Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut manual Subaru Impreza 2,0l Turbo din 1995 211cp

Unimog4x4

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...

Re: Caut manual Subaru Impreza 2,0l Turbo din 1995 211cp

Salut!!! Sansele de a gasi un manual despre Subaru Impreza 1995 sunt aproape nule. E posibil sa gasesti totusi si daca-mi aduc bine aminte am dat undeva pe un website cu ceva manuale care costau destul de mult, in jur de 50-60 eurasi. In schimb, sunt destule CD-uri la vanzare pe e-bay care cuprind mai toata generatia de Impreza pana in 2000. Eu sunt proaspat posesor de Subaru Impreza GL 4WD 2.0l din 1996 non turbo. Momentan, masinuta este implicata intr-un full service care consta inclusiv in schimbat curele, pompa de apa, etc si abia astept sa-i dau o talpa. M-ar interesa deschiderea unui topic exclusiv Subaru Impreza in care sa putem discuta despre orice problema legata de aceasta marca auto. Drumuri bune sa ai !!!!:be

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut manual Subaru Impreza 2,0l Turbo din 1995 211cp

Intrucat masina in cauza nu este o masina de off-road, deci fara nici o legatura cu specificul forumului nostru, anuntul acesta a fost mutat la "Discutii diverse" !

Va rog sa respectati specificul forumului !

Orice discutie despre altfel de autovehicule care n-au legatura cu specificul forumului vor fi mutate la "Discutii diverse" !

Va multumesc pentru intelegere !

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare