allroad Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Salut,am un pajero sport din 2005 si as fi interesat sa Ii maresc garda la sol,(pe romaneste sa il ridic).Daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi si nu numai,bineinteles contracost, Ii multumesc. Astept parerile voastre,oricare ar fi ele,despre aceasta dorinta a mea.Cu respect DAN L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 body lift 2" cca 50 mm si roti de 33" si ai masina cu inca ceva bani o suspensie si un kit de bucse si ai supermasina. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 7, 2008 Autor Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: PAJERO SPORT mai inalt Am pus flanse de 40 mm,arata cu totul altfel.As vrea sa stiu ce cauciucuri pot pune acum?Acum am 265/70/16 BFG T/A.Mentionez ca nu circul pe extreme,deocamdata doar asfalt si forestiere.Astept sfaturile voastre.Multumesc :tk L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: PAJERO SPORT mai inalt daca circuli numai pe asfalt si forestier este deajuns ! si poate si mai mult chiar in teren mai greu cu conditia sa fie MT-uri (gumele) !! de fata poti sa-l mai ridici din barile de torsiune, pe spate doar daca schimbi arcurile !!! baga ceva poze cu utilajul !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 7, 2008 Autor Partajează Postat Martie 7, 2008 Re: PAJERO SPORT mai inalt L-am ridicat deja de fata din barile de torsiune,mai exact l-am adus la acelasi nivel ca si spatele,el fiind cu 5 cm mai jos de fata. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator piticutzu Postat Martie 11, 2008 Partajează Postat Martie 11, 2008 Re: PAJERO SPORT mai inalt bodylift e cel mai simplu shi ieftin, dupa care poti pune nishte gume mai mari 32-uri daca preferi sa ramai pe forestiere etc.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate