andy68 Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU Succes tuturor, din cate vad anu' asta e un mega-traseu, eu am venit acum 2 zile din Buzau (vezi postul cu Lacu Hansaru) unde Sambata ploua de rupea, din pozele de pe Suzukidojo vad ca se lasa cu multe belele acolo, un damage report destul de consistent dupa prima zi, va tinem pumnii si mult succes in continuare. HAI BAIETII!!! ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU Sa speram in final fericit pt participanti ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU Am inteles ca ieri pe la ora 20 au ajuns doar doua echipaje de la Open. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU Ieri dimineata, pe la 08:30 m-a sunat Trooper ... avea nevoie de ajutor, i-am trimis niste roti cu un sofer de-al meu ... plus ceva piese ... sper ca n-au probleme de nerezolvat ! ... le dorim succes ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mika Postat Iunie 30, 2008 Partajează Postat Iunie 30, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU Am vorbt de dimineata cu Ionutzt si, dupa ce ambele Suzuki (Tzuparu & Sorin Parvulescu) se rupsesera destul de bine (mai mult a lui Sorin), au reusit, dupa inca o noapte alba a asistentei, sa ia startul. Din cate stiu, Trooper & Co. au luat si ei startul fara probleme. Speram ca azi sa nu mai rupa mare lucru, nu de alta dar raman si fara piese de schimb :sc si concursul e abia la inceput. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator afantana Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU mic update pe Dojo. :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU Super poze si super actiune ! Bravos domnilor! Multa bafta in continuare! :Gr Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 2, 2008 Partajează Postat Iulie 2, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU Foarte fain! Ce e cu Robert ca nu am priceput din cele scrise pe dojo? http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 3, 2008 Partajează Postat Iulie 3, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU de clasamente nu stie nimic? Bafta la toti! Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU Chiar nu are nimeni niste poze si pentru noi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU Pai mai este pana maine cand se termina si apoi vin participanti obositi acasa.. asteptam amanunte cat mai multe. Bafta tuturor.. cunoscutilor. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 4, 2008 Partajează Postat Iulie 4, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU pe suzukidojo sunt destul de multe poze http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 5, 2008 Partajează Postat Iulie 5, 2008 Re: CONCURSUL DE 7 ZILE DE LA BUZAU pe suzukidojo sunt destul de multe poze Eu am intrebat daca are cineva poze si pentru noi, adica pentru membri acestui forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate