casian Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 (editat) stiie cineva daca se poate inmatricula un cherokee Xj ca autoutilitara? acum are nr de spania si nu figureaza ca autoutilitara. multumesc Editat August 6, 2016 de Astral IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: inmatriculare cherokee XJ ca si autoutilitara Buna seara ! Ma indoiesc ca se poate in inmatricula ca si ultilitara un Cherokee clasic. Daca se dorea utilitara, trebuia cautat Comanche-ul, (MJ-ul, raritate) disponibil cu toate motorizarile de pe Cherokee, sau chiar si doar cu tractiune spate. Adica asta: http://i51.tinypic.com/35jgumq.jpg http://i53.tinypic.com/2qiyb6v.jpg http://i56.tinypic.com/2jdg8hz.jpg Si se poate transforma si Cherokee-ul sa aiba fata aia frumoasa, din prima poza: http://i54.tinypic.com/2k4snr.jpg Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
casian Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: inmatriculare cherokee XJ ca si autoutilitara ideea era de taxa de prima inmatriculare, ca in octombrie imi expira itp-ul, si sa merg pana in spania sa-i fac itp-ul nu-i foarte rentabil. IMS 2,7 D ‘59 Range rover p38 2,5 tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian S. Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: inmatriculare cherokee XJ ca si autoutilitara Si taxa este consistenta..nu stiu daca mai sunt rentabile deprecierile,in ce fel se calculeaza acum,anul trecut mi sa depreciat masina de la 2700 la 500.Nu stiu cum este cu noua taxa.O persoana care a dorit inmatricularea unei masini sa prezentat la serv inmatriculari faca decizia de calcul si fara chitanta precum ca ar fi platit taxa,binenteles ca i sa respins dosarul printr-o instintare scrisa cu care pe langa restul de acte si legalizari a deschis actiune contra finantelor,iar instanta ia aprobat inscrierea fara taxa.Intreaba un avocat ca ai sanse;si eu i-am dat in judecata pentru recuperarea a 3 taxe platite. Ca autoutilitara este intradevar ieftin,dar pe urma ai totul mai scump,detin o autoutilitara pick-up si sunt diferente destul de mari la rovineta,asigurare,impozit. Drumuri la itp in Sp am facut si eu vreo doua apoi am inscris-o. Toate bune si succes. Captiva 4x4 2.0 VCDI Freelander 2.0 DIESEL Logan Pickup 1.5 DCI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnyp Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: inmatriculare cherokee XJ ca si autoutilitara daca nu te deranjeaza impozitul , mai degraba o inmatriculezi ca si "masina de competitie " la acr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hainuinimic Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: inmatriculare cherokee XJ ca si autoutilitara buna!....care ar fi procedura de inmatriculare ca si masina de competitii?...acte necesare si alte cele...poate sa-mi spuna cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 (editat) Re: inmatriculare cherokee XJ ca si autoutilitara buna!....care ar fi procedura de inmatriculare ca si masina de competitii?...acte necesare si alte cele...poate sa-mi spuna cineva? Ionut, hunedoara, wrangler yj diesel, neinmatriculat fara nici un act folosit numai la plimbari pe deal... Intr-un alt topic ai scris ca masina ta n-are "nici un act", deci poti sa-ti iei gandul de la orice fel de inmatriculare si sa te obisnuiesti cu ideea ca singura varianta e dezmembrarea..... Editat Septembrie 29, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 Re: inmatriculare cherokee XJ ca si autoutilitara Mai ai varianta de a gasi una inmatriculata in Ro accidentata sau foarte defecta si ieftina si o folosesti pe a ta ca donatoare ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Q-SETE Postat Martie 25, 2013 Partajează Postat Martie 25, 2013 Re: inmatriculare cherokee XJ ca si autoutilitara din cate stiu eu cherokee are cutie automata si la masinile cu cutie automata este foarte greu sa schimbi in romania din turism in autoutilitara de ce nu iei legatura cu cine inmatriculeaza pe bg , o inscrii acolo si o treci autoutilitara in acte ca la ei se poate mai usor si apoi o inmatriculezi in romania o idee mai sapa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate