razvanutza Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Probabil este unul dintre cele mai sensibile aspecte ale offroadului pentru ca are un caracter puternic subiectiv. Pe mine m-a luat microbul cu iesirile prietenesti acum doi ani, am facut vreo 50 de iesiri in aceasta perioada, iar din 2011 m-am bagat si la campionat. Dupa primele 4 etape pot spune ca mi-am conturat o imagine asupra ce inseamna un concurs (fie cupa sau campionat) si aspectele pentru care merita sa incerci macar o data senzatia respectiva: 1. In primul rand la o etapa de campionat faci offroad cat la 10 iesiri prietenesti. Cel putin. Aici nu ma refer la dificultate, ci la lungimea traseului si situatiile intalnite. Am avut zile si de 100 de km lungime in care am trecut prin toate situatiile posibile de cateva ori (inclinatii, urcari grave, coborari nasoale, bolovani, sleauri, mocirla). Practic o etapa de campionat sau chiar si o cupa reprezinta un fel de "concentrat de offroad" 2. Intr-o etapa de campionat iti poti testa mult mai safe limitele tale sau ale masinii. Poate suna ciudat acest lucru, dar la o prieteneasca iti asumi riscuri mai mari facand chestii grele. La campionat ai elementele de siguranta obligatorii (casca, roll-cage, roti), organizatorii stiu cam in ce zona esti, exista concurenti in fata sau in spate. Mai mult decat atat stii ca portiunile care par imposibile au fost facute inaintea ta de altii, deci strangi din fund si mergi mai departe. 3. Senzatia de adrenalina pe care ti-o da startul si de bucurie cand ajungi la finish. La REA, dupa ultima zi de concurs si o baie in lacul Mocearu ma simteam de parca cucerisem Everestul. Exista si reversul, cand rupi masina la 12 noaptea in creasta de munte si ti se pare ca se aud toate jivinele si te intrebi: eu ce naiba caut pe aici? 4. Oportunitatea de a a invata multe lucruri noi care tin de offroad: - de la echipajele cu mai multa experienta decat tine cum se abordeaza diferitele elemente, unde gresesti si unde face masina diferenta. - sa te orientezi in teren, sa "mirosi" diferitele variante, sa-ti pui problema daca abordarea pe stanga nu cumva e mai buna. Mie de exemplu mi-a placut foarte mult ziua 4 la REA unde am primit roadbook cu 10 puncte GPS care trebuiau atinse si in rest, fiecare cu inspiratia si traseul lui. 5. Si nu in ultimul rand posibilitatea sa faci offroad in zone in care in mod normal nu ajungi. In 4 etape am fost in tot atatea masive muntoase din tara, fiecare cu specificul ei, cu tipul ei de teren, cu elemente de dificultate diferite. Exista si alte elemente care dau sarea si piperul unui concurs: ideea de competitie; spiritul de fair-play de la oameni pe care abia ii cunosti; distractia de dupa o zi grea; faptul ca esti singur in padure doar cu copilotul.... Una peste alta eu zic ca merita experienta unui concurs, fie ca e o etapa de campionat, fie o cupa. Iar "oferta" la ora actuala e destul de variata... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: De ce merita sa mergi la un concurs de offroad? Ok, m-ai convins. La anul sunt la concurs.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: De ce merita sa mergi la un concurs de offroad? 3. Senzatia de adrenalina pe care ti-o da startul si de bucurie cand ajungi la finish. La REA, dupa ultima zi de concurs si o baie in lacul Mocearu ma simteam de parca cucerisem Everestul. Exista si reversul, cand rupi masina la 12 noaptea in creasta de munte si ti se pare ca se aud toate jivinele si te intrebi: eu ce naiba caut pe aici? - sa te orientezi in teren, sa "mirosi" diferitele variante, sa-ti pui problema daca abordarea pe stanga nu cumva e mai buna. Mie de exemplu mi-a placut foarte mult ziua 4 la REA unde am primit roadbook cu 10 puncte GPS care trebuiau atinse si in rest, fiecare cu inspiratia si traseul lui. Una peste alta eu zic ca merita experienta unui concurs, fie ca e o etapa de campionat, fie o cupa. Iar "oferta" la ora actuala e destul de variata... Razvan, foare buna postarea ta. Mie mi se par deosebite decat ce am pastrat sunt in quoteul tau, restul se pot face si la prietenesti. Acum depinde fiecare ce cauta, eu vad mult mai tare sa faci un traseu fara limita de timp dar cu oameni deosebiti langa tine! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 Re: De ce merita sa mergi la un concurs de offroad? Razvan, foare buna postarea ta. Mie mi se par deosebite decat ce am pastrat sunt in quoteul tau, restul se pot face si la prietenesti. Acum depinde fiecare ce cauta, eu vad mult mai tare sa faci un traseu fara limita de timp dar cu oameni deosebiti langa tine! Adi, Fiecare este atras de altceva, nu trebuie neaparat sa fie toate cumulate. Vorbeam cu un concurent de la extrem care imi spunea ca ii place foarte mult ideea de prieteneasca dar nu are timp de asa ceva. Asa ca in loc de 4-5 weekenduri in care iese cu baietii la prietenesti prefera sa-si faca portia de offroad la o etapa de concurs. Gandeste-te ca la prietenesti ajungi sa cam faci aceleasi trasee, cu aceiasi oameni, de multe ori si in spiritul "s-a anuntat vreme urata, hai sa o lasam pe alta data"... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: De ce merita sa mergi la un concurs de offroad? Razvane, ai putea sa ne povestesti pe unde ai umblat si ce ai vazut intr-o zi de concurs? Ce apa ai traversat, in ce masiv te-ai invartit, ce diferenta de nivel ai parcurs... ? In concurs cei doi roboti din masina, unul care citeste din roadbook si din terratrip "aici mergem la dreapta pe un drum slab vizibil", si celalalt care se straduieste sa parcurga track-ul pana la urmatoarea interventie a copilotului, nu prea ai timp sa te si bucuri de traseul parcurs. Totul se produce in mare viteza, ca la filmele derulate rapid, unde nu te intereseaza detaliile. Sigur ca lucrurile sunt mult mai complexe, dar concursul nu e hobby, e o treaba mult mai serioasa, unde nu-ti permiti sa te si bucuri de ceea ce faci, te bucuri sau te intristezi doar de locul pe care te-ai clasat. Pentru mine 100 de Km parcursi intr-un concurs nu cred ca s-ar putea compara cu 100 Km parcursi intr-o tura de o zi, in care sigur trec prin mai multe situatii inedite, pe care de fapt mi le pot creea dupa cum ma duce imaginatia. Nu mi-a placut niciodata sa-mi faca altcineva traseul de offroad... :grin: Sigur ca si concursurile isi au rostul lor, dar eu consider ca offroad ca hobby presupune intrecera cu tine insuti, ajutat de utilajul pe care il ai in dotare. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat August 2, 2011 Autor Partajează Postat August 2, 2011 Re: De ce merita sa mergi la un concurs de offroad? Razvane, ai putea sa ne povestesti pe unde ai umblat si ce ai vazut intr-o zi de concurs? Ce apa ai traversat, in ce masiv te-ai invartit, ce diferenta de nivel ai parcurs... ? In concurs cei doi roboti din masina, unul care citeste din roadbook si din terratrip "aici mergem la dreapta pe un drum slab vizibil", si celalalt care se straduieste sa parcurga track-ul pana la urmatoarea interventie a copilotului, nu prea ai timp sa te si bucuri de traseul parcurs. Totul se produce in mare viteza, ca la filmele derulate rapid, unde nu te intereseaza detaliile. Sigur ca lucrurile sunt mult mai complexe, dar concursul nu e hobby, e o treaba mult mai serioasa, unde nu-ti permiti sa te si bucuri de ceea ce faci, te bucuri sau te intristezi doar de locul pe care te-ai clasat. Pentru mine 100 de Km parcursi intr-un concurs nu cred ca s-ar putea compara cu 100 Km parcursi intr-o tura de o zi, in care sigur trec prin mai multe situatii inedite, pe care de fapt mi le pot creea dupa cum ma duce imaginatia. Nu mi-a placut niciodata sa-mi faca altcineva traseul de offroad... :grin: Sigur ca si concursurile isi au rostul lor, dar eu consider ca offroad ca hobby presupune intrecera cu tine insuti, ajutat de utilajul pe care il ai in dotare. Intr-adevar nu poti sa ai pretentia ca la un concurs sa ai timp sa savurezi traseul.Cu toate ca eu am reusit sa fac poze si filme si cu copilotul tipand in ureche:grin: Spuneam ca mi-a placut foarte mult a IV-a zi la REA tocmai ca nu am avut roadbook ca la roboti: stanga 100 m, 50 m igrec dreapta etc etc.. Erau doar niste pozitii GPS si restul... situatii inedite. Nu le poti avea pe toate. Nici "prieteneasca offroad" nu e ca mersul cu rucsacul in spate. Cred ca experientele de care vorbim sunt complementare, nu se exclud reciproc. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 3, 2011 Partajează Postat August 3, 2011 Re: De ce merita sa mergi la un concurs de offroad? Nu le poti avea pe toate. Nici "prieteneasca offroad" nu e ca mersul cu rucsacul in spate. Cred ca experientele de care vorbim sunt complementare, nu se exclud reciproc. pai cam asta e ideea... si fiecare gusta ce doreste... eu m-as baga la ceva competitii, dar din pacate nu am inca utilaj adecvat... fiind o structura mai competitiva, mi-ar placea tare sa ma dau la concursuri. pe de alta parte, genul asta de "sport" nu prea permite egoismele ieftine, astfel ca fiecare competitie sigur ofera experiente "prietenesti". imi amintesc acum de Ayrton Senna cand, fiind pe primul loc la distanta destul de mare de grup, s-a oprit pt a da o mana de ajutor pt ca unul din spate se accidentase destul de grav... asta "prietenie" mare... poate, intr-o zi... ne vedem la linia de start! :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate