-am uitat pe mai multe siteuri dar pt Vitara nu gasesc si nu stiu de la ce alte modele de masini se potrivesc. Caut sa cumpar sau sa schimb cu bare transversale cu prindere pentru bare longitudinale Mont Blanc. Mersi

Land Rover Discovery 1

mail ap3bogdan@gmail.com

tel 0745855228

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bare transversale Suzuki Vitara 1994 jlx 5door

Eu am cautat in disperare bari dar Thule sunt la un pret extrem de mare. In final, printr-un noroc orb am gasit la un coleg de forum bari longitudinale. La un pret super ! Alternativa ar fi fost un producator spaniol ( tot transversale ca si cele de la Thule ), nu-mi amintesc exact firma, dar in Romania nu erau pe stoc, trebuiau sa aduca din Spania si dupa ce i-am sunat saptamanal vreo 2 luni am renuntat. Din pacate, dupa cat am vazut eu multe alternative nu sunt ...

Cele pe care le-am luat eu aveau si bari transversale incluse.

Daca vrei si te intereseaza poze trimite-mi un mesaj pe privat si le fac.

Link spre comentariu

Salut

Bogdan ar mai fi varianta sa iti confectionezi tu sistemul de prindere eu cel putin asa intentionez sa fac la vitara mea

Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti
Link spre comentariu

Uzi..vad ca esti din Cj :) cand te apuci de ele sa vad cum sunt?

Salut

am facut suporti dar nu au iesit chiar bine modelul e cu prindere la usa daca vrei ne putem intalni sa iti arat despre ce este vorba azi am vazut pe o vitara lwb bare transversale prinse cu surub in tabla de sub chederul de pe plafon

Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti
Link spre comentariu

Salut

am facut suporti dar nu au iesit chiar bine modelul e cu prindere la usa daca vrei ne putem intalni sa iti arat despre ce este vorba azi am vazut pe o vitara lwb bare transversale prinse cu surub in tabla de sub chederul de pe plafon

Am vazut si eu una parcata de langa Kaufland in Manastur si i-am lasat un bilet prin care am cerut inf tehnice. Ma sunat proprietarul si mi-a zis ca sunt prinderi de dacie dar fara o parte(partea care vine peste chederul ala cred). Urmeaza sa ma intalnesc cu el sa vad cum si le-o facut

:wink:

Land Rover Discovery 1

mail ap3bogdan@gmail.com

tel 0745855228

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare