adrianudeanu Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 m-am tot gandit, m-am razgandit...si m-am hotarat. pun coilovere pe al meu patrol. acum urmeaza intrebarea....pentru ca la americani se da dimensiunea cursei amortizorului...cat s-o aleg ca sa obtin un lift de 10-15 cm? ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: coilovere patrol Oligarhule! fa si tu ca tot omu un buid thread! :uameni Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: coilovere patrol presimt ca urmeaza roti de peste 40........ crezi ca o sa le invarta :ha: ?? ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Re: coilovere patrol tu ce parere ai, domnule? :D:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate