oresti Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 (editat) Grand 5.2 - Alfonzo Frontera - Stelea R.R - video eu - spotter :grin: Editat August 7, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 frumos domne...da e soft pt mneata:ha:(din rubrica eu ,,extrem,,tu,,extrem,,..el....) NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 a mai iesit frontera din apa??? :hl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 (editat) Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 a mai iesit frontera din apa??? :hl ala e grandul , si DA. :br sunt spotter bun zic eu....:h5 ar mai fi o coborare lejera de 1.5m fara stresuri si fara zgarieturi cu ceva tehnica zic eu . :wink: Editat August 7, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 de aceea am intrebat ca grandul il vad pe mal dar frontera.....:grin:? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 de aceea am intrebat ca grandul il vad pe mal dar frontera.....:grin:? nu a urcat pe acolo. Refuz sa folosesc troliu , pe cat posibil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 ala e grandul , si DA. :br sunt spotter bun zic eu....:h5 ar mai fi o coborare lejera de 1.5m fara stresuri si fara zgarieturi cu ceva tehnica zic eu . :wink: o sa revin cu videouri :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 The Opel ... GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 poze :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 foarte frumos colegi , data viitooare anuntati din timp ca vin si eu !!!!:ca:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 foarte frumos colegi , data viitooare anuntati din timp ca vin si eu !!!!:ca:tk Din pacte noi nu am prea mai postat iesire noastre pe forumuri. Poate ar fi timpul sa facem o incercare , sa vedem care si citi ar fi dispusi sa ni se alature. Lasa te rog un nr de tel pe PM si cand iesim te anunt personal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 Iesirea in varianta video. Dupa cum urmeaza: The Spotting... http://www.youtube.com/watch?v=ie6_3_7e31c&feature=channel_video_title Urcare pe radacini ... http://www.youtube.com/watch?v=YopInSz_Lpk&feature=channel_video_title Coborare pe stanci ... http://vimeo.com/27412020 GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 Revenim weekendul 20-21 Aug cu trasee ceva mai 'Open', Kaiser si Grand peste bolovani de 1.5m, cascada lejera si pante de 80%. (sorry - la sleauri , noroaie si trolieri am renuntat de mult) :tk for viewing us. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 Daca faceati si voi ceva extrem poate mai venea lume, dar asa tot de soft si open s a saturat :ha: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 (editat) Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 Daca faceati si voi ceva extrem poate mai venea lume, dar asa tot de soft si open s a saturat :ha: pai cand fac extrem nu vin nici cei din campionat ca cica ei nu au timp de prostii si rup masinile. Pe de alta parte , cea ce fac ei e mult prea extrem si eu nu prea am sanse acolo :ha::ha::ha: Eu cred ca de fapt singurul lucru extrem in campionat este co-pilotul sau lipsa de. Facem soft si ceva open in urmatoarele weekenduri , apoi o sa pun sus cate un clip cu cea ce consider eu extrem (Kaiserul si Grandul sunt limitate ca masini), ca mai sti, poate nu e si ma amagesc singur:grin: Non Grata va face Extrem, dar mai e pana la primavara. Editat August 8, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 scoatem viezurele din vagauna :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 Pai si viezurele tot la mulineta? Sau e viezure de balta? :br Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 (editat) Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 Pai si viezurele tot la mulineta? Sau e viezure de balta? :br a mers pe roti pana cand l-am virat dupa 'curba'. A pierdut o roata spate (normal) a puso pe laterala (normal) , si la 31'uri , cu toata greutatea masinii pe usi si nu pe roti a fost nevoie de multineta (50cm) pt a ii repune greutatea pe roti . Daca era pe 35'uri nu mai era nevoie de mulineta. Detest mulinetele. Sunt pt pussies care pretind ca stiu off road. uitati-va atenti la poza asta. Prietenul nostru Stelea nu este f experimentat in off road si masina e standart toata ziua. A trecut netroliat pe aici doar pt ca a vut incredere in co-pilot si a facut fix cea ce trebuia. 3/4 din expertii nostri pe simexuri de 35 si blocante se troliau 20 de min aici . Editat August 8, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 observatiile mele: trasee misto copilot misto care dirijeaza fff bine - si doar 1 nu 20... piloti cu rabdare si incredere bravo voua! foarte frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 observatiile mele: trasee misto copilot misto care dirijeaza fff bine - si doar 1 nu 20... piloti cu rabdare si incredere bravo voua! foarte frumos! multumim :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 Super iesire! intr-adevar in stil maniac! Tineti-o tot asa! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 Piloti si copiloti devotati traseului. Felicitari, sper ca intr-o buna zi sa am curajul sa fac si eu ceea ce voi incercati. Cu tot respectu, CAND pe urcare ? ...ca pe coborare cred ca se poate si cu un logan. :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 observatiile mele: copilot misto care dirijeaza fff bine - si doar 1 nu 20... :ha: "doar 1 nu 20" :ha: Dar e haios cand iti vin indicatii dn 20 de parti :ha: GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 Piloti si copiloti devotati traseului. Felicitari, sper ca intr-o buna zi sa am curajul sa fac si eu ceea ce voi incercati. Cu tot respectu, CAND pe urcare ? ...ca pe coborare cred ca se poate si cu un logan. :h5 Gogane hai sa iti aduc aminte de ultima oara cand am iesit in teren si ai incercat tu sa faci o urcare: O zi frumoasa din toamna lui 2010 mai multi amici in offroad la plimbare pe dealurile Istritei. O iesire superba. Ne-a prins noaptea pe o urcare de juma de kilometru cu niste sleauri frumoase si destul de maricele. Urca primele 2 masini, urc si eu cu D.D, Toyotica cu MT-uri resapate face fata sleaurilor desi ma pun de-a curmezisul cu ea de 2 ori din cauza de noroi celebru de Buzau si intr-un final ajung sus. Vine si randul Goganului sa urce, care prin statie comunica "ba sa imi bag .... eu nu pot sa urc, f.... m.... p...." I se raspunde prin statie (Andi Musso si povestea de aici http://www.roxanaradu.com/2009/11/22/botez-prin-muntii-buzaului/ stau confirmare si marturie): "Ba Gogane, a urcat o fata cu Toyota si tu nu poti ce p.... " Restul e istorie. Ai facut urcarea pana la urma si ai supravetuit. Si probabil ai mai invatat si stii si tu ce stii asa ca nu inteleg de vrei tu sa pari interesat in stilul asta. P.S - are unchiu din Banat o vorba - "E rau sa fii prost, mai rau e sa nu iti dai seama ca esti prost". GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 @RR Draguto nu stiu ce aveti de impartit si nici nu ma intereseaza ... dar te-as ruga ca pe viitor sa nu amesteci colivili si acatistili voastre 4x4 cu iesirile la sfarsit de saptamana de pe club 4x4...mai pe romaneste, esti putin offtopic acilisea. Si Goganu, baiat fin cum il stiu va asimila in mod sigur rapid ca si tine esenta acestui post. Multumesc ptr intelegere. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate