yulian Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Salutare tuturor. De ieri am intrat in posesia lui L200. Masina este foarte ok, frumoasa...si merge ca si noua. Totusi am eu o nemultumire fata de maneta schimbator+reductor care mi se par ca vibreaza foarte tare. Intradevar nu am mai condus motare asa mari, dar tinand cont ca este o masina noua mi se pare cam mare jocul. Vreau sa stiu daca este ceva normal sau prima vizita la service va fi mult mai repede decat as crede? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: Trepidatie schimbator Este normal. Totusi, poti face o verificare la orice service, numai sa o sui outin pe un elevator sau canal si sa te uiti la bucsa reductorului. E pozitionata sub fundul soferului, intre reductor si sasiu. E posibil sa nu fie stransa sufient si sa joace. Dar in orice caz, sa balanseze manetele, e normal. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 31, 2011 Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: Trepidatie schimbator E normal sa trepideze manetele, nu-ti fa griji si bucura-te de masina noua. In plus, pune niste poze s-o vedem si noi. Eventual la prima revizie ii intrebi la reprezentanta ca sa fii linistit. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yulian Postat Iulie 31, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2011 Re: Trepidatie schimbator Multumesc frumos pentru raspunsuri. E bine sa stiu ca totul e ok. Am deschis un thread separat pentru poze si prezentare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Trepidatie schimbator Totusi daca e enervant zgomotul produs mergi la reprezentanta Mitsu sa-ti spuna cei de acolo daca este vreo problema. Iar la tine domnule @fantoyota este deja enervant faptul ca scri fara sa-ti faci o prezentare, asta dupa ce ti-am trimes si PM in acest sens. Deci te rog sa te conformezi ca atare si sa vizitezi pagina cu pricina: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page58 S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yulian Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 Re: Trepidatie schimbator Multumesc tuturor pentru ajutor. Intre timp am ajuns si la reprezentanta la TM si baiatul de acolo mi-a spus ca e normal sa trepideze schimbatorul fiind direct pe cutie. M-a lasat sa pun mana pe un schimbator de la un L200 care era la service si facea tot cam asa (sau cel putin asa mi s-a parut mie). Eu m-am cam obisnuit cu ea, socul mai mare a fost zilele trecute cand am umblat cu un Tucson pe benzina. In primul rand ca mi s-a parut foarte mic in comparatie cu a mea si in al doilea rand linistea din masina, lipsa trepidatiilor schimbatorului, sprintul...dar mi-a trecut repede cand mi-am recuperat bestia. O zi faina va doresc tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate