toyotahilux Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Am un Hilux fabricatie 2009,cabina simpla ,4x2.As vrea sa stiu daca se poate transforma in 4x4 ,daca a facut cineva asa ceva si care ar fi costurile?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: "Montare"4x4 in loc de 4x2 se poate? da se poate nu am facut insa e mai ieftin sa o vinzi si sa cumperi una 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotahilux Postat Iulie 31, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: "Montare"4x4 in loc de 4x2 se poate? :ha:Foarte tare. Poate totusi e cineva care a facut si imi poate spune si mie ....in primul rand costurile.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: "Montare"4x4 in loc de 4x2 se poate? Poate gasesti una rasturnata sau ceva dinaia 4x4 si iei piesele de pe ea. Ar fi si aia o varianta dar nu stiu preturi. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotahilux Postat August 5, 2011 Autor Partajează Postat August 5, 2011 Re: "Montare"4x4 in loc de 4x2 se poate? Daca are sau stie cineva o astfel de masina il rog sa ma anunte.Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate