pescarul Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 (editat) Salutare la toata lumea! De 3 saptamani is posesor de Vitara JLX automata, AC, etc. De cand am luat masina s-a lucrat serios la ea (era stock si cu cauciucuri de strada) si a iesit ce se vede in poze. Masina a priit urmatoarele: kit de suspensie kit de distributie scut protectie toate uleiurile+filtre egr suspendat reparat AC-ul reconstruit toba esapament gume noi noutze BFG KM2 215/75/15 Editat August 31, 2011 de Max MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Vitara pescarului am vazut-o azi. ai trecut pe langa mine. frumusica masinuta. s-o stapanesti sanatos.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat August 10, 2011 Autor Partajează Postat August 10, 2011 Re: Vitara pescarului Multumesc! Feroza aia de la Orizont e a ta?:grin: MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Vitara pescarului a fost. am vandut-o dupa ce mi-am luat un Wrangler YJ.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Vitara pescarului Sa te bucuri de ea ! Arata bine de tot ! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Vitara pescarului ai facut o treaba buna!! felicitari! abia astept sa aram pe Prut!!!:cort "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduval2002 Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Vitara pescarului bullbar-ul era pe masina cand ai luat-o? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat August 10, 2011 Autor Partajează Postat August 10, 2011 Re: Vitara pescarului Da , bullbar-ul era pe masina, si ala de pe fata si alea de pe spate. Apropos is de vanzare toate mai putin barele de sus :wink: MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduval2002 Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Re: Vitara pescarului ala de pe fata la ce pret? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu L Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Vitara pescarului salutare frumusica masinuta ai un pm. you can go faster .. but i can go everywhere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescarul Postat August 17, 2011 Autor Partajează Postat August 17, 2011 Re: Vitara pescarului Si o poza frumoasa de la Prut: MA RAD DE MA STRIC:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitara sport Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Vitara pescarului Salutare, sunt si eu un membru nou. Ti-am vazut Vitara si mi-au placut tare mult cauciucurile. De unde as putea sa-mi iau si eu 4 Goodrich-uri ca ale tale, dar as prefera second daca ar fi. Poti sa-mi spui si un pret? Multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate