Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

caut indrumari pentru prima masina

baphomet

Postări Recomandate

ce imi recomandati pentru prima dragoste?

vreau ceva agil si nu foarte mare in special pentru namoale. ma tot gandesc la samurai dar mi se pare motorul prea mic.

sa ma orientez mai de graba la un pajero scurt?

ce recomandati?

Editat de baphomet
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: caut indrumari pentru prima masina

Mihaie,

Prima dragoste nu se recomanda niciodata e ...spontana daca esti "infectat" cu virusul 4x4 ...ptr care nu prea sa gasit leac pana acum ...decat fortat :grin:

Pasul 1

Ca o idee ... de inceput:

1.Trebuie sa stii ca banii pe care ii bagi intr-o astfel de jucarie sunt partial sau total irecuperabili

2.Trebuie sa stii ca jucaria poate ajunge sa te coste odata ce parcurgi "scara dorintelor si ambitiilor" mult mai mult decat alte hobbyuri

3.Trebuie sa stii ca e greu sa te opresti ...aproape imposibil (ar spune unii)

Pasul 2

"Trecutul la fapte"

Daca ai parcurs randurile de mai sus fara sa ai remuscari preliminare si vrei sa mergi mai departe:

1.Daca iti doresti o masina doar de joaca fara sa investeti in ea si nu te pasioneaza surabaritul...ia o masina deja preparata sau semipreparata intr-o conditie tehnica buna (sunt unii care din X motive isi vand acareturile, unele intr-o buna conditie tehnica (varianta directa)

2.Daca iti doresti si satifactia unei masini "facute de mana ta ptr tine" pe langa cea de a capta noroiul pe roti si nu numai ia o masina stock (adica asa cum a iesit pe poarta fabricii) pe care sa o imbunatatesti in masura in care inveti si consideri ca acest lucru este necesar (varianta mai cotisitoare dar recomandata)

3.Nu exista o marca de masina mai buna sau mai proasta. Alege ce ti se potriveste tie si masina in care te simti "ca acasa" asta dupa ce iei la citit si sectiunile tehnice (cele de marca) unde vei gasi foarte multa informatie si mai ales problemele care se refera la tipul de masina pe care l-ai "ales"

Pasul 3

1.Dupa achizitie alaturate gastii de nebuni cu intrebari si propuneri ... si de asemenea cu iesitul la iarba verde, namoale si alte chestii de genul ...

Iti dorim succes si sa faci o alegere asa cum iti doresti ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

multumesc de raspunsuri. raman fixat pe suzuki samurai sau vitara. sper ca saptamana viitoare sa intru in posesie:)

In Targoviste exista o gasca destul de bine sudata cu care poati sa iesi.:old

Baga o cautare pe forum in sectiunea "Iesiri la sf.de saptamana" sectiunea Muntenia.:ap

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

eu am Wrangler de 2,5 . Samuraiul crede-ma e tare ! In ceea ce priveste confortul si aspectul lasa de dorit , dar in ceea ce privesteoff-roadul e una din cele mai bune si ieftin de intretinut . De cate ori m-am dat cu vre-un prieten cu samuraiul , Nu am scapat de el !! , trage de rupe chiar daca are motor ca de dacia 1300 .

Link spre comentariu

Asa ca multe alte topicuri pe aceasta tema , initiatorul nu-si va lua nimic pana la urma.

Ca multi altii va vrea sa ajunga la 20 de posturi.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Noi avem samurai defapt sj410 cu motor de 970 cmc si nu este nici o diferenta pe teren, ne tinem dupa orice masina iar unii cu marci mai "confortabile" chiar se chinuie sa isi faca loc printre noroaie, sleauri si ravene ca sa ne ajunga. Deci nu conteza motorul , samuraiul e samurai si nu are nevoie de reclama:grin: ....sti , esentele tari se tin in recipiente mici :ypu

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare