oresti Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 (editat) Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN da, nimic de zis, trialurile sunt intotdeauna spectaculoase; dar iti trebuie masini pe masura...eu daca vin, sunt clar spectator... te asteptam ca si spectator sau co pilot. Altfel, ne vedem la Cluj la o bere sa ne spalam pacatele :wink: Editat August 24, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaMS Postat August 24, 2011 Partajează Postat August 24, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Pe cand gata traseul mai soft sa putem veni si noi cu masinile de standard? LAND ROVER FREELANDER 2,0 TD4 - de toata ziua. TOYOTA LANDCRUISER 95 3.0 D-4D - de ture. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Pe cand gata traseul mai soft sa putem veni si noi cu masinile de standard? acum in sept, va fi gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 24, 2011 Autor Partajează Postat August 24, 2011 (editat) Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN sleauri : stim si deastea, mai rar :ha: Editat August 24, 2011 de oresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luck33ro Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN caterinca. :ha: mania style. Hiluxul bordeaux (ca al meu) din spate e din Bucuresti cumva? Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Foarte frumos !!! Bravo baietii !!!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 (editat) Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Hiluxul bordeaux (ca al meu) din spate e din Bucuresti cumva? N-am vazut nici o Toyota prin zona ... sleauri : stim si deastea, mai rar :ha: Eu cand am trecut pe aici era bezna !!! Editat August 26, 2011 de Astral 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oresti Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN N-am vazut nici o Toyota prin zona ... Eu cand am trecut pe aici era bezna !!! astea erau primele, pe urcare . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giany Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Felicitari tuturor participantilor. Super frumoase filmuletele:br. Astept o iesire ptr masini mai soft pentru zona munteniei sa putem veni si noi, cei cu modele off road mai comune. TOYOTA LJ 70 BMW 528I Pieptul sus, privirea in fata (in4) si mergem tot inainte! :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luck33ro Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN N-am vazut nici o Toyota prin zona ... !!! In filmulet la primele cadre in apa, se vede in dreapta fundal un Hilux care sta sa-si racoreasca cauciucele :wink: poate totusi sa nu fie toyota ?! :off Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN In filmulet la primele cadre in apa, se vede in dreapta fundal un Hilux care sta sa-si racoreasca cauciucele :wink: poate totusi sa nu fie toyota ?! :off Nu-i Hilux, este Patrolul lui Mihai, de pe toyota are numai motorul benzinar de 4.5L :grin: Asta este masina care se vede acolo: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luck33ro Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Re: 20 August alaturi de 4x4Mania - traseu OPEN Am vazut una ca a mea in Bucuresti din fuga si speram el sa fie. Pacat, tre sa mai caut colegi cu MK2 sau 3 Hilux sa aflu secrete :grin: Hilux Surf LTD. Edition 2,4 L-TE 1991-2003 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate