Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

claxoane!

ADP246

Postări Recomandate

Nu mai merg claxoanele;stie cineva care este releul/siguranta pt acesta,si unde se afla;mai exact daca exista si alte sigurante/relee,decat cele din compartimentul motor ,mai exact de langa acumulator?

Multumesc anticipat!

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: claxoane!

Chiar nu stie nimeni?

Stau cu capota ridicata si ma uit ca la poarta noua :)) ,asteptand raspunsurile voastre :)

Mentionez ca am pus alte claxoane si au mers timp de o zi;e drept ca nu le-am folosit abuziv;cred ca e vreun releu,siguranta ceva,ca pe direct le-am pus si merg ;)

Astept,inca;va multumesc!

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Chiar nu stie nimeni?

Stau cu capota ridicata si ma uit ca la poarta noua :)) ,asteptand raspunsurile voastre :)

Mentionez ca am pus alte claxoane si au mers timp de o zi;e drept ca nu le-am folosit abuziv;cred ca e vreun releu,siguranta ceva,ca pe direct le-am pus si merg ;)

Astept,inca;va multumesc!

In torpedoul din dreapta,se da jos usa acestiua si acolo sunt mai multe sigurante;pe partea superioara a capacului torprdoului sunt si simbolurile;

Le-am gasit!

Multumesc!

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Vezi ca mai ai si la compartimentul motor niste relee. Tot asa pe capacul cutiei cu relee ai simbolurile.

N-ar strica de vazut si Microcatul ala on-line de care batem gura si eu si Fery.

www.lrparts.ru

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Sper sa nu ma intelegi gresit si sa ne parasesti... doar vreau sa te ajut si de aceea iti spun ca e bine sa te bagi si aici(daca nu ai facut-o deja)http://www.rrsport.co.uk/forum/ nu de alta dar dintre membrii forumului nostru sunt prea putini posesori de RRS... eu sunt pasionat si am cunostintele de baza de electronica dar nu am documentatia specifica sa pot sa ma uit in scheme sau manuale ca sa te ajut. Am sa caut sa-mi descarc ceva de RRS si atunci, avand in vedere ca tot Land Rover e as putea sa iti mai dau idei.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Sper sa nu ma intelegi gresit si sa ne parasesti... doar vreau sa te ajut si de aceea iti spun ca e bine sa te bagi si aici(daca nu ai facut-o deja)http://www.rrsport.co.uk/forum/ nu de alta dar dintre membrii forumului nostru sunt prea putini posesori de RRS... eu sunt pasionat si am cunostintele de baza de electronica dar nu am documentatia specifica sa pot sa ma uit in scheme sau manuale ca sa te ajut. Am sa caut sa-mi descarc ceva de RRS si atunci, avand in vedere ca tot Land Rover e as putea sa iti mai dau idei.

Multumesc pt ajutor fery!

...si MArius G!

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare