Pleampa Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Am campat aproape de capatul Drumului, in apropiere de vechiul canton forestier. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Petrimanu - Galbenu - Rez. Iezerul Latoritei Am fost in zona , nu te-am observat , desi am batut putintel si la pas... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat August 19, 2011 Autor Partajează Postat August 19, 2011 Re: Petrimanu - Galbenu - Rez. Iezerul Latoritei :opScuze, pozele sunt din 2009 :old:2dr Din 2006 si pana in 2009 am fost an de an apoi in 2010 am avut catelul operat si nu mai putea sa calatoreasca iar acum in 2011 ma lasat caruta-n drum la Pestera si nu mi-am mai facut traseul propus si deci nu am mai trecut nici pe la Galbenu, fiind nevoit sa ma intorc acasa. Poate in septembrie voi reusi sa ajung acolo unde n-am ajuns in vara :) S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Petrimanu - Galbenu - Rez. Iezerul Latoritei Nu-i bai , doar ca nu te gaseam prin minte ( si m-am cam uitat dupa toate masinile pe care le-am vazut , fie ele G, Freelander , Mitsu, Suzi ...Fiat Campagnola, Jeep...Cielo , Duster....turisme ...si alte Tuarege cu blonde frumos machiate si coafate . Imi dau acum seama ca n-am vazut alt Nissan ( ma refer la troace , ca vazui un Path ) decit al meu , sau n-am fost destul de atent ... ...e la fel de minunat ca intodeauna ,si eu regret anii in care n-am fost si ma bucur de cei in care am ajuns . De ce-mi place asa de mult si ma trage ata la mormolocii din Petrimanu , nu stiu si nici nu vreau sa aflu.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate