Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Blocare roata la Mall Feeria. Protagonist Toyota !

renegade

Postări Recomandate

Azi pe la ora 14 am trecut pe la mall Feeria sa beau o cafea. Fiinf cu moto am parcat chiar deasupra tunelului. Indeva in dreapta tunelului o Toyota modificata cu roti cred ca cel putin 37" ridicata vreo 40cm, inmatriculata in Bulgaria, parcata pe trotuar, cam aiurea. Numai retin numarul.

Langa locul unde am parcat eu se afla un cos al gardienilor cu dispozitive de blocat roata. Langa cos la 10m parcat un BMW cu numere rosii, parcat bineinteles la fel de ilegal ca Toyota de mai sus.

Eu ma echipam sa plec cand vad paznicul ca se repede la cos, inhata un dispozitiv si fuag la Toyota, trecan pe langa mine. Ma prind ce vrea sa faca si ii spun:

- Prietene sa stii ca daca mergi la Toyota aia mare,:wi nu tine cu jucaria aia a ta ca nu incape pe grosimea rotii!

El smechereste zice:

- Fi atent la mine!

Bine! Zic eu, sunt cu ochii pe tine. Si opresc motorul si ma uit.

Bineinteles ca merge la Toyota, desface dispozitivul si hopa! nu cuprinde grosimea rotii. Se chinuie el putin, vede ca nu tine si se uita lung la mine:

- I told you! :banana

Si continui:

- Auzi, daca tot esti cu aia in mana ia purcede la BMW si vezi daca tine ca asa e corect. Daca-i legi pe toti e ok, daca numai pe unii, e nasol!

Bineinteles ca a tinut! Plecand de acolo am numarat cel putin 5 masini blocate de-a lungul aleilor!

Concluzie:

Puneti roti mari cand nu aveti unde parca la mall si nu incercati sa intrati in subteran ca nu tine :h5. :ha::ha::ha:

Bravo colega cu Toyota daca esti de pe aici!

PS: Nu stiu cum a evoluat ulterior situatia cu Toyota dar mi-a placut masinutza. Betooon!

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare