bobita Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Va salut, Am un mitsu pajero 2.8 inmatriculat in bulgaria la care ma intereseaza masa maxima autorizata, cea din acte exact, asa pe net am gasit diverse valori, oarecum apropiate. In cartea de identitate a masinii , la rubrica mase , am mai multe puncte: F1 maximum technically permissible laden mass F2 maximum technically permissible laden mass of the vehicle in service in the member state or registration F3 maximum technically permissible laden mass of the whole vehicle in service in the member state or registration G mass of the vehicle -asta am inteles, masa masinii Valorile trecute in carte sint urmatoarele: F1 2700kg F2 2700kg F3 5000kg G 2100kg Mai sint trecute greutatile pe punti, 1200 fata si 1500 spate In schimb nu e trecut nimic la masa maxima remorcabila!! Cum interpretez eu datele astea? Sau mai bine zis, cum le interpreteaza politia la un eventual control? Intreb pentru ca am o rulota cu mma 690kg si vreau sa stiu daca o pot trage sau nu cu B, fara E Din datele de pe net am gasit mma la pajero 2.8 intre 2510 si 2720, depinde de site -:) Daca e asa, inseamna ca pot trage rulota. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: date carte identitate mitsu pajero 2.8 inmatriculat BG salut! Ai aflat ceva?Ma intereseaza si pe mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: date carte identitate mitsu pajero 2.8 inmatriculat BG La mine la Pajero LWB v6 scrie tot 2700 MMA. Pana la urma nu conteaza ce date gasesti pe net, asta scrie in acte... asta prezinti. Tu te incadrezi oricum in cat B pt ca esti sub 3,5 t. Pe de alta parte esti sigur ca MMA rulota este 690 kg?? Mi se pare putin... cred ca este minuscula :grin: Eu am rulota de 4 persoane cu o axa si am MMA 1200 si proprie 840 kg. Mai verifica o data... daca e asa cum spui nu-ti fa griji si trage-ti rulota pe unde vrei tu ca esti in grafic :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat August 15, 2011 Autor Partajează Postat August 15, 2011 Re: date carte identitate mitsu pajero 2.8 inmatriculat BG La mine la Pajero LWB v6 scrie tot 2700 MMA. Pana la urma nu conteaza ce date gasesti pe net, asta scrie in acte... asta prezinti. Tu te incadrezi oricum in cat B pt ca esti sub 3,5 t. Pe de alta parte esti sigur ca MMA rulota este 690 kg?? Mi se pare putin... cred ca este minuscula :grin: Eu am rulota de 4 persoane cu o axa si am MMA 1200 si proprie 840 kg. Mai verifica o data... daca e asa cum spui nu-ti fa griji si trage-ti rulota pe unde vrei tu ca esti in grafic :banana Multumesc de raspuns, e clar in cazul asta, e 2700kg, super:banana.Tocmai asta vroiam , sa vad exact ce scrie in acte, de asta intrebasem. Rulota are 690 kg mma, nu e foarte mica , e de 2 persoane, dar am cautat-o putin cind am luat-o, pe vremea aia aveam o solenza si am cautat o rulota cit mai mica sa o pot trage fara probleme cu ea.Are masa proprie 500kg...Oricum urmatorul pas e un camper, cind o sa reusesc, asa ca nu am mai schimbat-o si imi si convine ca pot merge cu mitsu.Plus ca sa tragi 700kg cu mitsu e ca si cum nu ar fi....La subaru se cam simte la rezervor:grin:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: date carte identitate mitsu pajero 2.8 inmatriculat BG F1= MMA F3= MMA + remorca fara dizpozitiv de franare F3=MMA + remorca cu dispozitiv de franare G = (?) masa autovehiculului (tarra) Cu F3 iti trebuie si E-ul. Nu sunt 100% ca e asa ...dar imi aduc aminte de o discutie purtata acum ceva timp cu un bulgar in vama Ruse ... si parca asa zicea ...de rubrica G ...nu am discutat ...dar intuiesc ca asta ar fi ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate