stanley Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 In vederea amenajarii masinii pentru actiuni la munte, expeditii, am demontat bancheta din spate (masina este un Pajero SWB) iar spatiul rezultat l-am amenajat montand un parapete lipit de spatarul scaunelor din fata pana la nivelul tetierelor (o placa din burete de 3 cm mai rigid imbracat in material de prelata, rigidizat cu o teava si fizat la partea superioara cu snur de picioarele tetierelor) iar pentru protectia suprafetei orizontale ramasa libera (cca 1,10 x 1,30mp) si a lateralelor pana la 0,50m inaltime, am aplicat un covor de cauciuc fara insertie gros de 6mm, cumparat de la o firma care comercializeaza asa ceva (se vinde la metru din sul de 1,50m latime). Cauciucul fiind greu, pe lateral am aplicat cateva capse gaurite pentru a introduce in gauri snur pentru fixare pe lateral pentru a tine marginile verticale. A iesit totul bine, cauciucul protejeaza perfect interiorul masinii fata de tot ce se pune inauntru, preia si trepidatii, etc, iar cand este necesar demontez totul si remontez bancheta spate. Problema pentru care am deschis topicul este urmatoarea: Cauciucul are un miros patrunzator care dupa 5 luni nu s-a atenuat. Nu stiu, este de la compozitia cauciuicului sau provine din tehnologiei de fabricatie a covorului. Masina o folosesc in mod curent (este unica) iar mai ales atunci cand masina este neancarcata iar geamurile sunt inchise mirosul este deranjant. La actiunile la munte cand masina este incarcata iar in teren mergi si cu geamul deschis nu deranjeaza mirosul, problema este la folosirea curenta in oras. Sa fie cumva toxic mirosul cauciucului recent fabricat? Cei de la magazin nu au stiut sa raspunda Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate