R.R Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 @RR Draguto nu stiu ce aveti de impartit si nici nu ma intereseaza ... dar te-as ruga ca pe viitor sa nu amesteci colivili si acatistili voastre 4x4 cu iesirile la sfarsit de saptamana de pe club 4x4...mai pe romaneste, esti putin offtopic acilisea. Si Goganu, baiat fin cum il stiu va asimila in mod sigur rapid ca si tine esenta acestui post. Multumesc ptr intelegere. Yonutze la tine oftopic e când iti convine tie. Eu iti înțeleg prietenia cu Goganul dar Daca nu Ma insel am scris despre offroad nu sarmale si i-am răspuns baietzelului fin la nelamurirea cu urcarile. Eu zic ca mai degraba oftopic e protejatul tau - un logan clar nu poate face ce s-a facut Mai sus. GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 Yonutze la tine oftopic e când iti convine tie. Eu iti înțeleg prietenia cu Goganul dar Daca nu Ma insel am scris despre offroad nu sarmale si i-am răspuns baietzelului fin la nelamurirea cu urcarile. Eu zic ca mai degraba oftopic e protejatul tau - un logan clar nu poate face ce s-a facut Mai sus. NU mi-ai raspuns si nu m-ai lamurit. EU am intrebat CAND se face urcarea ? TU ai raspuns ceva legat de fostele tale iesiri si m-ai jignit gratuit, deci off topic....sarmale. BA DA.....un logan poate cobora pe akolo. Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 9, 2011 Autor Partajează Postat August 9, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 NU mi-ai raspuns si nu m-ai lamurit. EU am intrebat CAND se face urcarea ? TU ai raspuns ceva legat de fostele tale iesiri si m-ai jignit gratuit, deci off topic....sarmale. BA DA.....un logan poate cobora pe akolo. My friend, nu vrei tu sa purtam aceste discutii in alte locuri si nu aici unde nu suntem 'acasa'? E mai frumos si mai sanatos zic eu.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 9, 2011 Autor Partajează Postat August 9, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 - un logan clar nu poate face ce s-a facut Mai sus. mai sti? :ha: eu as incerca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 @ RR - de ce insisti si tot faci urcari si coborari, poze. iesiri ??? Lasa masinile, lasa scrisul pe aici ca se enerveaza Ionutz si da cu pumnii in clape, nenoroceste laptopul ala special de off road ( are ceva noroi pe mouse) . Oricum esti off topic - treci la sarmale ca altfel primesti ban de la cel ce are tot timpul dreptate. @ Yonutz - daca vreun papagal de asta frustrat care iese si se da cu masina prin noroaie mai indrazneste sa zica ceva pe aici.....da-l afara, sterge-i contul.....arata-le cine are cel mai tare mouse. :rsp Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 9, 2011 Autor Partajează Postat August 9, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 Super iesire! intr-adevar in stil maniac! Tineti-o tot asa! :wink: Thanks man :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 (editat) Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 @ RR - de ce insisti si tot faci urcari si coborari, poze. iesiri ??? Lasa masinile, lasa scrisul pe aici ca se enerveaza Ionutz si da cu pumnii in clape, nenoroceste laptopul ala special de off road ( are ceva noroi pe mouse) . Oricum esti off topic - treci la sarmale ca altfel primesti ban de la cel ce are tot timpul dreptate. @ Yonutz - daca vreun papagal de asta frustrat care iese si se da cu masina prin noroaie mai indrazneste sa zica ceva pe aici.....da-l afara, sterge-i contul.....arata-le cine are cel mai tare mouse. :rsp Ai si tu dreptate. Multumesc :tk Editat August 9, 2011 de R.R GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 My friend, nu vrei tu sa purtam aceste discutii in alte locuri si nu aici unde nu suntem 'acasa'? E mai frumos si mai sanatos zic eu.:wink: ......neah......eu te stiu intr un fel.....pe acest forum vad ca te porti altfel......interese....:grin: Pe club 4x4 ma simt ca ''acasa''. on topic: dragute pozele.....si peisajele. Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 9, 2011 Autor Partajează Postat August 9, 2011 (editat) Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 ......neah......eu te stiu intr un fel.....pe acest forum vad ca te porti altfel......interese....:grin: Pe club 4x4 ma simt ca ''acasa''. on topic: dragute pozele.....si peisajele. ok, in cazul asta baga tare ,............de unul singur . Spor.:br @Mania - va rog nu va mai implicati in discutii cu el, se pare ca avem o problema mai putin tehnica si nu e de rezolvat aici. Editat August 9, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Una mica SOFT in Cheia 06 Aug 2011 foarte faina iesirea !!:grin: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate