pitonul Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Masina de off-road da si nu ... pe carfax iti spune ce a fost sticat / schimbat conform bazei de date a reprezentantei unde s-a facut revizia..... in cazul unei masini preparate vezi doar ceva de pe vremea cand era "de strada", by the way ... la multe Jeep-uri facute pt export si luate din franta sau germania, VIN-ul nici nu mai apare pe CarFax... Laur, daca recitesti cu atentie, vei vedea ca m-am referit la masinile din "state",adica U.S.A. Si tot pe carfax iti povestesc de accidente, cu conditia ca ele sa fie inregistrate si totodata cand s-a facut exportul masinii si vreau sa-ti mai spun ca multe masini facute praf si care nu mai pot fi aduse in mintile lor, sunt preparate ptr. teren, unde nu mai conteaza tinuta de drum . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Masina de off-road Laur, daca recitesti cu atentie, vei vedea ca m-am referit la masinile din "state",adica U.S.A. Si tot pe carfax iti povestesc de accidente, cu conditia ca ele sa fie inregistrate si totodata cand s-a facut exportul masinii si vreau sa-ti mai spun ca multe masini facute praf si care nu mai pot fi aduse in mintile lor, sunt preparate ptr. teren, unde nu mai conteaza tinuta de drum . nu te contrazic pt. ca ai dreptate, dar am avut 3 cazuri cand masinile importate direct din state erau varza si pe Carfax apareau OK...nu se reparasera sau nu au avut inregistrarea cu accidentele.... oricum carfax este un site bun pt verificare...oricum mai bun decat nimic...si cel mai bun ar fi sa ai un om acolo... Oresti iti poate povesti mai multe despre asta :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Re: Masina de off-road nu te contrazic pt. ca ai dreptate, dar am avut 3 cazuri cand masinile importate direct din state erau varza si pe Carfax apareau OK...nu se reparasera sau nu au avut inregistrarea cu accidentele.... oricum carfax este un site bun pt verificare...oricum mai bun decat nimic...si cel mai bun ar fi sa ai un om acolo... Oresti iti poate povesti mai multe despre asta :grin: Abia astept sa ma intalnesc cu Oresti, si de cate ori s-a intamplat, a fost o placere.:h5 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate