dominator Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Buna ziua, am gasit un cal abandonat , cazut jos pe platforma CUG, nu se poate ridica de jos, a fost luat de cei de la primarie si dus la RADP in curte intr-un loc fara umbra si lasat acolo, momentan eu cu prietena mea, ea e veterinar, incercam sa il tratam, dar avem nevoie de un mic ajutor, avem nevoie de o macara sau un buldoexcavator pentru a incerca sa il ridicam in picioare sau macar sa il intoarcem pe partea cealata, sta de vineri pe o singura parte si au inceput sa apara si alte rani. Un gest de umanitate daca poate face cineva din cluj care are un asemenea utilaj, eventual i-as putea plati motorina. Daca nu reusesc sa il pun pe picioare marti il vor eutanasia. Cu multumiri. 0757181485 - Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor Sper sa reusesti sa gasesti ajutor si sa scapi calul de a deveni salam. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor Radu, salut Astazi avem sedinta de club si o sa vorbesc despre problema aceasta, cum o putem rezolva... Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor Radu, prin mail, am anuntat toti cei de la clubul de la Cluj, ca sa ne pregatim si sa vedem cum putem sa ajutam in situatia aceasta, asa cand ajung seara sper deja sa am un raspuns Cu respect Pedro Pinto 0751869175 Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dominator Postat August 15, 2011 Autor Partajează Postat August 15, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor Eu zic ca daca mergem 3-4 barbati hotarati reusim macar sa il intoarcem de pe o parte pe alta, chiar si fara un utilaj stiu ca timpul e scurt dar azi in jurul orei 13 daca este cineva interesat sa dea o mana de ajutor rog sa ma sune la 0757181485 Radu. Va multumesc pentru interes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor o sa te suna acuma un dintre noi il cheama Adi Roman si are si o ferma de animalele poate le aduce cu el Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor da radu, am vorbit acum cu Adi stiu ca a trimis camionul dar ca cal era deja decedat, din pacate Imi pare foarte rau, si eu sunt iubitor de animale, am avut si eu cal in Portugalia si nu mie place de loc sa aud asta, dar asta este, scuze ca nu am fost mai prompt Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dominator Postat August 15, 2011 Autor Partajează Postat August 15, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor Da asa este, din pacate a murit, daca noi aici pe forum am reusit sa ne organizam in mai putin de 12 ore cu macara si cu vetreinar si tot ce trebuie, ganditiva ce ar putea face autoritatile cu un pic de bunavointa. Acest cal a fost abandonat de 2 ori, o data de proprietari si a doua oara de autoritati, a fost cacat asta e cuvantul in curte la RADP, unde depozitau gunoi lasat in soare pe jos sa moara. Vreau sa multumesc tuturor celor care sau impicat si in special lui Adi pentru camion, si doamnei care m-a sunat si urma sa aduca sufe (nu am retinut numele imi cer scuze eram agitat). Poate nu ar strica un astfel de topic cu probleme sociale, actiuni de voluntariat, pentru ca am vazut ca exista si OAMENI dispusi sa ajute fara a cere nimc in schimb. Va multumesc inca o data pentru bunavointa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dominator Postat August 15, 2011 Autor Partajează Postat August 15, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor Calul apartinea tiganilor care se ocupa cu furtul de fier vechi, pe platofrma CUG, cine cunoaste zona stie despre ce vorbesc, acestia si-au stabilit o tabara acolo. Cu 3 luni in urma au mai omorat un cal sa va povestesc cum - Au furat toate capacele de canalizare de pe platforma, intr-o noapte sau imbatat s-au suit in caruta si au ineput sa loveasca calul, a luat-o la fuga si a cazut intr-un canal, a ramas spanzurat de hamuri, dupa care au desfacut hamurile si calu a cazut de tot in canal. Politia vine si nu le face nimic. Oare e atat de greu sa le confiste animalele si sa ii bage 3-4 ani in inchisoare pentru maltratarea si omararea acestor animale? Poate este un reporter pe acest forum care sa aiba curajul sa dea in vileag aceasta neputiinta a autoritatilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smotocei Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor Imi pare rau ca s-a intamplat asa dar oricum felicitari pentru initiativa! Ma bucur sa vad ca mai exista oameni cu suflet mare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor Buna ziua, pacat ca nu sa putut salva calul....macar ati incercat! M am lovit si eu de astfel de situatii iar autoritatile sunt la fel peste tot in tara, din pacate. Marius Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor Politia vine si nu le face nimic. Oare e atat de greu sa le confiste animalele si sa ii bage 3-4 ani in inchisoare pentru maltratarea si omararea acestor animale? Poate este un reporter pe acest forum care sa aiba curajul sa dea in vileag aceasta neputiinta a autoritatilor. Dar sa-si plimbe fundurile in loganuri inscriptionate... asta se poate :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Cal abandonat-am nevoie de ajutor Sunt mai mult decat un iubitor de cai... :Hr, se poate vedea mai bine in acest topic http://forum.club4x4.ro/showthread.php?45181-Echitatie&highlight=echitatie Sunt oripilat de astfel de intamplari...:uameni, IMI PARE NESPUS DE RAU, mi-l si imaginez saracu`..., murind efectiv abandonat..., imi pare rau ca nu am avut cum sa ajut in vreun fel (acum vreo 3 ani am reusit sa salvez un astfel de cal scapat de tigani pe strazi...) Nu inteleg, spre exemplu, de ce exista atat de multa mobilizare pentru caini si pentru cai nu... FELICITARI oricum pentru initiativa si mobilizare! :br:tk Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate