oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN ahaaa, deci merge: astea sunt 5% din pozele facute weekendul asta. restul sunt pe ........ (fara reclama:ha:) unde de altfel gasiti si cateva zeci ,sau sute de videouri :grin: nu stau sa le mut pe toate acum. Avem o sapt de editat la ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Sigur v-au urat numai de bine rulotistii si grataragii(cita frunza cita iarba),ca ati tulburat piriul:ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Sigur v-au urat numai de bine rulotistii si grataragii(cita frunza cita iarba),ca ati tulburat piriul:ha: de unde ca erau toti cu aparatele foto in mana uitativa la ultima poza la peretele slefuit din spatele lui Marius.:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN a fost un super weekend. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Dan Cernisov cu proto si trolierea ce a dus la zdobirea lui Tom degetelul : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN foarte frumos :br am observat si ceva prieteni care au participat ...sa le fie de bine si sa le priasca ......:h5 sigur ca sa ies cu voi imi trebuie masina :wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN foarte frumos :br am observat si ceva prieteni care au participat ...sa le fie de bine si sa le priasca ......:h5 sigur ca sa ies cu voi imi trebuie masina :wink: staiiiii , ca abia am inceput. astea erau primele 30 minute. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Unde-i roata? Unde-i puntea? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Unde-i roata? Unde-i puntea? [ATTACH=CONFIG]114067[/ATTACH] pai ce are 4 roti si 2 punti? nu stiam :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN caterinca. :ha: mania style. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Ai vrut sa te opresti acolo sau ai fost norocos? Inclin spre a doua varianta .:ha: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 (editat) Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Ai vrut sa te opresti acolo sau ai fost norocos? Inclin spre a doua varianta .:ha: a fost norocoasa masina. Intentia a fost sa o patinez pana jos in parau dar nu mi-a iesit , sa oprit in buza malului bestia.:ha: uite alt dement al Maniei: (multi se intreaba la ce foloseste Hoopul acela inalt pe bara fata- iata raspunsul) http://www.youtube.com/watch?v=_Odnxw0C6FM&feature=player_embedded Editat August 22, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN trolierea si unde ma dus; asa ca atentie mare baieti , shit happens si nu e de gluma. Putea fi mult mai rau. Aveam manusa pe mana si am fost sigur ca mi-a retezat degetul.Am scapat ieftin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN am inteles...este vorba de maxim 100 metri traseu ...si tu o sa vii cu kaiserul....si lumea o sa se minuneze, admirativ...in asteptarea infrigurata a ...ultimate "non grata"... pe de alta parte...tot admirativ intreb...nu te-ai inscris la Agnita fix in aceeasi perioada??? cum reusesti sa te disociezi, intre atatea evenimente offroad??? cu drag, semaca vezi ca te poti insela ? de acea eu intotdeauna zic: vino, vezi si apoi iti dai cu parerea :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Personal este una din urcarile tehnice preferate. Mai sunt si altele desigur. Filmul nu reda din pacate realitatea 100 % ... http://www.youtube.com/watch?v=quSW7gk9L3s&feature=player_embedded GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN orestii scuza-ma ca-ti spun nu esti bun la indicatii........ pai noi astia care mai vindem trolii ce facem ????:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Stiti ce mi se pare cel mai tare la iesirea asta? Masinile? Nu. Traseul? Nu. Invataturile maestrului Oresti? Nu. Cea mai tare chestie e sponsorizarea iesirii. Nu stiu cine a fost cu ideea dar mai se pare o asociere benefica pentru toata lumea. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN orestii scuza-ma ca-ti spun nu esti bun la indicatii........ pai noi astia care mai vindem trolii ce facem ????:ha::ha::ha: le vindeti CNORistilor ca au nevoie. Tot weekendul am avut in 10 masini 3 trolieri si ziua a doua a fost devastatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Stiti ce mi se pare cel mai tare la iesirea asta? Masinile? Nu. Traseul? Nu. Invataturile maestrului Oresti? Nu. Cea mai tare chestie e sponsorizarea iesirii. Nu stiu cine a fost cu ideea dar mai se pare o asociere benefica pentru toata lumea. revolutionez off roadul . Asta e abia inceputul. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN va fii oare vre-o etapa undeva canva macar de open si sa fie INTERZIS troliu ???? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 (editat) Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN va fii oare vre-o etapa undeva canva macar de open si sa fie INTERZIS troliu ???? no chance !! nu vezi ca troliurile sunt din ce in ce mai mari si mai rapide? e multa tehnica in trolieri in masa.:ha: http://www.youtube.com/watch?v=BRY1BVdM0go&feature=player_embedded Editat August 24, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN si Marius Lupu , alt dement pe care l-am convins ca troliul nu este solutia :ha: http://www.youtube.com/watch?v=kfWN3WGaQpw&feature=player_embedded Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Pentru o masina buna ai nevoie de cateva mii, pentru un troliu de 300. De aici si diferenta intre cine se troliaza si cine urca pe roti. In legatura cu Monster Energy. Nu ma sponsorizeaza si pe mine daca tot am un mic monstru in curte? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 23, 2011 Autor Partajează Postat August 23, 2011 (editat) Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Pentru o masina buna ai nevoie de cateva mii, pentru un troliu de 300. De aici si diferenta intre cine se troliaza si cine urca pe roti. In legatura cu Monster Energy. Nu ma sponsorizeaza si pe mine daca tot am un mic monstru in curte? cine urca pe roti are nevoie si de ceva maestrie , altfel troliu. Monster nu sponsorizeaza masinile ci OMUL. OMUL le ofera reclama necesara , caci masini avem mai toti.:wink: in poza - Marius Lupu pe urcare Editat August 23, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN da, nimic de zis, trialurile sunt intotdeauna spectaculoase; dar iti trebuie masini pe masura...eu daca vin, sunt clar spectator... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate