Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Traseu de urmat prin Serbia

cretu

Postări Recomandate

O sa plec in curand in concediu in Muntenegru cu masina si o sa trec prin Serbia. Avand in vedere faptul ca merg cu doi copii in masina, mi-am alocat 2 zile pentru drum.

Plecarea e din Deva-HUnedoara si finalul e la Budva - Muntenegru.

Ma intereseaza idei de traseu prin Serbia, locuri ce pot fi vizitate, cazare si orice altceva ce e util.

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator costinell

Re: Traseu de urmat prin Serbia

Sunt niste bai termale undeva la 80 km dupa Belgrad unde e ideal sa ramai. Oricum nu poti face decit cu greu dintr-o bucata Budva, deoarece drumurile sunt inguste si prin munti.

As mai recomanda sa ramai intr-un Etno Selo (sat taranesc) sau undeva in parcul Durmitor sau Canionul Tara.

Uite un traseu posibil:

Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Deplasare prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Deplasare prin Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfanta Sava-Posta centrala).

Cazare in Serbia (zona Markovac-Cacak).

ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak-Prijepolje-trecerea frontierei Serbia/Muntenegru-Pljevlja- Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta -Tara-Podul Belvedere-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac.

Eu plec simbata sau duminica din Craiova, poate ne vedem pe drum :)

Update: civena a fost acum 1 luna si mi-a recomandat baile de care vorbeam: http://www.booking.com/hotel/rs/passage-vrnjacka-banja.html?aid=304142&label=postbooking_modemail

2140738764_Screenshot2011-05-30at3_23_14PM.thumb.jpg.ea4e7b5e0deddfbf9156671355c39c16.jpg

1992482156_Screenshot2011-05-30at3_24_59PM.thumb.jpg.bdf7fc0ceaa1f8108a6b842300a2381c.jpg

Editat de costinell
Link spre comentariu

Re: Traseu de urmat prin Serbia

Sap ca nebunu pe net de ma doare capu.

Cred ca voi incerca in prima zi (in 17.08) sa ajung pana in zona Uzice, mai exact la Mokra Gora (cica acolo ii si orasu de lemn a lu Kusturita).

In 18, ma bate gandu sa trec in Bosnia pe ruta Visegrad(unde ii un pod facut pe la 1500 si ceva de un turc), apoi Sarajevo si oprire la Mostar, iar in 19 sa ajung la Budva.

In mod teoretic, cam asta asi vrea sa fac, dar, pana la urma totul depinde de cum se vor comporta copii in masina.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare