Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN

oresti

Postări Recomandate

Pt cei ce doresc putin mai multa aventura, adrenalina si nu tin la tabla si oglinzile masinilor f mult, va invitam la urmatoarea iesire a Clubului nostru, sambata 20 August , la Cheia/PH . Traseul va fi unul ceva mai dur cu o tenta de OPEN si nu este de abordat fara blocante fata si spate. Trolii nu folosim decat in cazuri extreme. Cateva poze care descriu o parte din traseu. Ar mai fi 2 coborari de circa 15 ml la 80 de grade si cateva urcari .... pe sleauri de TAF , competition style .

6..thumb.jpg.17bbd78c2ad27b69403bfaa584314cec.jpg

3..thumb.jpg.dcabb51c852d29ac2e4be769f770f682.jpg

5..thumb.jpg.fc7aa4dd394a3951de0f33de2b5edc67.jpg

Editat de oresti
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN

am inteles...este vorba de maxim 100 metri traseu ...si tu o sa vii cu kaiserul....si lumea o sa se minuneze, admirativ...in asteptarea infrigurata a ...ultimate "non grata"...

pe de alta parte...tot admirativ intreb...nu te-ai inscris la Agnita fix in aceeasi perioada??? cum reusesti sa te disociezi, intre atatea evenimente offroad???

cu drag, semaca

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Sunt dornic de aventura si aNdrenalina.Eu doresc sa particip. Masina mea detine blokant spate de fabrica japonez. Blocant fata nu am nevoie pentru ca este pe coborare traseul si nu cred ca voi avea nevoie. Troliu in stare perfecta de functionare.

Astept detalii. Abia astept.

YEAHHHHHHHH :old

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Gogane, ala-i startul nu finis-ul!!! Iar te p... contra vantului :ha:

ORI te inscrii ORI ii lasi pe altii.....cu gura vad ca esti bun.:br

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

am inteles...este vorba de maxim 100 metri traseu ...si tu o sa vii cu kaiserul....si lumea o sa se minuneze, admirativ...in asteptarea infrigurata a ...ultimate "non grata"...

pe de alta parte...tot admirativ intreb...nu te-ai inscris la Agnita fix in aceeasi perioada??? cum reusesti sa te disociezi, intre atatea evenimente offroad???

cu drag, semaca

Salut. E vorba de aprox 5km de traseu si nu cred ca se va minuna careva caci vor fi prezenti , ca de obicei 3-4 care se si dau fara revarsari de lacrimi. Ce sa facem, astea sunt iesirile noastre, mai .......... altfel. Ce omul nu intelege si nu poate, nu respecta.

Intradevar m-am inscris la Agnita si daca pica in weekndul respectiv ,sambata zi fac traseul din Cheia si sambata seara sunt la Agnita - fara Kaiser. Caci vin sa beau si sa fac poze.

Editat de oresti
Link spre comentariu

Sunt dornic de aventura si aNdrenalina.Eu doresc sa particip. Masina mea detine blokant spate de fabrica japonez. Blocant fata nu am nevoie pentru ca este pe coborare traseul si nu cred ca voi avea nevoie. Troliu in stare perfecta de functionare.

Astept detalii. Abia astept.

YEAHHHHHHHH :old

ai toate detaliile mai sus in primul post . Te asteptam cu drag.:grin: fie weekndul in cauza sau altul.

Link spre comentariu

vin si eu dc e loc,detin patrol y60 scurt cu at-uri blocant spate si pajero cu mt-uri fara blocant,sunt incepator.sorin pl.

@spike. Poti veni, esti binevenit oricand dar ca sa te bag pe acel traseu cu atu'ri sau fara blocant ar fi malefic din partea mea. Noi facem si iesiri soft la care te-ai incadra mult mai bine cu masinile in dotare. Softul la noi nu este chiar mers pe macadam si o baltoaca ,doua .

Daca intradevar doresti sa vezi ce facem ca sa iti poti face o idee pt data viitoare,esti binevenit ca co-pilot pe una dintre masini.

Link spre comentariu

Sunt dornic de aventura si aNdrenalina.Eu doresc sa particip.

Pretene... daca vrei sa vii este simplu .... VIN, de ce mereu ai dorinta de as veni dar nu apari niciodata? :ha:

Intalnire intre ora 9 si 10 la pensiunea Mihaela, mancam omeleta si plecam in traseu :x

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Pretene... daca vrei sa vii este simplu .... VIN, de ce mereu ai dorinta de as veni dar nu apari niciodata? :ha:

Intalnire intre ora 9 si 10 la pensiunea Mihaela, mancam omeleta si plecam in traseu :x

Alf , chiar nu are rost, let it go.

Link spre comentariu

Tre sa vin odata si eu, macar spectator. Ma scuzati,:scr dar sunt abia la gradinita cu tanketa mea: ce e ala blocant?!

Incepe si tu cu alfabetul......pe la sectiunea Mecanica :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39963-Principiul-de-functionare-al-unui-diferential-obisnuit

Link spre comentariu

daca se tine si duminica ceva sunt sanse mai mari sa vin atunci. maine nu pot sa vin caci am o problema de sanatate in familie.

e al de face ambele senile sa se invarta in acelasi timp :ha:

Link spre comentariu

primele impresii din partea unui incepator-a fost super-pacat de incidentul cu degetul lui oresti.am facut ceva filmulete dar nu stiu cum sa le postez rog pe cine stie sa-mi spuna.il salut inca odata pe oresti pe aceasta cale si la mai multe iesiri.toti au fost ok iar masinile la fel.

Link spre comentariu

primele impresii din partea unui incepator-a fost super-pacat de incidentul cu degetul lui oresti.am facut ceva filmulete dar nu stiu cum sa le postez rog pe cine stie sa-mi spuna.il salut inca odata pe oresti pe aceasta cale si la mai multe iesiri.toti au fost ok iar masinile la fel.

Pentru poze citeste aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare