Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor cu galeria de esapament

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Weekendul asta am smuls un pic toba de esapament..... pana in extremu ca am avut nevoie de sa o tai aproape pana la uniune cu colectoare de evacuare :cn

Adica, am ramas fara aproape tot traseu de esapament, problema este ca nu vreau sa pun iar traseu original a masini, pt ca o sa se intample acelas lucru data viitoare, vreau sa lucrez un traseu nou mai "ascuns" cumvine.

Ma poate indruma cineva catre o firma, atelier, meserias... in Bucuresti care faca asa ceva? :hl, adica construito de traseu de esapament nou.... mai trebuie si un saxofon tip Magnaflow, Borla sau asemenator, ca si saxofonul am scos-o la bucati.... si cum sa nu... am nevoie cam urgent :grin:

Multam fain :tk

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor cu galeria de esapament

Salut,

acum vre-o 4-5 ani daca nu mai bine un prieten foarte bun si-a facut traseu cap-coada (inclusiv serpisori) la o alfa 33 in colentina cum vii dinspre carefour spre intersectie fundeni pe dreapta ( e destul de mare atelierul, si scrie daca nu ma insel "tobe...etc"). Au masina de indoit teava..si tot ce le trebuie

Acum 1 an mi-am facut si eu tot acolo la pajero traseul cu o singura toba mica...si cat mai ascuns sa nu agate (persoana care mi l-a facut era aceeasi ca si acum 5 ani...). Preturile au fost ok in ambele variante.

Sper sa te ajute.

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

Re: Ajutor cu galeria de esapament

Salut,

acum vre-o 4-5 ani daca nu mai bine un prieten foarte bun si-a facut traseu cap-coada (inclusiv serpisori) la o alfa 33 in colentina cum vii dinspre carefour spre intersectie fundeni pe dreapta ( e destul de mare atelierul, si scrie daca nu ma insel "tobe...etc"). Au masina de indoit teava..si tot ce le trebuie

Acum 1 an mi-am facut si eu tot acolo la pajero traseul cu o singura toba mica...si cat mai ascuns sa nu agate (persoana care mi l-a facut era aceeasi ca si acum 5 ani...). Preturile au fost ok in ambele variante.

Sper sa te ajute.

Multam fain, maine o sa trec pe acolo :h5

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare