by ottoman Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Mi-am luat un suzuki grandvitara. O pregatesc pentru off-road-uri. Astept sugestii diferite cat si comentarii. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: pregatirea maşinii suzuki grandvitara pentru off-road Si adica ce anume ai mai vrea tu sa faci la masina asta ? Cu cat e inaltata ? Ce marime au anvelopele ? Cred ca mai degraba asteptam noi sa ne dai ceva detalii de cum ai preparat masina.......... Oricum arata excelent si iti spun sigur ca nu e pe tot forumul o alta GV mai bine preparata ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: pregatirea maşinii suzuki grandvitara pentru off-road cred ca este deja si asa foarte pregatita,mai mult de atat ce ai vrea,poate niste blocanti,dar de zici ca are si din acela atunci este MAXIM pregatit numa trebuie profitat de utilaj MAXIM suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: pregatirea maşinii suzuki grandvitara pentru off-road Poate niste praguri, sa le protejezi pe cele ale masinii. Arata super si cred ca merge la fel. Aaaa....cel mai important, lipseste noroiul, fara el nu are nici un farmec. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 (editat) Re: pregatirea maşinii suzuki grandvitara pentru off-road Masina arata super.Bafta in continuare si asteptam ceva detalii. Editat Septembrie 21, 2011 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Re: pregatirea maşinii suzuki grandvitara pentru off-road 2 proiectoare pe bara , in rest masina este perfecta. superb proiect...cat ai investit in ea pana acum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xstranger Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: pregatirea maşinii suzuki grandvitara pentru off-road mai fratilor exista sau nu diferential blocabil pt gv,din cate am vazut fix pt gv nu ar fi,pt samurai,jimmy si vitara am vazut :(. Astept totusi mai multe detalii despre cum a fost preparata aceasta masina. Ce cauciucuri are etc si daca se poate in ce service s-au facut toate aceste modificari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: pregatirea maşinii suzuki grandvitara pentru off-road mai fratilor exista sau nu diferential blocabil pt gv Eu am gasit autoblocant de la Kaiser Locker dar doar pentru Grand Vitara cu motor 1.6 . Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xstranger Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: pregatirea maşinii suzuki grandvitara pentru off-road Eu am gasit autoblocant de la Kaiser Locker dar doar pentru Grand Vitara cu motor 1.6 . Cu respect, Teodor. Fix acelasi motor il am si eu,ma poti ajuta cu mai multe informatii?De unde l-ai cumparat,cum isi face treaba,esti multumit de el? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: pregatirea maşinii suzuki grandvitara pentru off-road Fix acelasi motor il am si eu,ma poti ajuta cu mai multe informatii?De unde l-ai cumparat,cum isi face treaba,esti multumit de el? Nu am Grand Vitara. Am gasit pe net, aici : http://www.mas4x4.com/Dise%C3%B1o/grand%20vitara/G%20Vitara-Ejes.htm . Despre acest autoblocant am citit ca isi face treaba bine si alti posesori sint multumiti de el. Am mai gasit si Powertrax Lockright Differential Locker, aici : http://www.jimnybits.co.uk/shop/grand-vitara/drivetrain/grand-vitara-powertrax-lockright-differential-locker/prod_285.html . Multi au acest autoblocant pe masinile lor. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate