spike Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN imi par rau sa aud de astfel de incidente. ce s-a intamplat? degetul mijlociu al lui oresti a fost prins de cablul de la troliul uneia dintre masini cand tragea si l-a ranit destul de rau in rest a fost bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN poze nu am,doar filmari cu o camera, Tot in sectiunea "Prezentarea forumului" gasesti si cum se posteaza filmele.....adica le incarci pe youtube iar apoi cu butonul "Insert video" al 5-lea din dreapta de pe randul doi..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Unul dintre cele doua degete din avatarul meu. Noroc ca mai am unul cu care sa ma exprim. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Unul dintre cele doua degete din avatarul meu. Noroc ca mai am unul cu care sa ma exprim. :ha: tocmai astfel de evenimente neplacute trebuiesc evitate in teren !!! imi pare sincer rau pt deget si sper sa va pot insotii si eu data viitoare :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luck33ro Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Incepe si tu cu alfabetul......pe la sectiunea Mecanica : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39963-Principiul-de-functionare-al-unui-diferential-obisnuit Intrebarea mea era simpla : ce e ala blocant? Raspunsul era si mai simplu: blocantul = un diferential de la tara :ha: Multumesc, era doar o gluma ;) Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN @Ori: De cate ori ai spus altora sa nu-si bage degetele unde nu trebuie... si tocmai TU !!! :ha::ha::ha: ... na vezi ca acum tre sa te coasa RR.... ca sa poti sa-i mai arati directia :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN @Ori: De cate ori ai spus altora sa nu-si bage degetele unde nu trebuie... si tocmai TU !!! :ha::ha::ha: ... na vezi ca acum tre sa te coasa RR.... ca sa poti sa-i mai arati directia :ha: cred ca RR are foarte bine dezvoltat simtul orientarii si nu cred ca are nevoie de ,,deget,,:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN cred ca RR are foarte bine dezvoltat simtul orientarii si nu cred ca are nevoie de ,,deget,,:ha::ha::ha: ... nu s-ar zice daca s-a lasat convisa de Ori sa o indrume pe post de Copilot :ha::ha::ha: ... e acum are un Copilot beteag :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN :ha: am 6 degete la mana dreapta > unul e desfacut in 2. Ouch. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN :ha::ha::ha: ce tam...t esti !!! rad de ma stric :banana hai baga ceva poze si filme sa vedem ce deaq a-ti facut..... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN :ha::ha::ha: ce tam...t esti !!! cred ca este una din calitatile noastre a tuturor pasionatilor de iesiri in teren :ha::ha::ha:.....nu treaba cu orientarea degetariana :ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN cred ca este una din calitatile noastre a tuturor pasionatilor de iesiri in teren :ha::ha::ha:.....nu treaba cu orientarea degetariana :ha::ha::ha: "...ori iese Nebun, ori Prost...daca iese Normal, il impusc ! " Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 (editat) Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN tocmai am pus o tona de antibiotic praf pe el . Ma doare de ma cac pe mine :ha: @world - dar sti cine ma mutilat ,nu? :grin: Editat August 21, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 21, 2011 Autor Partajează Postat August 21, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN cred ca RR are foarte bine dezvoltat simtul orientarii si nu cred ca are nevoie de ,,deget,,:ha::ha::ha: oricum , eu rareori folosesc degetul . (acum nici atat) :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Ultimul drum al Kaiserului. RIP. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN V-am vazut citeva utilaje in fata pensiunii.V-am salutat cu citeva claxoane dar pentru mine mai era mult drum spre casa si eram ca melcul cu casa in spinare. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Ultimul drum al Kaiserului. RIP. de ce? motive? sau il faci tubulara????:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN V-am vazut citeva utilaje in fata pensiunii.V-am salutat cu citeva claxoane dar pentru mine mai era mult drum spre casa si eram ca melcul cu casa in spinare. si noi am vazut o gramada de masini ce se intorceau de la Agnita, unele pe roti ,altele pe platforme, mai mult duminica dupa amiaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN de ce? motive? sau il faci tubulara????:ha: Mi se destrama sasiul de la bolovani. E indoit de la 1/2 mai nou. Tot ce e pe el ; motorul, cutia,transferere,scaune ,punti merg pe un Jeep Wrangler pt iesirile de weekend. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN aha deci e adevarat ce se auzise ca te apuci de alergat ,,veveritzele,, prin padure....samuraie....:ha: toyote .....:ha: etc....:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN aha deci e adevarat ce se auzise ca te apuci de alergat ,,veveritzele,, prin padure....samuraie....:ha: toyote .....:ha: etc....:ha: oricat de dementa ar fi idea, cand e vorba de mine , cum poate sa nu fie adevarat :ha: da, o sa raman fara masina cam 3 luni . Merg co-pilot pe Toyota lui RR la Cluj. Iasi, CampuLung si Resita. Pana la ultima etapa o sa am si una dintre cele 3 proiecte gata. Intru in iarna cu o masina si lucrez la alte 2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN poze de weekend; Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Oresti nu pui pozele bine. Se vad doar foarte mici. Sau asta e si scopul? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Oresti nu pui pozele bine. Se vad doar foarte mici. Sau asta e si scopul? draci. lucrez pe un apple si nu imi iese ce trebuie. Mai incerc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN hai ca incer inca odata: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate