Unimog4x4 Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Caut acest manual... Multumesc:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romulus Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: Caut manual Subaru Impreza 2,0l Turbo din 1995 211cp Salut!!! Sansele de a gasi un manual despre Subaru Impreza 1995 sunt aproape nule. E posibil sa gasesti totusi si daca-mi aduc bine aminte am dat undeva pe un website cu ceva manuale care costau destul de mult, in jur de 50-60 eurasi. In schimb, sunt destule CD-uri la vanzare pe e-bay care cuprind mai toata generatia de Impreza pana in 2000. Eu sunt proaspat posesor de Subaru Impreza GL 4WD 2.0l din 1996 non turbo. Momentan, masinuta este implicata intr-un full service care consta inclusiv in schimbat curele, pompa de apa, etc si abia astept sa-i dau o talpa. M-ar interesa deschiderea unui topic exclusiv Subaru Impreza in care sa putem discuta despre orice problema legata de aceasta marca auto. Drumuri bune sa ai !!!!:be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 (editat) Re: Caut manual Subaru Impreza 2,0l Turbo din 1995 211cp Intrucat masina in cauza nu este o masina de off-road, deci fara nici o legatura cu specificul forumului nostru, anuntul acesta a fost mutat la "Discutii diverse" ! Va rog sa respectati specificul forumului ! Orice discutie despre altfel de autovehicule care n-au legatura cu specificul forumului vor fi mutate la "Discutii diverse" ! Va multumesc pentru intelegere ! Editat Ianuarie 8, 2013 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate