Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proiect reconditionare generala Pajero 2.8 scurt

semnal

Postări Recomandate

Re: Proiect reconditionare generala Pajero 2.8 scurt

salutare ce sa zic a iesit foarte bine urmaresc topicu asta de ceva vreme ,si chiar ma gandeam ca ai renuntat si vroiam sa am umpic de inspiratie in ceea ce priveste reconditionatul masinii.

dar mi-am loat inima in dinti si m am apucat si io de asa ceva :ha:

felicitari a meritat munca ,singuru lucru care nu imi prea place este faza cu nituitul tablelor ,prindere mecanica dar nu se compara cu sudura .

sa ai spor la lucru:h5

KAMIKAZE Off Road Team
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

salut, niste costuri aproximative poti sa pui aici? am si eu un nissan de reconditionat si sunt curios cam cat te-a dus tarasenia.

Multumesc si spor la treba in continuare!

A6avantC7

Kia Pregio 2,5 TCi

Fabia 1.4

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Ce s-a mai intamplat cu masina?Daca nu ai terminat-o da-mi un nr de tel,as vrea sa vin sa o vad asa cum este desfacuta ca sa inteleg si eu cum vin unele chestii(altfel e cand vezi )

Masina este de vanzare aici pe forum...

4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Ma bate si pe mine gandul ca incepand din aceasta primavara (dupa ce mai da caldura ptr ca cel mai probabil voi lucra la masina afara in curte intrucat nu am acces la spatiu inchis), sa il mai intineresc nitel si pe al meu 2.8. In acelasi timp nu prea imi vine sa demontez punti si tot ce a demontat colegul care a deschis acest topic. Din acest motiv ma gandesc la urmatoarea varianta:

- sa ridic cu totul caroseria de pe sasiu,in asa fel incat tot ansamblul "sasiu-punti-motor-cutie" sa ramana impreuna , iar caroseria ridicata si pusa separat ptr a putea lucra la ea in voie. Credeti ca este fezabila aceasta varianta? daca da exista ceva anume la care ar trebui sa fiu atent in momentul cu pricina? Astept si accept cu bucurie orice sugestie care poate duce la realizarea cat mai facila a acestei operatiuni.

- Din caroserie as vrea sa scot apoi scaunele si mocheta ptr a avea o imagine cat mai corecta a ce se afla sub aceasta.

- Sasiul si puntile fiind separate de caroerie ma gandesc ca le-as lucra mai usor asa, avand mai mult spatiu de manevra, decat daca as suspenda caroseria doar 40cm deasupra sasiului asa cum s-a mai vorbit. Sau nu?

Ce parere aveti. Este fezabila aceasta abordare? Sau sa ma limitez doar la ridicarea caroseriei si suspeendarea ei deasuprasasiului decat sa o dau jos de tot?

Ps: mentionez ca nu am probleme mari cu rugina inca (exceptie partea din spate a pragurilor, catre pasajul rotilor din spate), sau cel putin nu am descoperit-o inca :grin:. As face o curatare si izolare a caroseriei tocmai ptr a nu ajunge intr-un hal in care sa nu am de unde s-o mai apuc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare