koais Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Pentru ca e vremea concediilor si multi va ganditi la un weekend macar la mare, va recomand un traseu pe care il practic de cativa ani, fie vara fie iarna, un pic mai lung dar mult mai rapid, cu mult mai putine localitati de tranzit. Ca idee, weekendul trecut, cat au fost 200 000 de turisti pe litoral, eu am facut 2:45 min Constanta - Buc. In rest, fac 2 : 30 min. Portiunea Cernavoda - Kogalniceanu este nou nouta, ca in plama. http://maps.google.com/maps?saddr=bucuresti&daddr=44.39181,28.07398+to:44.4311916,28.2173602+to:constanta&hl=ro&ll=44.465151,27.789917&spn=1.58183,2.469177&sll=44.373932,28.153152&sspn=0.39608,0.617294&geocode=Fc8QpgId1zaOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA%3BFYJdpQId_F-sASnjb1ijeoK6QDGY_08r4a4_8w%3BFVf3pQIdEJCuASlTk5-K0IC6QDGu6OIeoIhABg%3BFRUIogIdffy0ASkpUjRkSuW6QDFQSGU-zeF7Yw&mra=dpe&mrsp=2&sz=11&via=1,2&z=9 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: Traseu rapid Bucuresti - Constanta Eu folosesc de vreo 4 ani varianta asta. Foarte buna. TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: Traseu rapid Bucuresti - Constanta koais, explica-ne punctele cheie, te rog... :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Re: Traseu rapid Bucuresti - Constanta mai depinde si unde ai treaba .... daca ai in Constanta sau ila nord de constanta merge ... cu toate ca tot nu scapa de balamucul de la statia de plata la iesirea pe autostrada si .... cateodata si intrarea dinspre MKogalniceanul in Cta este destul de aglomerata Daca trebuie sa ajungi in sudul litoralului, varianta prin Chiciu (Bacul de la Calarasi) este de departe cea mai avantajoasa, merg pe acolo de ani de zile .... la bac se pierd cam 30 de minute in rest no stres, plus ca e mai pitoresc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 (editat) Re: Traseu rapid Bucuresti - Constanta @koais De ce nu-ti vezi de treaba ta? Daca se aglomereaza si pe acolo drumu` ma mut la Bucuresti. In general nu e mare avantaj, ieri am reusit sa fac 4 ore jumate dus intors Bucuresti Constanta pe dumul vechi Traseul este foarte bun daca nimeresti una din cele cateva zile din vara in care este foarte aglomerat. Sunt multe drumuri judetene recent asfaltate in zona insa cand tragi linie cam tot pe acolo ajungi. Editat August 13, 2011 de danyel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 14, 2011 Autor Partajează Postat August 14, 2011 Re: Traseu rapid Bucuresti - Constanta @koais De ce nu-ti vezi de treaba ta? Daca se aglomereaza si pe acolo drumu` ma mut la Bucuresti. In general nu e mare avantaj, ieri am reusit sa fac 4 ore jumate dus intors Bucuresti Constanta pe dumul vechi Traseul este foarte bun daca nimeresti una din cele cateva zile din vara in care este foarte aglomerat. Sunt multe drumuri judetene recent asfaltate in zona insa cand tragi linie cam tot pe acolo ajungi. @danyel, daca vrei facem schimb! te muti tu in Buc si stau eu sa-mi fac griji de evolutia traficului in zona. Daca ai statie si stii unde-s "caralii" atunci da, poti merge cu +60 prin zecile de sate pana in Cernavoda si faci tot 2.5 ore. Sau poti merge legal pe ruta postata de mine si faci tot 2.5 ore. Alegerea e la tine. Drumul prin Calarasi e mult mai fain, mai frumos, dar e drum de 4 ore pana in Cta, asa ca, nu. Postati si voi celelalte rute! Daca considerati ca e omor la taxare, puteti intra prin fetesti sau Drajna. Eu n-am prins niciodata dop la taxare si fac atat de des drumu asta incat am inceput sa ma cunosc cu taxatoarele. @Tractozaur fi mai explicit! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Traseu rapid Bucuresti - Constanta Ieri nu prea a fost rapid drumul. 1 ora am stat bara la bara intre OVIDIU si M KOGALNICEANU pentru ca acolo se trece de la 2 benzi la o singura banda.Si nebunia continua si dupa...dar eu aveam treaba la Medgidia asa ca dupa Kogalniceanu am facut stinga. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 16, 2011 Autor Partajează Postat August 16, 2011 Re: Traseu rapid Bucuresti - Constanta Asa este, acolo, ar fi singura problema, dar nu se intampla constant. Doar cand bate vantu invers, alta explicatie n-am :grin: Oricum, de cand trenu face 2.5h, prefer CFR-ul. Mai ieftin, fara riscuri, mai rapid si nu ajung obosit dupa mii de injuraturi, ma relaxez, citesc o carte, mai uit la un film. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: Traseu rapid Bucuresti - Constanta Alternativa buna ar fi asa: din Murflatar centru faci dreapta peste canal, apoi stanga spre Siminoc si Valea dacilor pana in Medgidia. Drumul e mai scurt cu cativa km e proaspat asfaltat si foarte liber, iar din Medgidia pe ruta pe care a descris-o colegu prin Seimeni. Adica la sensul giratoriu de la iesirea spre Bucuresti nu tii drumul national spre stanga ci mergi inainte spre Seimeni, pana in centru la Cernavoda. Sper ca am fost destul de explicit. Traseul cu iesire pe la hanu morii nu prea se merita nici ca distanta nici timp...., e doar altceva. Drumul e mult mai frumos doar in zona cernavoda seimeni. Pe la Ostrov drumul e foarte prost, o gramada de km in zona baneasa e cu piatra cubica, e plin de utilaje agricole si carute. E mult mai lung si iti blestemi zilele pana dai de asfalt mai de doamne ajuta Circul spre Bucuresti foarte des, cateva ori pe luna si am incercat cam toate rutele inclusiv pe drum negru pe malu canalului... Orice alta ruta e avantajoasa daca ai timp de pierdut si vrei sa casti ochii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 Re: Traseu rapid Bucuresti - Constanta ... @Tractozaur fi mai explicit! Nu mai este nevoie! :grin: Am mers pe A2, la Murfatlar am intrat iar pe A2, am iesit la Agigea si a fost OK! :wink: CB-ul sa traiasca! :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 Re: Traseu rapid Bucuresti - Constanta Corect, CB-ul iti poate indica cel mai scurt (a se citi liber) drum. Daca mai lasa astia 2 taxatoare la pod, cand tot bucurestiul migreaza la mare, drumul cel mai scurt devine cel prin care iesi pe la fetesti sau chiar Drajna. In alta ordine de idei, cum este traseul acesta: http://maps.google.ro/maps?saddr=bucuresti&daddr=44.09786,27.63137+to:44.33065,28.02559+to:constanta&hl=ro&ll=44.201897,27.603149&spn=3.181866,4.938354&sll=44.208788,28.063202&sspn=0.795379,1.234589&geocode=Fc8QpgId1zaOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA%3BFUThoAIdCp-lASnn1yw5gQawQDFwRTyrY70O9w%3BFZpupAId9qKrASmPAJRIE526QDFeAu0tyxQJqQ%3BFRUIogIdffy0ASkpUjRkSuW6QDFQSGU-zeF7Yw&mra=dpe&mrsp=2&sz=10&via=1,2&vpsrc=6&z=8 ? Ma refer, la starea drumului Ostrov - Cernavoda ? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate