worldscape Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Vin si eu, tupare inscrie-ma si pe mine te rog. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Ma uitam pe o harta ieri si ce am sesizat - langa Shumen se afla un oras numit Targoviste ... care da un vin (omonim) alb de senzatie! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Ma uitam pe o harta ieri si ce am sesizat - langa Shumen se afla un oras numit Targoviste ... care da un vin (omonim) alb de senzatie! Sa inteleg ca iar venim rupti acasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Sa inteleg ca iar venim rupti acasa? Eclatanti :ha: ! Si vinul asta este testat in 7-8 sedinte prelungite de 5-6 sticle, niciodata nu am avut remuscari sau regrete eterne! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4x4shumen Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Minutes are counting down until the official opening of the registration for participation in 4x4 Shumen trophy 2011... Log on the http://www.4x4shumen.com at 00:00 and look at the info there for more details regarding registration... Important... due to sponsorship withdraw the planned discounts for group registration was canceled ... But still the competition is going hard and the interest is growing with each minute. Steps for registration : Step 1: Official registration online from the web site Step 2: If receiving an official reply from the orga team > make a Deposit- guarantee of 50 BGN to the competition's bank account ( not refundable). The date of the bank transfer paper will be used for determing the total fee price. At administration check , the rest of the fee will be payed in cash. Step 3: Send a scanned copy of the ban transfer paper to the e-mail address of the competition for verification. So... i hope this helps. If you have questions , just write here or contact the orga team from the official web site... http://www.4x4shumen.com - "find your way..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 s-a marcat. m-am inscris la extrem. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Septembrie 1, 2011 Partajează Postat Septembrie 1, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Minutes are counting down until the official opening of the registration for participation in 4x4 Shumen trophy 2011... Log on the www.4x4shumen.com at 00:00 and look at the info there for more details regarding registration... Important... due to sponsorship withdraw the planned discounts for group registration was canceled ... But still the competition is going hard and the interest is growing with each minute. Steps for registration : Step 1: Official registration online from the web site Step 2: If receiving an official reply from the orga team > make a Deposit- guarantee of 50 BGN to the competition's bank account ( not refundable). The date of the bank transfer paper will be used for determing the total fee price. At administration check , the rest of the fee will be payed in cash. Step 3: Send a scanned copy of the ban transfer paper to the e-mail address of the competition for verification. So... i hope this helps. If you have questions , just write here or contact the orga team from the official web site... www.4x4shumen.com - "find your way..." Hi, i'm sorry, but the web site it would help if translated in english Thanks Pedro Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 intra pe linkul din primul post. acolo ai optiunea lb. engleza sau bulgarski... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 8, 2011 Partajează Postat Septembrie 8, 2011 (editat) Re: Shumen Trophy 2011 Ce facem?Ne stringem gramada sa platim totul adata sau platim separat inscrierile?Timpul zboara... Editat Septembrie 8, 2011 de asfalttango Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Ce facem?Ne stringem gramada sa platim totul adata sau platim separat inscrierile?Timpul zboara... Hai sa ne inscriem individual ca se complica treaba. Eu inca nu stiu cu ce masina merg...inca nu am una cu toate actele ok,da gasesc eu :grin: Trebuie trimisi 50 leva avans,restul platim la fata locului. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Gata, ne-am inscris si noi azi, Luni dimineata le facem si plata. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Ne-am inscris si noi :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 nu e cam mult 45 mm? 1.5.3.4 Mandatory Rollbar / with arc diagonal / behind the pilot and navigator with a minimum of 45 mm diameter ! asa apare obligatoriu la ei pe site RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 si noi ne-am inscris nu cred ca o sa stea cu sublerul sa masoare - si oricum sunt balcanici si ei - gasim noi o solutie :2dr Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 vitalies - nu stiu ce sa zic - poate vorbeste tzuparu cu ei ca ii stie - sa nu avem probleme ca pe site mai scrie si ca daca te prinde fara centura sau casca in concurs - te penalizeaza cu descalificarea si mai e si treaba cu ITP si asigurare care a confirmat tzuparau dupa ce a vb cu ei ca nici nu se discuta vreo abatere asa - ca dupa parerea mea tb verificat ca sincer nu stiu cati au teava de 45 min la arcul de la rollcage RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4x4shumen Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Dudes regarding the Diameter of the Main RollBar, the diameter MUST BE ACCURATE to the vehicle... We will not allow vehicles, for example a G-Wagon with a 30 mm tube... or Samurai with 25 mm... ( as examples ) We are all thinking of safety and that is issue number 1 ! If you have questions regarding the diameter contact me at: kkpanayotov@yahoo.com At the technical check the marshal will give his opinion regarding the Rollbar / Cage construction and will decide whether the car can go to Masters or it cannot ! Next - regarding to Helmets and seat belts... Marshal and Orga people will be all around the track and each one of them will be looking at each team in order to keep them safe meaning helmets, seat belts, winching straps, weight over the winch cables and so... IF ANYONE MISSES SAFETY EVEN AT THE BARE MINIMUM WILL BE DISQUALIFIED ! We have the bad reputation to stop teams even if they are winning and we are not making exceptions ! If you have questions just ask... You know how... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 So we are ok then! Thanks! :) RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 9, 2011 Partajează Postat Septembrie 9, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 @4x4shumen - mitsubishi pajero short with 38 mm internal and 30 mm external rollcages is allowed? Thanks Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4x4shumen Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 @4x4shumen - mitsubishi pajero short with 38 mm internal and 30 mm external rollcages is allowed? Thanks it is OK IF ONLY has a Diagonal Brase on the internal RollBar... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 it is OK IF ONLY has a Diagonal Brase on the internal RollBar... this is the cage http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/96515956/xlarge/122684690.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4x4shumen Postat Septembrie 10, 2011 Partajează Postat Septembrie 10, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 this is the cage Super... Let's hope you will not need it at all ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 12, 2011 Partajează Postat Septembrie 12, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 M-am inscris si eu la "incepatori" si miine le fac plata direct la banca lor. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Eu am o problema.Am primit un mail de la organizatori ca nu pot participa cu MIO P560 ca receptor GARMIN ci imi trebuie un GARMIN specializat. Aveti idee unde as gasi de inchiriat asa ceva? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Re: Shumen Trophy 2011 Eu am o problema.Am primit un mail de la organizatori ca nu pot participa cu MIO P560 ca receptor GARMIN ci imi trebuie un GARMIN specializat. Aveti idee unde as gasi de inchiriat asa ceva? Eu am un Garmin Nuvi 760 - intreaba-i daca este OK ti-l dau acolo la fata locului. Eu am si Garmin gpsmap 62s asa ca pot sa ti-l dau pe celalalt. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 (editat) Re: Shumen Trophy 2011 Le-am si trimis mail sa ii intreb. Sper sa fie ok. Multumiri anticipate:al Later edit: Accepta fara probleme asa ca am platit si taxa de 50 leva:h5.Sunt ca si inscris:wink: Editat Septembrie 13, 2011 de asfalttango Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate