Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 86
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU

Se

Domn Florin periodic daca se poata (saptaminal) o lista cu cei inscrisi si cei validati se poate? Adica astept si eu confirmare ca ati primit taxa de inscriere

Se face,numai sa ajung in Bucuresti sa merg la banca sa deschid un serviciu din ala online ca sa pot accesa de pe net caci eu sunt mai mult in munti.

Foarte repede dam drumul si la pgina cu cei care s-au inscris deja.

Multumesc mult.Floyota.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da , stimabile, voi mai astepta atunci cu inscrierea, astept si varianta in romana si mai astept... mai e pana la 31 mai, "mai moare sultanu' mai moare magaru'..." :wink: , mai astept atunci.

Stimabile si stimabililor dupa cum am promis, iaca s-a produs si varianta in limba romana.

Va multumesc pentru rabdare si intelegere.

Maine ajung si la banca sa dau drumul la serviciul de banking online ca sa nu mai pierd timpul pe acolo si sa avem in timp cat mai real situatia cu ce se intampla prin cont.

Stima Floyota.

Link spre comentariu

Buna ziua,

Anul trecut am participat la Musaios si trebuie sa recunosc ca mi-a placut f. mult.

As fi venit si anul acesta dar...

...Sa facem un mic calcul, cat ne costa participarea la open: 450 eur/pers. fiind 2 in masina inseamna 900 eur/echipaj si cum avem echipa de 2 masini inseamna 1800 eur/echipa.

Suma este mult prea mare fata de posibilitatile multora din cei care au cumparat masini si le-au pregatit.

Probabil ca vreti sa ingropati definitiv open-ul si sa ramaneti cu extremul.

Mult succes organizatorilor si participantilor.

Stima,

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

Probabil ca vreti sa ingropati definitiv open-ul si sa ramaneti cu extremul.

Pai, la extrem nu sunt aceleasi taxe?

:mrgreen:

Link spre comentariu

la extrem participarea e la individual. adica e mai simplu de gasit 900 euro in 2 insi decat 4 insi cu 1800.

Si mai este ceva, ganditi-va ca la open vin oameni care nu neaparat au masina super pregatita dar care vin sa acumuleze experienta pentru viitor, nu ar fi normal sa-i incurajati tocmai pe acestia sa le faceti cumva mai usoara participarea?

La extrem se dau deja oameni care au mancat off pe paine. Ca sa pun la punct acum o echipa de 4 e foarte dificil la suma asta.

Bina sa zicem ca ma milogesc si gasesc un sponsor la banca dar ceilalti ce fac?

Sincer sunt putin dezamagit, Buzaul e o zona f frumoasa si merita vazuta.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

Andy, don't cry. E zona super, ... si cu multe posibilitati si daca nu participam putem face o prieteneasca in aceeasi perioada daca sunt amatori ... (sau profesionisti :h5 )

Nu am avut ocazia sa ne cunoastem dar poate pe viitor ... cine stie ? Buzoienii stiu de ce :ha:

Si eu as fi vrut sa particip la BUZAU, dar ASTA E ! Organizatorii au decis ce taxa se plateste.

Si la urma urmei ai posibilitatea de a alege (TELECOMANDA ESTE LA TINE! nu uita :grin: ) Vrei sa mergi dai banu' Nu vrei...!? mergem mai departe. :h5

Sincer si eu am un gust amar referitor la participare dar trebuie sa-i intelegem si pe organizatori. Nimic nu e pe degeaba. Nici combustibilul, nici cazarea, nici mincarea, si nu mai punem la socoteala munca pe teren, care in definitiv este cea mai grea. (Stiu ca unii din organizatori dorm prin paduri si prin coclauri doar pentru a gasi o trecere sau un reper pentru road book)

Trebuie sa recunosc ca in pofida faptului ca nu-mi convine TAXA, pentru ei nu am decit :rsp

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Domnilor, inca o data va multumesc pentru interesul acordat si tin sa va dau o veste buna.

Datorita faptului ca am reusit sa mai gasim sponsori si sa rezolvam o problema financiara care ne ardea foarte tare(ma refer la problema cortului mare pe care daca il inchiriam ne costa aprox 18.000 euro sau daca il cumparam aprox 40.000 euro),AM DECIS SA REDUCEM TAXA CU VALOAREA RESPECTIVA.

In consecinta taxa de participare devine 350 euro per participant si 275 euro pentru asistenta.

Cei care au platit deja vor primi diferenta de bani inapoi.

Acest lucru se va modifica si pe site imediat.

Sper ca este o veste buna care vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra.

Pentru orice alte nelamuriri va stau la dispozitie.

Va urez succese nebanuite.

Stima Floyota.

Link spre comentariu

Saracu' magar...., i-a crapat copita....o murii, n-o muriii...

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :-P :-P :-P :-P :-P

Esti tare Troopere.

Poate ca daca Dom' Floyota ar comanda niscai corturi din China poate ca iese si mai iefteneaua

:ha: :ha: :ha:

Si daca e mai ieftin poate mai reduce si de'un un TVA (cca 20%)

:bean

Acuma fara gluma, e ca turci. Vinzatoru' zice un pret, tu dai la jumate si pina la urma cumperi la pretul pe care esti dispus sa-l platesti. Poate ca ar trebui sa negociem direct :h5

Bafta la drum si Hai Noroi!

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Bai fratilor, da' nu va mai opriti din carcotit? :T

Alea sunt conditiile, cine vrea si poate, merge cine nu, nu. Sunt si alte competitii unde probabil ca e mai ieftin pentru ca nu dureaza 7 zile. Cine nu poate la Buzau, poate sa participe la altele. Anul asta chiar ca sunt multe evenimente de genul asta.

Link spre comentariu

Mai colegi........suntem oameni mari....ce dracu...

Pe bune ca e greu in draci sa faci un concurs de 7 zile mai ales la calitatea pe care o vrea Floyota.

Poate initial pretul a fost mare.......poate nu..........acum insa nu mai poate zice nimeni nimic de bani.

Intamplator chiar stiu ca "nenii" astia stau de vreo luna si ceva pe coclauri sa faca trasee.........cauta sponsori......reflectare media (ca in sfarsit sa ajunga si offroadul sa fie vazut la TV)......incearca tot soiul de variante de cazare si masa si alte facilitati.

Da......a fost o miscare proasta sa anunte intai 450 pt ca apoi sa zica 350......de acord.....Dar ce-ar fi sa incercam macar sa nu-i punem talpi daca nu cumva chiar sa incercam sa ajutam sa creasca nivelul de organizare al concursurilor in Romania?

Link spre comentariu

Da, am facut o gluma... nu o luati ca p'o remarca rautacioasa sau mai stiu eu ce.

Mi-am dorit sa merg la Buzau, insa datorita pretului as fi venit cam singur ( majoritatea prietenilor mei nu pot plati asa suma) si nu vreau sa merg la concurs pt puncte ci pt "distractie" sau "socializare" -cum ar spune unii-.

Bogdan, stiu cat de greu e sa organizezi ceva de calitate, cata munca si cheltuiala este.

Mai "asteptam"....

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Vizitator stef

Dragilor,

ca sa nu existe vreo indoiala cum ca anuntu' de reducere a taxei are alte cauze, va anunt ca, chiar si cu varianta initiala a taxei au existat inscrieri peste asteptari...

deci nu s-a redus taxa din lipsa de doritori, ci din respect pentru participanti. Totul se bazeaza pe un buget, care trebuie sa fie echilibrat. Reduci o cheltuiala si, daca esti corect, reduci si un venit!

Vazand carcotelile ma gandesc ca respectul e, pentru unii dintre noi, ceva ce trebuie exclusiv primit...

ne vedem la Buzau!

Link spre comentariu

De acord Max :h5 . Cine poate, oase roade. Nu as dori sa fiu inteles gresit :sr . Din pacate unii dintre noi iubitori de off road nu suntem si dintre cei bogati. (Cel putin eu) :sr .

I-mi place sa ma dau,... si nu pentru puncte sau GLORIE, ma dau de placere (si intre noi fie vorba la Buzau e PLACERE!!! :banana :banana :banana )

Respect intru totul decizia organizatorilor si daca reusesc sa conving inca 3 sa plateasca in timp util voi veni. :tr Daca nu :cr Asta e!? Poate data viitoare............

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Da, cred ca voi veni daca mai creste gasca, sper ca cei 200 euro in minus/masina sa convinga inca cativa.

Hai baieti! la 11 mil/ persoana/7 zile off adevarat nu-i chiar asa mult ( e drept ca nici putin...).

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Eu zic ca valoarea taxei ar trebui judecata in perspectiva corecta. Nu stiu la voi la masini cum e, insa la moto singurul concurs asemanator ca anvergura e redbull romaniacs unde pentru servicii similare (plus/minus pe ici pe colo) taxa e de 1100E. asta in conditiile in care cursa aia are un sponsor care se pare ca baga approx 100k Euro in toata povestea.

Eu zic ca si daca merg la bai la sovata o saptamana tot cheltui banii astia pe mancare si cazare.

Una peste alta, mie mi se pare super corecta taxa.

Link spre comentariu

Ionutz, nu am problema asta ( nu eu ), problemele mele au fost "rezolvate" de Dl. floyota si echipa.

Acum am doar problema "gastii" in care sa ma-nvart.

Personal ( repet) mi-se pare ok pretul, ba mai mult dac-as face vreodata asa ceva, sigur ar fi p'acolo sau mai mult - d'aia nu fac :lol:

revenind la gashca..., acolo-i problema, parc-ar venii... da' atatia bani, nu au de unde sau li-se pare mult comparand cu alte concursuri de la noi.

E drept ca toata lumea zice ca DA, Buzaul si organizarea lui Floyota sunt de nota 10.

Mai astept putin ... poate se mai gandesc baietii.

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Nea Troopere,

M-am prins bre ca matale nu stai in prima de paste de la guvern ca sa te inscrii la BZ :grin: Sper sa gasesti cu cine sa te dai.

Nici eu nu stiu inca cu cine fac echipa ca destul de multi ar veni dar se codesc din diverse motive. Dar, ca de obicei, pana la urma se aranjeaza lucrurile.

Eu m-am inscris si o sa apara si coechipierul potrivit pana la urma.

Link spre comentariu

Vizitator stef

Dragilor,

sa nu asteptati prea mult, ca data limita de inscriere este 31 mai, si, mai mult, precum ati vazut pe http://www.romanianextremeadventure.ro, de la 15 mai se pune si amenda de 150 euro - pt. intarziere.

Deci, acu' de Paste, aranjati-va ploile si hotarati-va de va inscrieti...si platiti

De data asta nu mai merge cu inscrieri in noaptea in care incepe concursu' :sr

Paste fericit si ganduri bune!

Stefania

Link spre comentariu

pt cine nu a mai gustat un concurs de 7 zile tin sa va spun ca e o experienta ... unica

e un efort financiar considerabil, necesita zile de concediu si nu putine, in plus sansele sa rupi ceva la masina sint de 2-3 ori mai mari motiv pentru care e bine sa ai de toate la tine.

astea fiind spuse, evident nu e pt oricine o astfel de competitie, CE POT SA VA SPUN INSA ESTE CA MERITA TOT EFORTUL !

cunoscandu-l pe Floyota si pe cei din staff cred ca va fi cel mai fain concurs din campionat motiv pt care eu unul m-am inscris desi va trebui probabil sa suport si parte din taxa copilotului ...

nu e de ratat credeti-ma, in plus Buzaul e si la 2 pasi de noi deci costuri mai subtiri cu motorina care a ajuns cat a ajuns...

Pasti fericit tuturor !

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

ori nu am citit eu bine postul ori cei ce organizeaza nu se exprima corect nu afisaza totate aspectele concursului ,adica ce presupune taxa de participare exact ! unii au inteles si cazare etc unii ....nus'ce. Cred ca ar trebui spus exact fiecare detalui legat de concurs,altfel vor aparea vesnicele nemultumiri si eternul,,nu am stiut''.incepeti cu -data -ora-locatia exacta-cost participare si ce este inclus in banii astia(daca e ceva)-dotari obligatorii- etc-- presimt ca i-mi scapa ceva.. nu o fi singurul post legat de concurs ?

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

ori nu am citit eu bine postul ori cei ce organizeaza nu se exprima

corect nu afisaza totate aspectele concursului ,adica ce presupune taxa

de participare exact ! unii au inteles si cazare etc unii ....nus'ce.

Cred ca ar trebui spus exact fiecare detalui legat de concurs,altfel

vor aparea vesnicele nemultumiri si eternul,,nu am stiut''.incepeti cu

-data -ora-locatia exacta-cost participare si ce este inclus in banii

astia(daca e ceva)-dotari obligatorii- etc-- presimt ca i-mi scapa

ceva.. nu o fi singurul post legat de concurs ?

Pentru a clarifica lucrurile in caz ca sunt ambiguitati va spun ca taxa de participare include:

1 Cazare la hotel in zilele 29 iunie si 04 si 05 iulie - deci 3 nopti

2 Catering pe toata durata concursului adica incepand din data de 29 iunie dimineata pana pe data de 05 iulie seara inclusiv.

3 Masa festiva in seara zilei de 05 iulie.

4 Sandwhich-uri pe toata durata concursului

5 Sucuri , apa plata sau minerala pentru traseu pe toata perioada concursului.

6 Campare amenajata in creierii muntilor pe malul unui lac,unde se sta la cort sau rulote(fiecare dupa cum doreste) si unde exista dusuri cu apa calda,toalete,catering,centru de presa,parc tehnic.

7 Programe de divertisment in campare pe durata evenimentului.

8 Cisterna cu benzina si motorina in campare de unde se poate achizitiona contra cost la pret NORMAL de catre fiecare concurent carburantul necesar (totul pentru confortul concurentilor).

9 Puncte de realimentare pe traseu pentru clasele atv si moto.

10 Festivitate de premiere

11 Fond de premiere de aprox. 15 000 euro.

12 Filmul evenimentului pe suport DVD distribuit GRATUIT tuturor celor care s-au inscris la acest eveniment.

13 Aparitii cu materiale fimate la stiri si emisiuni sportive la diverse televiziuni

14 Aparitii in diverse reviste si publicatii de profil.

Cam asta este inclus in aceasta taxa de participare.

E ok?

E destul?

Sper ca acum s-au clarificat lucrurile.

Multumesc.

Stima Floyota.

Link spre comentariu

Gasit/convins copilot....tocmai ce am terminat de completat formularul de inscriere... :grin:

Se poate sa aflam detalii suplimentare referitoare la locatia de campare inaintea inceperii concursului?

bafta!

@Landcruiser
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare