Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2,5 td sau 2,8 td ?

Dacus_Malus
 Share

Recommended Posts

salutare!

care motorizare e mai indicata in offroad?

care motor e mai fiabil? care rezista mai bine la mersul pe coclauri?

ambele sunt produse de mitsubishi? sau cel de 2,5 e vreo colaborare cu hyundai?

Suzuki Vitara 1990

Toyota Prius Hybrid 2006

Citroen C25 Autorulota 1990

Re: 2,5 td sau 2,8 td ?

Daca nu s-ar fi discutat aceasta discutie de vreo 10 ori, ar fi fost o treaba. Da un search pe sectiunea Mitsubishi si gasesti cel putin 5 topicuri, apoi inca vreo 2,3 in Discutii diverse si daca imi aduc bine aminte, si pe la mecanica se vorbea de aceeasi treaba.

Pe scurt:

Ambele sunt produse de Mitsu, Hiunday si altii doar au schimbat emblema pe el.

Ambele sunt bune in teren, cel de 2.8 e ceva mai superior ca are cativa ponei si cuplu in plus.

Ambele au probleme cu racirea, de unde se trag si problemele la chiulasa. Se rezolva cu alt radiator mai mare sau cu electroventilator montat in fata radiatorului.

Per total, ambele sunt motoare reusite si cu o mentenanta minima, te tine mult timp fara sa-ti dea dureri de cap. De altfel, piesele noi nu sunt scumpe.

Gasesti mult mai multe piese noi/sh la motorul de 2.5 intrucat e mult mai raspandit.

Edited by Klez
OMU'e inainte de toate!

• 3 months later...

am unul de 2,5 de vreo 2 ani...si nu sa incins deloc.....si i am cam dat.......e clar mai rezistent fata de cel de 2.8..

parerea mea...:old

pregatim masina ta pentru off road

www.modificarioffroad.ro

modificarioffroad@yahoo.com

dezmembrari pajero mk2.

0730678039

• 4 weeks later...

Din cate am observat (daca nu gresesc) ..cele de 2.5 nu au blocaje spate . Corect ?

Nu e un factor important ?

Exista diferential blocant si pe versiunea 2.5 , in afara de limited split diff ?

Din cate am observat (daca nu gresesc) ..cele de 2.5 nu au blocaje spate . Corect ?

Nu e un factor important ?

Exista diferential blocant si pe versiunea 2.5 , in afara de limited split diff ?

Exista chiar si blocat central ,in special la cele manuale ,al meu are si Lsd si blocant spate .

Alea cu SUPER SELECT au diferential central cu posibilitate de blocare, indiferent de cutia de viteze.

Celelalte, care au EASY SELECT sunt fara diferential central.

Puntea spate poate sa fie cu diferential liber, blocabil sau LSD indiferent de motorizare sau cutia de viteze.

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use