ancuta_laurentiu Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 am reusit sa rup conductele de frana de pe puntea spate la montarea blocantului. am sudat conductele de 2 ori fara rezultat pt ca am sudat cupru cu metal si dupa un anumit timp tot imi curge lichidul de frana. stie cineva ce fel de conducte se potrivesc la puntea de spate la vitara? mentionez ca acolo sunt 2 conducte, una lunga cat puntea ce pleaca dintr-un cilindru in altul iar cea din dreapta scurta ce pleaca de la furtunul de repartitor la cilindru. am testat deja varianta cu cele de dacie si pe langa faptul ca nu au lungimea corecta, au si alt pas la infiletarea in cilindru. please help!!!!!!!!!!! ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: conducte frana puntea spate iati de dacie ,trebuie doar sa refaci ambutisarea conductei ca difera,in rest niplurile sunt pe acelasi metric,:2dr,apropo ce blocant tiai montat?:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: conducte frana puntea spate @ancuta_laurentiu .... merge conducta de aro de cupru.... gasesti si pe lungime .... un ''cap'' de la conducta merge iar celalat il pui de la conducta ta dupa care ii faci bercul .... numai bine ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Re: conducte frana puntea spate eu am montat de dacie cei drept de la distribuitor pana la furtunul de duce pe punte si nu am avut problema cu niplurile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat August 12, 2011 Autor Partajează Postat August 12, 2011 Re: conducte frana puntea spate am testat deja conductele de cupru de dacie, nu se infileteaza corect pt ca e alt pas. de asemenea nu pot sa il bercuiesc pt ca nu am cu ce, iar astia de la frigidere nu pt bercui asa mult cum sunt conductele de vitara. cele de dacie s-au potrivit in filet doar la aerisitor am auzi ca de matiz ar fi ideal. a incercat cineva ? ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate