BogdanAWD Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Salut din nou, Ca sa mentin miscare pe forum am si eu nevoie de o alta indrumare: voi ce faruri montati pe Nive in locul celor originale avand in vedere ca au conceptie veche si ruginesc relativ repede? Aveti ceva recomandari pentru faruri cu geam clar care s-ar potrivi? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Re: Faruri Niva salutare nu vreau sa te induc in eroare dar am impresia ca se potrivesc cele de golf 2 parca, au aceasi dimensiune 170 mm nu sunt sigur dar parca asa imi amintesc iar ca sfat sa nu iti mai rugineasca sau macar sa le pastrezi cev amai mult timp...ai doua variante in functie de unde pleaca rugina ,fie cand montezi farul nou il "antifonezi" bine cu solutie de bitum sau cum se cheama pe spatele oglinzii iar oala o dai cu vaselina, sau torni o lingur doua de ulei de transmisie in interiorul farului pe oglinda si o uniformizezi si asa se va pastra mai mult timp. daca afli ceva pune aici detaliile sa ne bucuram si noi de ele:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanAWD Postat August 15, 2011 Autor Partajează Postat August 15, 2011 Re: Faruri Niva Multumesc pentru sfaturi. In principiu problema apare la oglinda insa voi vedea mai bine cand le voi da jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Faruri Niva Pentru "antifonat", se poate folosi spray cu insonorizant, iar pt ramele din fier din fata, se curata rugina, se aplica sparay cu filler sau spritz-chit si vopsea negru mat. Acelasi lucru il recomand si pt scarite si bullbar: 1.-spray decapant,pt inlaturarea vopselii originale, care se matuieste sau sare 2.-spray filler 3.-spray vopsea 4.-spray lac, in cazul in care se vopseste cu vopsea metalizata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Faruri Niva Vopsitu il faci odata cind pregatesti masina , dar trebuie facuta intretinere pentru a nu da rugina . Eu dupa o iesire cu noroiala , ii fac o "baie " insistenta cu wapul , iar dupa ce se usca pun intr-o sticla de spalat geamuri(cel cu pompita) motorina amestecata cu parafina ,si pulverizez in locurile unde de obici apare rugina si nu numai. Asta daca o faci odata pe luna , scapi de elementul rugina. Motorina se va spala la urmatoarea spalare da parafina ramine in porii de oxidare . Se poate folosii si petrol , fiind mai penetrand de cit motorina si intra in orice por s-au fisura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Faruri Niva faza cu uleiul in far ... merge cu ulei pt sisteme de directie si daca nu ai halogene .....altfel ne mai kioram cu ele pan la altele noi VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanAWD Postat August 16, 2011 Autor Partajează Postat August 16, 2011 Re: Faruri Niva pan la altele noi Cred ca pana la urma trebuie direct altele noi. Am vazut insa ca exista far complet tip nou sau decat farul efectiv neechipat. Stie cineva ce presupune acest tip nou sau daca se merita diferenta de bani? (mi se pare exagerat de mult sa dau de 3 ori mai mult pe unul complet) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Faruri Niva Farul complet echipat contine si sistemul de reglaj al acestuia, tot ansamblul. Daca ai probleme doar cu farurile propriu-zise(sunt ruginite) ia-le doar pe astea si dureaza cam 1 ore sa le montezi. daca te uiti in manualul de la Niva o sa vezi toti pasii de demontare si montare. Ai grija sa dai bine suruburile inainte de a le desface cu ceva spray degripant sa nu le rupi. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanAWD Postat August 17, 2011 Autor Partajează Postat August 17, 2011 Re: Faruri Niva Multumesc pentru sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Faruri Niva faza cu uleiul in far ... merge cu ulei pt sisteme de directie si daca nu ai halogene .....altfel ne mai kioram cu ele pan la altele noi MERGE SI LA HALOGEN:) eu am pus la M asa si merg de nu se poate ba chiar are o tenta rosiatica lumina datorita uleiului de pe oglinda. acum asta nu inseamna ca ineci tot farul in ulei dar o lingura ajunge iar cand farul se incalzeste incalzeste oglinda si face acolo in interior ca o ceata de ulei care acopera si protejeaza, oricum in timp uleiul se cam pierge asa ca mai trebuie completat:D:D:D asa la 5-6 luni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Faruri Niva MERGE SI LA HALOGEN:) eu am pus la M asa si merg de nu se poate ba chiar are o tenta rosiatica lumina datorita uleiului de pe oglinda. acum asta nu inseamna ca ineci tot farul in ulei dar o lingura ajunge iar cand farul se incalzeste incalzeste oglinda si face acolo in interior ca o ceata de ulei care acopera si protejeaza, oricum in timp uleiul se cam pierge asa ca mai trebuie completat:D:D:D asa la 5-6 luni :ha: poate ard becurile originale!!...sa vezi ce ti fac:old VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Faruri Niva :ha: poate ard becurile originale!!...sa vezi ce ti fac:old iti dau eu altele daca nu...vorbim cu baietii de la Cluj si aducem un set proaspat :):):) stai calm ca nu patesc nimic pe bune la mine in M au stat asa cam 2 ani si au fost folosite.le-am dat jos si le-am schimbat ca am avut unele noi mai puternice atunci cand a iesit unu cu un Mitu in fata in giratoriu.:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate