Astral Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 (editat) Stiu ca la editiile trecute se organiza o caravana a masinilor care plecau din Bucuresti spre MMOF. Putem organiza si anul acesta o astfel de plecare ? Sunteti interesati ? Hai cu propuneri de ora si locatie de intalnire, sa ne miscam cu talent, "ca numai maine nu-i poimaine" si trebuie sa fim acolo ! ..................................................//............................................ Later edit : plecarea se va face in intervalul 6 - 6.30, de la Rompetrol - Otopeni Editat August 10, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Ziceti traseul pe care vreti sa mergeti. Eu plec din Bucuresti pe la 10.00 pe traseul Buc-Brasov-Tg.Mures-Dej-Baia Mare. Cred ca prinz pe la Mures la Lati Csarda. Daca nu ne imbinam la ora va ajung eu din urma. Ne auzim pe statii! Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64441-Maramures-Offroad-Fest-11-15-august-2011-MMOF-2011/page7 Vedeti si posturile 64 si 67 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64441-Maramures-Offroad-Fest-11-15-august-2011-MMOF-2011/page7 Vedeti si posturile 64 si 67 In postul #64 DragosDim isi declara intentia de a deschide un astfel de topic si atat, iar la postul #67 Sanduzzo propune ca plecarea sa se faca la ora 08 : 00 de la McDonald`s Baneasa. Propunerea mea ar fi ora 05 : 00 pentru ca acaretele cu MT-uri merg mai incet si drumu-i luuuuung........ SI DA !!! PRANZUL MUSAI LA LACI CSARDA IN TG.MURES !!! Deci traseul si pentru mine va fi tot Buc-Bv-Tg.Mures-Dej-Baia Mare. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Unde e acest Laci Csarda? Eu o sa plec de la Fagaras la Sighisoara, Mures si de acolo acelasi drum. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Unde e acest Laci Csarda? Eu o sa plec de la Fagaras la Sighisoara, Mures si de acolo acelasi drum. Uite aici: http://www.tempo.ro/restaurant-laci-csarda :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Mersi Nessum. Dupa ce am scris am dat si eu un serach pe google. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Incercati ciorba de fasole servita in paine ... :grin: daca ajungeti acolo ... :old consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Stiu ca la editiile trecute se organiza o caravana a masinilor care plecau din Bucuresti spre MMOF. Putem organiza si anul acesta o astfel de plecare ? Sunteti interesati ? Hai cu propuneri de ora si locatie de intalnire, sa ne miscam cu talent, "ca numai maine nu-i poimaine" si trebuie sa fim acolo ! Ca locatie, Rompetrolul din Otopeni din apropierea aeroportului, iar ca ora hai sa facem un compromis ptr. toata lumea, undeva intre 6 si 7. Ziua oricum este pierduta si cu cat ajungem mai tarziu, bem mai putin . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Acum vreo 3 ore m-a sunat teddybear ca a ajuns in Baia Mare. Pe drumul dinspre Dej spre Baia Mare cu aprox 40 km inainte de Baia Mare sunt amplasate pe putin 10 semafoare si se lucreaza la asfalt si largirea soselei. M-am uitat pe harta sunt zeci de drumuri laterale care dau tot in Baia Mare. Poate ne confirma Max existenta santierelor si o ruta de ocol. Multumim. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Acum vreo 3 ore m-a sunat teddybear ca a ajuns in Baia Mare. Pe drumul dinspre Dej spre Baia Mare cu aprox 40 km inainte de Baia Mare sunt amplasate pe putin 10 semafoare si se lucreaza la asfalt si largirea soselei. M-am uitat pe harta sunt zeci de drumuri laterale care dau tot in Baia Mare. Poate ne confirma Max existenta santierelor si o ruta de ocol. Multumim. Domnu'moderator de Jeep Land Rover, lasati povestea cu semafoarele:veniti asa, cu noaptea'n cap cu noi ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Semafoare sunt! Nu pot spune cu mana pe inima ca sunt 10 da sunt destule. Si sunt controlate de cei de pe santier: daca ai bafta sa prinzi o coloana de 6-7 camioane de la santier, stai 15 min la semafor...eu am facut 40 km intr-o ora juma'. Marius n-a specificat ca ii recomandam sa se inarmeze cu rabdare sau sa caute variante de traseu. Eu n-am avut la indemana o harta mai detailata, asa ca... am avut rabdare. Scriu deabia acum din motive de semnal...sry. Drum bun la toti! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Se poate gasi alt traseu ocolitor din Galgau prin Targu Lapus. Poate Valentin-08 ne ajuta cu niste informatii. Eu as recomanda totusi drumul direct. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 (editat) Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Salutare, scuze de intarziere, insa in ultima 2 saptamani nu am avut timp sa mai intru pe forum . Propunerea mea pentru caravana spre MMOF este urmatoarea: - plecarea se va face in intervalul 6 - 6.30, de la Rompetrol - Otopeni - traseul este cel propus de voi Buc - Bv - Tg. Mures - Dej - Baia Mare - detaliile legate de oprirea pentru pranz o stabilim pe drum Anul trecut cu plecare la ora 6 din zona Colentina si cu o oprire de ~ 1 ora (pentru masa) am ajuns in ~ 11 ore . Pentru lucrarile dupa traseu, gasim noi o varianta locala de ocolire. Cine este interesat, astept sa-si posteze intentia de a merge cu noi in caravana. Lista de caravana: 1. DragosDim 2. Pitonul 3. ... Editat August 10, 2011 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 10, 2011 Autor Partajează Postat August 10, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 ................ - plecarea se va face in intervalul 6 - 6.30, de la Rompetrol - Otopeni ............... Lista de caravana: 1. DragosDim 2. Pitonul 3. ... Lista de caravana: 1. DragosDim 2. Pitonul 3.Astral 4.Stefan79 :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Din cate masini se poate compune o caravana ? Nu de alta, dar sa nu intram in ilegalitate ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ised8u Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 sper ca nu va e tarziu aceasta informatie/ parere personala: drumul prin targu lapus spre baia mare este preferabil si fara semafoare, pentru ca au aparut foarte multe gropi pe celalalt. Cand ajungeti la Galgau faceti dreapta iar in centrul Targu Lapus, imediat dupa politie faceti stanga. Nici asta nu este perfect, dar este mai bun. Eu merg cam la 2 luni. Atentie sa nu faceti dreapta decat in Galgau spre targu lapus, desi mai sunt inca doua indicatoare in alte localitati.... altfel va veti folosi de calitatitile de off road ale masinilor. Drum bun! vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Bun , deci maine dimineata, in intervalul 6-6.30 ne vedem la Rompetrol-ul de la iesire din Otopeni. Daca mai doreste cineva sa vina cu noi, il asteptam cu bucurie. Ne vedem dimineata! Seara placuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Plecare bucuresteni la MMOF 2011 Lista de caravana: 1. DragosDim 2. Pitonul 3.Astral 4.Stefan79 :h5 1. DragosDim 2. Pitonul 3.Astral 4.Stefan79 5.Cristi Delta www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate