Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU

Postări Recomandate

Domnilor, s-a hotarat

Numele concursului de la Buzau este: ROMANIAN EXTREME ADVENTURE@BUZAU

Se lucreaza deja din greu asa ca va garantez ca ne vom ridica cel putin la nivelul anului trecut.Va fi un concurs greu asa ca pregatiti-va bine si din timp.Se lucreaza la site si in scurt timp voi reveni cu informatii legate de eveniment.

Stima Floyota

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Incercati sa faceti cazarea in afara orasului , e aberant sa circuli cu tancurile in piata centrala , mai da vreun nebun in tine si daca n-ai verificare tu esti de vina

nu conteaza cine-i de vina ca daca da unul cu dacia intr-un tanc tot lui ai pare rau (fa-ti RCA ai dai copie si sa-si repare conserva)

apropos ai reusit sa faci unimogul sa aiba sub 3500kg (vezi ca e prevazut in regulament)

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

Bucovina deja pregateste temeinic deplasarea la Buzau cu echipaju auto complet si cred ca si un echipaj la moto.

Daca traseele sunt ca cele de anu trecut "Avem treaba!", daca sunt mai grele "Avem treaba mai multa" :wink:

Bafta la organizare ca aveti si voi "treaba" :wink:

Link spre comentariu

Toate intrebarile ce privesc acest eveniment le astept pe acest topic.

Stima Floyota

Banca?

Cont?

Suma?

Respect :hi

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Usurel domnilor caci vor veni toate informatiile de care aveti nevoie.

Oricum va pot spune ca inscrierile se vor face NUMAI NET, iar taxele vor fi diferentiate in functie de data la care se va face plata asa ca luati foarte serios in seama acest amanunt.

Oricum se pare ca interesul este foarte mare si va asigur ca veti avea parte si de concurenta straina foarte numeroasa.Asa ca m-am decis oricum sa limitez locurile de inscriere dupa cum urmeaza:

40 masini clasa extrem

60 masini clasa open sau cum se va numi

100 motociclete pt ambele clase

40 atv-uri

Cred ca sunt deja destule si mai trebuie sa le tinem si sub control.

Dar momentul inceperii inscrierilor nu este departe dar va promit ca veti fi anuntati din timp si impreuna cu regulile care vor trebui respectate.

Stima Floyota.

Link spre comentariu

Domn'floyota, matale vrei sa sperii deja participantii, de-i anunti de pe acuma ca va fi un traseu greu? Asa cum te-am cunoscut, vei face un traseu in care diferentierea sa fie facuta de abilitatile soferului si ale echipei si mai putin ale masinii, de a trece cu bine de etapele concursului. Ma astept sa vad si respectarea ad literam a conditiilor regulamentului (lucru ce tine tot de sofer si nu de masina).

Spor la treaba si asteptam vesti noi

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Domn'floyota, matale vrei sa sperii deja participantii, de-i anunti de pe acuma ca va fi un traseu greu? Asa cum te-am cunoscut, vei face un traseu in care diferentierea sa fie facuta de abilitatile soferului si ale echipei si mai putin ale masinii, de a trece cu bine de etapele concursului. Ma astept sa vad si respectarea ad literam a conditiilor regulamentului (lucru ce tine tot de sofer si nu de masina).

Spor la treaba si asteptam vesti noi

Bre nu vreau sa sperii pe nimeni,iar traseul bineinteles ca va pune la incercare in primul rand abilitatile pilotului dar ma gandesc ca fiind vorba de un concurs de 7 zile este un pic mai dificil si pentru masina asa ca o pregatire temeinica nu are cum sa strice nimanui mai ales masinii.Cat despre respectarea regulamentului voi avea grija sa fie respectat intocmai chiar daca unora poate nu le va conveni.Asa ca nu stati pe ganduri si pregatitiva sa participati la un eveniment bengos ca sa nu zic cel mai ca poate suna a lauda de sine.

Oricum sunt aici si pentru orice informatie va stau la dispozitie.

Stima Floyota.

Link spre comentariu

Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU

asteptam sa ne anunti ca s-au deschis inscrierile. a doua zi ma inscriu :lol:

Chiar daca nu stiu inca cu cine o sa ma dau, o sa inscriu echipa, platesc si vad eu pe cine gasesc pana la cursa. Asa am facut si anul trecut.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Ceva noutati? E deja sfarsit de martie si nici un update? Vreau si eu sa vin!? :pl

Rabdare.

In cateva zile vor incepe inscrierile.

Link spre comentariu

Domnilor site-ul concursului este deja activ.Nu este 100% gata dar se lucreaza intens.Oricum puteti avea informatii despre ce se va intampla.Pentru orice alte lamuriri va stau la dispozitie aici sau pe mail sau la tel.:0741.217.238.Stima Floyota.

Link spre comentariu

M-am inscris domn Floyota , trebuie sa astept vreo factura ceva sau folosesc curs de schimb BNR si fac plata?

Multumesc mult pentru inscriere.Foloseste cursul de schimb si poti face plata.Te-as ruga sa nu uiti sa treci pe ordinul de plata numele celor pentru care faci plata.Asta ca sa nu ne incurcam.Iar factura te va astepta cand ne vedem la concurs.Daca cumva ai nevoie mai devreme de ea iti pot trimite fara probleme.AAAAA cred ca nu mi-ai scris numarul de inmatriculare , iar in cazul asta trebuie sa mi-l dai.Mersi mult.

Link spre comentariu

Domnilor s-a dat drumul la inscrieri.V-as ruga foarte mult sa va uitati la termenele de inscriere si sa luati in calcul foarte serios timpii pe care ii veti citi deoarece ar fi pacat sa platiti ceva in plus de pomana.Avand in vedere amploarea evenimentului care va avea loc tin sa va anunt ca voi respecta intocmai ceea ce este scris pe site si nu voi mai accepta inscrieri dupa termenul stabilit.

Asa ca luati bine aminte va rog.Ieri s-a dat drumul la site si sunt deja 10 concurenti inscrisi.Va multumesc si va stau la dispozitie pentru orice alte lamuriri. :bean

Link spre comentariu

pai Domn' Floyota, astept si eu o confirmare ceva...

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Domn Floyota, am tot asteptat confirmarea la inscriere si proforma pentru a efectua plata... si in asteptarea asta am obs ca site-ul d-vstra nu are varianta in romana.

imi pare rau dar dat fiind ca SUNT roman, concursul se desfasoara in romania, nu pot fi de acord cu respectiva "abordare" in engleza si ca incheiere:

Renunt la inscrierea in respectivul concurs!

cu stima, dragos Ostafi aka Trooper mandru cetatean al Romaniei

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Draga Dragos,

intr-adevar, prezentarea in limba romana nu este inca postata, pentru ca la site se lucreaza in continuare(daca ai urmarit ce se intampla, ai observat ca zilnic apar modificari).

In plus echipa noastra lucreaza in paralel la mai multe aspecte organizatorice atat in Bucuresti cat si in Buzau.

Din pacate saptamana trecuta mi-am petrecut-o pe munte facand trasee si m-am intors de abia azi noapte in Bucuresti.

Acum am intrat pe net am vazut mesajul tau si ti-am raspuns imediat.

In plus de asta motivul pentru care apare varianta in engleza este pentru ca sunt oameni in Europa care au avut nevoie de informatiile de pe site pentru a se inscrie deoarece dupa cum stie toata lumea strainii isi planifica mult mai din timp ceea ce au de facut, data fiind distanta,tara straina ,etc.,iar daca as fi facut prima data varianta in romana s-ar fi pierdut mult prea mult timp cu varianta in engleaza si de aceea am considerat oportun sa incep asa.Din pacate site-ul este operativ numai de cateva zile si deja au inceput criticile.Sincer imi pare rau pentru asta.

Ai mare dreptate cu observatia pe care ai expus-o si sunt de acord cu ea , dar ma gandesc ca este pacat sa privesti lucrurile asa de abrupt.In ceea ce priveste confirmarea mail-ului de inscriere din pacate nu se genereaza automat inca, dar le voi trimite acum tuturor celor care s-au inscris pana acum. Crede-ma ca se lucreaza din greu si rezolvam multe din mers (cum este inclusiv acest lucru pe care l-ai semnalat).

Observatiile tale ne sunt utile pentru a imbunatati lucrurile.

P.S. Apropos, si noi facem aceste lucruri din pasiune pe langa cele multe altele necesare pentru traiul zilnic.

Stima Floyota.

Mi-ar pare sincer rau sa renunti la inscriere pentru un motiv atat de

Link spre comentariu

Da , stimabile, voi mai astepta atunci cu inscrierea, astept si varianta in romana si mai astept... mai e pana la 31 mai, "mai moare sultanu' mai moare magaru'..." :wink: , mai astept atunci.

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare