alex95lr Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Mitsubishi anunta ca nu va mai participa anul acesta la raliurile cross-country, datorita desigur crizei economice dar si rezultatelor slabe din acest an.Si cica ar fi si din cauza ca au luat locul 10 ..destul de prost clasati>>:(( Spune-ti STOP curselor pe strada!... Trece-ti la off road!:cl:bx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Re: Mitsubishi nu mai participa la Dakar ca au luat locul 10 Poate imi scapa mie ceva dar anul asta au luat locul 9 nu 10 (echipajul Spinelli-Hadad). "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Mitsubishi nu mai participa la Dakar salut,eu ma indoiesc de ce s-a auzit,cred ca dupa 11 titluri au ajuns prea departe sa renunte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex95lr Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Re: Mitsubishi nu mai participa la Dakar Posibil dar eu asta am auzit si am citit si intr-un articol din top gear ... in fine pot fi doar barfe:)):uameni Spune-ti STOP curselor pe strada!... Trece-ti la off road!:cl:bx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lascarrica Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 (editat) Re: Mitsubishi nu mai participa la Dakar eu stiu de 12 victorii http://en.wikipedia.org/wiki/Dakar_Rally + http://www.silkwayrally.com/silk-way-rally/2011/us/rider/starters-cars.html Editat Octombrie 19, 2011 de lascarrica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Mitsubishi nu mai participa la Dakar La Dakar isi permite sa mearga orice milionar in euro sau dolari care acest hobi si nu cred ca asa o firma mare ca mithubishi nu isi permite. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 19, 2011 Partajează Postat Octombrie 19, 2011 Re: Mitsubishi nu mai participa la Dakar "Milionarul" merge ca sa se distreze si sa isi testeze priceperea, limitele si utilajul. O firma ca Mitsubishi merge ca sa castige(macar sa aiba sanse) sau nu merge deloc. Nivelul de cheltuieli difera notabil intre cele doua tinte. Vor mai fi Mitsubishi, dar probabil nu o echipa de fabrica, aceasta va reveni cand va avea din nou sanse palpabile de succes. Oricum dupa atatea victorii cu Pajero era de asteptat ca la un moment dat sa se termine seria succeselor iar experimentul Lancer s-a dovedit nepregatit. Dar uite ca, desi principalul competitor a disparut, BMW si VW nu reusesc sa prezinte un invingator atat de categoric cum a fost Pajero pentru atatea editii. KTM a omorat interesul multor producatori de motociclete pentru Dakar, majoritatea motocicletelor de alta marca participand din partea unor echipe private, nu de constructor. Culmea, unul din motivele trecerii in America a fost tocmai dorinta de a schimba scena si conditiile competitiei, Sahara oferea mediu prea bun acelorasi castigatori an de an. Riscau sa devina plictisitori pentru public si sonsori, cum s-au dovedit a fi dupa o vreme imbatabilii Schumacher la F1 sau Rossi in MotoGP. 1 Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 20, 2011 Partajează Postat Octombrie 20, 2011 Re: Mitsubishi nu mai participa la Dakar "Milionarul" merge ca sa se distreze si sa isi testeze priceperea, limitele si utilajul. O firma ca Mitsubishi merge ca sa castige(macar sa aiba sanse) sau nu merge deloc. Nivelul de cheltuieli difera notabil intre cele doua tinte. Vor mai fi Mitsubishi, dar probabil nu o echipa de fabrica, aceasta va reveni cand va avea din nou sanse palpabile de succes. Oricum dupa atatea victorii cu Pajero era de asteptat ca la un moment dat sa se termine seria succeselor iar experimentul Lancer s-a dovedit nepregatit. Dar uite ca, desi principalul competitor a disparut, BMW si VW nu reusesc sa prezinte un invingator atat de categoric cum a fost Pajero pentru atatea editii. KTM a omorat interesul multor producatori de motociclete pentru Dakar, majoritatea motocicletelor de alta marca participand din partea unor echipe private, nu de constructor. Culmea, unul din motivele trecerii in America a fost tocmai dorinta de a schimba scena si conditiile competitiei, Sahara oferea mediu prea bun acelorasi castigatori an de an. Riscau sa devina plictisitori pentru public si sonsori, cum s-au dovedit a fi dupa o vreme imbatabilii Schumacher la F1 sau Rossi in MotoGP. :g Foarte bine spus si la obiect S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate