Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MMOF 2011 - informatii, poze, impresii

Vizitator mao

Postări Recomandate

Multumiri organizatorilor Max&CO :)).

Totul a fost super. Abia asteptam 2012.

Felicitari pt un eveniment f reusit.

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 95
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Maramures Offroad Fest 11-15 august 2011 MMOF 2011

Foarte , foarte , foarte tare.Intr-adevar a fost un eveniment mai mult decat reusit.Multumim mult organizatorilor.Ne-am simtit extraordinar de bine.Singurul defect: a trecut foarte repede.

Abia astept sa cautam CP-urile (si unii sa le gasim ..... :bananaaltii sa le ratam:ha:)..... mao stiiiieeeeeeee.......

Promit sa revin cu filmulete de indata ce le voi descarca.

Toate cele bune si inca odata FELICITARI !!!!!!!!!

Patrol Y60 '97

Mistubishi L200 ' 09

:jp1

Link spre comentariu

Vizitator mao

Este si asta o arta:)))) sa ratezi cp-uri, poate data viitoare facem unul fara cp-uri :d sau daca o sa fie cu, le punem niste stroboscoape :)))))

Link spre comentariu

Este si asta o arta:)))) sa ratezi cp-uri, poate data viitoare facem unul fara cp-uri :d sau daca o sa fie cu, le punem niste stroboscoape :)))))

Sau, mai exista o varianta....dar sigur nu o sa-i placa lui Luci....il convingem pe Max sa puna limitari de viteza pe road book:ha::ha::ha::ha:

Patrol Y60 '97

Mistubishi L200 ' 09

:jp1

Link spre comentariu

O super organizare ,cu o mana de oameni .........sunte-ti :1in 2012 voi fi prezent :br

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Cam greu ai ajuns colegu'...

MMOF 2011 nu se dezminte - cel mai frumos eveniment, printr-o suma de ingrediente si aspecte unice: Maramures, oameni, organizare, coclauri, trasee, cazare, mancare, spectacol, distractie, sentimentul de trupa 4x4, si mai sunt cu siguranta, pe care nu reusesc eu sa le surprind.

Sa vedem poze de la cine are, si sa ne vedem la anul cu cine stie ce insemna MMOF si cu cei ce vor sa afle. :cl

Link spre comentariu

MMOF 2011 - informatii, poze, impresii

S-a incheiat si a 5-a editie a Maramures Offroad Fest 2011.

Au fost lungi si obositoarele pregatirile dar a fost scurt timpul petrecut cu invitatii nostri, oameni vechi si noi.

Speram ca timpul petrecut alaturi de noi a fost pe placul vostru.

Echipa Maramures Offroad Fest s-a straduit mult ca sa va faca sa va simtiti ca ... in Maramures. :wink: Speram ca am reusit.

Echipa de organizare:

Dan - Max

Cornelia

Florin - Beghes

Marius Pasca - Landy

Marc - Marcos

Loredana - Landylore

Florin - Abrudila

Karcsi - Blavenstein

Anna

Sper ca nu am uitat pe cineva.

Doresc ca sa multumesc tuturor care direct sau indirect au sprijinit acest eveniment facand, prin aportul lor, ca evenimentul sa se desfasoare cat mai bine.

Partenerii si sponsorii nostri sunt:

Directie Silvica Maramures si Ocolul Silvic al municipiului Baia Mare

Crucea Rosie - Maramures

GreenIT Baia Mare,

Fiskars Bucuresti

Ruris Bucuresti

Ferroli Bucuresti

Infinity Trophy Bucuresti

Rock Oil Bucuresti

Inserv Hording Baia Mare

Nistem Baia Mare

Autonis Baia Mare

Bau Kaffe Baia Mare

Cofetaria "Alice" Bucuresti

Front Advertising Timisoara

Parteneri Media:

Romania Libera.ro

Emaramures TV-radio-online

4tunning.ro

24Fun

Radio KissFM

Canal D si B1TV care au dat informari ample despre eveniment.

Evenimentul s-a desfasurat fara incidente, adica asistenta sanitara nu a avut de lucru, mai putin cele tehnice adica s-au mai straicat masini. :wink:

Clasamentul clasei Open este urmatorul:

Locul 1: Claudiu Ion (Gaganu)/Bogdan Toma (Tomitza) - Bucuresti - Toyota Landcruiser

Locul 2: Ovidiu Neamt/Anton Pitic - Seini - Suzuki Samurai

Locul 3: Lucian Neag/Marius Pop (Mao) - Cluj Napoca - Nissan Patrol

http://www.club4x4.ro/mmof/clasament.jpg

Clasamentul clasei standard:

Locul 1: Carol Sipos/Zoltan Sipos - Austria - Mercedes G

Locul 2: Macavei Alexandrin/Alexandra Cumpanasoiu - Cluj Napoca - Nissan Patrol

Alin Bohatel/Roxana Muntean - Cluj Napoca - Nissan Patrol

Locul 3: Razvan Gheorghe/Gabriel Lica - Bucuresti - VW Tuareg

Florin Gavrila/Cristina Stanila - Bucuresti - Daihatsu

Multumim tuturor pentru participarea la acest eveniment si speram ca sa va avem ca si paticipanti si la urmatoarea editie a MMOF sau a altor evenimente organizate de noi.

Echipajul de pe locul 1 Open:

http://www.club4x4.ro/mmof/locul1.jpg

Aici e un filmulet de la cina traditionala cu Nashu Mare si Mitza "Morosenizati" :grin:

Editat de Max
Link spre comentariu

Re: MMOF 2011 - informatii, poze, impresii

Am ajuns in Bucuresti pe la 3 dimineata alaturi de Dragos Dim, GPS-cu si Cristi Delta.

Nu am decat cuvinte de lauda pentru acest eveniment. Felicitari organizatorilor si multmiri pentru tot!

Acest eveniment ar trebui luat drept exemplu!

Multumesc Florin si Karcsi pentru ca ati fost alaturi de mine si astfel am evitat sa "imi rup gatul"!

Despre participarea mea la MMOF...am incercat sa experimentez clasa Open dar din pacate masina mea nu este pregatita inca pentru acest pas (roti mici, scuturi de protectie de fabrica - pe care am reusit sa le las in bolovanii din Maramu', troliu lent si inca probleme pe partea de racire a motorului). Asa ca pentru a veni acasa cu masina pe roti si pentru a putea merge si la etapa de la Cluj, am decis ca mai bine spun stop open-ului pe moment.

Am preferat sa ma retrag spre standard si sa evit problemele.

A fost super ok si la standard, o atmosfera extraordinara. Am facut trialul de la standard si cred ca am scos un timp ok.

Poze...dupa ce ne mai odihnim!

Inca odata felicitari organizatorilor, castigatorilor si tuturor celor care au participat.

In ce perioada este organizat MMOF 2012?

LE: Super plimbarea cu camioanele TATRA!

Editat de stefan79
Link spre comentariu

Am participat pentru prima oara la asa ceva. Ce-am simtit? as vrea si in weekendul urmator. Nu am concurat dar m-am ales cu poze minunate . Felicitari organizatorilor si concurentilor.

Link spre comentariu

Multumiri inca o data organizatoriilor!!! Totul a fost super!!!!!!:tk

DEJA IMI ESTE DOR, dor de voi, de toata voia buna !!!!

Toate cele bune! abia astept urmatoarea intalnire!!!

NOEMI ( METRU ) :ha:

Editat de Noemi
Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow.
Link spre comentariu

Vai Tomitza ce ranjet ai de parca stiai ca o sa castigi :P

Ranjetul a fost provocat de vinul baut in exces cu o seara inainte. Am bananait in ziua aia de ma luase ameteala

@gagane

NU RASPUND LA PROVOCARI:s

Editat de Tomitza

0723358877

Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler)

Link spre comentariu

Baghy, tu ai fost aici ?

Daca da ,felicitari!

Pe care ai terminat-o? :ha:.Serios , a fost frumos ,nu!:br

Pe aia rosie.

Am plecat joi dimineata si am ajuns seara la 9 acolo.

In traseu am plecat ultimii. Copiloata mea a fost total pe langa. Curva la stanga pentru ea era curba la dreapta.

Dupa un pod trebuia sa continuam drumul la stanga. Am virat la dreapta si am ajuns intr-o infundatura pe niste bolovani. Am mers putin pana am ramas suspendat. Am scos hi-lift-ul si am deblocat masina. La coborare a sarit un furtun la radiator si s-a rasturnat bateria care nu era prinsa prea bine, a facut scurt si a luat foc. Am deschis capota, am stins focul, am pus furtunul la radiator si am mers mai departe. Ajunsi unde credeam ca trebuie sa fie primul Cp ne-am pus pe cautat dar nici vorba. Am mers mai departe si am ajuns undeva pe un baraj. Total aiurea fata de unde trebuia sa mergem. Pana la urma am gasim copacul unde era marcajul dar nici urma de Cp. Am cautat peste tot o jumate de ora si am plecat mai departe. Si ne-am pierdut de am ajuns pe traseul de Open doar ca ei veneau si noi ne duceam.

Am mai mers pana am ajuns intr-un varf de deal unde eram noi si niste boi adevarati.

Am decis sa ne intoarcem si ne-am intalnit cu participantii la standard amical si am ramas cu ei.

Intre timp s-a rupt prinderea unui arc de sasiu si abia mai statea. S-a rupt si tamponul de la motor si de la cutie. La o urcare in sarcina masina a inceput sa nu mai traga cum trebuie din cauza tampoanelor rupte.

Am ajuns la hotel si am plecat la mecanic jos la Baia Mare. Am stat la mecanic de la 12 pana la 8 dimineata. Mi-a refacut prinderile arcurilor si mi-a fixat bateria.

Ajuns la hotel nu am mai participat a doua zi desi vroiam.

A treia zi la trial totul a mers bine pana la ultima urcare unde tot din cauza tampoanelor elicea vascocuplajului a atins in sasiu si s-a facut bucati, bucati care au ajuns in radiator si l-au gaurit.

Am ramas acolo, m-au troliat si am oprit masina. Am tractat-o pana la hotel si de acolo o sa plece in seara asta pe platforma.

Am mai rupt si prinderea la snorkel in traseu.

A fost o experienta cu de toate dar am invatat foarte multe.

O sa scriu un articol pentru incepatori.

Impresii despre eveniment maine.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

O amintire pentru Baghy. Sper ca nu am incurcat masinile. [ATTACH=CONFIG]113647[/ATTACH]

Mersi :)) Eram la constatarea daunelor. :))

Link spre comentariu

In primul rind vreau sa le mai multumesc inca o data organizatorilor pentru tot... nu am apucat sa o fac intrucit am plecat spre casa cu noaptea in cap, la jumatate de ora dupa ce am spart gasca cu Nike si Gaganul :x

Ca de obicei a fost excelent, ba chiar m-as putea risca sa spun ca la MMOF 2011 m-am simtit cel mai bine din toate editiile de pina acum la care am participat (si sunt aproape toate :grin:

Am avut de toate - distractie maxima, oameni faini, organizare cu suflet, prieteni vechi si noi, palinca, coclauri superbe, trasee faine, entertainment corespunzator, de la dansurile de Maramures si pina la activitatile de pe traseul de standard.

Cea mai inspirata mi s-a parut ideea de a transforma standardul intr-o intilnire amicala, in expeditie cu activitati de gen team-building (si ma intreb daca nu cumva noi am fost inca de acum 3 ani initiatorii categoriei standard-"pescuit") care ne-a dat un sentiment de apartenenta la o mare gasca si de distractie totala. Ori noi exact pentru asta am venit...

Multumim frumos pentru tot si ne vedem la MMOF 2012! :br

Jeep Wrangler TJ 2.4l 2003 benzina

Renault Megane 1.6 16V 2005 benzina

Link spre comentariu

Si pentru ca a fost foarte fain si deja mi-e dor de momentele faine, de gasca si de coclaurile superbe, va trimit pozele facute de mine. Le gasiti pentru urmatoarele 10 zile la adresa:

http://dl.transfer.ro/MMOF_2011-transfer_RO-16aug-0f3e27.zip

Jeep Wrangler TJ 2.4l 2003 benzina

Renault Megane 1.6 16V 2005 benzina

Link spre comentariu

Niste Poze: http://www.quailcro.com/PozeMMOF.zip

Filmuletze: http://www.quailcro.com/FirstDay.zip

Filmuletze Trial de Standard:http://www.quailcro.com/TrialStandard.zip

Filmuletze Trial de Open: http://www.quailcro.com/TrialOpen.zip

Sper sa va placa.

Landrovere:

LR Discovery 2: http://www.quailcro.com/trialmarius.mp4

LR Series 3 http://www.quailcro.com/trialvali.mp4

sau

Suzuki Jimny Alb:

Recovery car :

Delta Team: [video=youtube;-z5BG6jEy0U]

Delta team 2:

Standard Winners Mercedes G:http://www.youtube.com/watch?v=A_zNCaWapWk

Nike&Patrol :http://www.youtube.com/watch?v=GRtmrwpUoUk

Baghy cu 4x4 de showroom, fara noroi si zgarieturi:

Open Trial :

Trial Open:

Yellow Suzi http://www.youtube.com/watch?v=P2eHAKB3CuY

Editat de nick67

VW Typ 3, 1966

LR Go Beyond Tough Phone IP68

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

VA TRIMIT LINKUL CU POZELE MELE, LE PUTETI DESCARCA IN 9 ZILE :)

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-16aug-7e8b101d1d8b.zip

Toate cele bune, si ne vedem la MMOF 2012 :banana

Noemi :2dr

Live every day of your life, like it was your last, but always think that it might be a tomorrow.
Link spre comentariu

Am zis ca revin cu impresii si trebuie sa ma tin de cuvant.

Parti bune

Locatia, traseele, oamenii.

Baietii si fetele de la Baia Mare sunt toti de nota 10 desi nu am socializat eu prea mult.

Cazarea si mancarea au fost in regula. Ah, apa calda era cam greu de gasit.

Nu mi-a placut navigarea pe harta la standard in regim de competitie. Mai ales ca harta nu avea nici macar scala si nici o legenda unde sa fie specificat ce reprezinta fiecare semn de pe ea.

Probabil a fost marita o bucata din alta harta fara sa fie trecute si explicatiile.

In schimb la open am auzit ca roadbook-ul a fost perfect.

La testarea camioanelor am asteptat vreo ora. Femeile au cam sarit peste rand, probabil ajutate de faptul ca domnii insotitori de pe camion erau doar barbati. Cum domnisoarele au avut priorotate si s-au bagat in fata, cand ne-a venit si noua randul incepuse trialul de la open. Seful lor plecase si el la traseu iar domnii soferi nu am mai binevoit sa mai faca o tura si cu cei doi prosti care au stat sa astepte. Cand am intrebat daca putem sa ne urcam unul dintre ei a inceput sa foloseasca niste impresii colorate de genul. Sa-mi bag... ca nu am mancat nimic de azi dimineata si altele de acest gen dand de inteles ca nu are chef sa se mai plimbe si cu noi. Nu am mai zis nimic si am plecat la trial.

Pana la urma s-au comportat exact cum se comporta angajatul tipic caruia i se rupe de firma si de imaginea ei.

Poate vi se pare o tampenie dar am zis ce m-a deranjat. In rest nu am ce sa comentez. Sau ar mai fi ceva, lipsa autostrazilor pana in Maramures.:ha:

Felicitari organizatorilor si mai ales doamnei Cornelia care banuiesc ca a fost creierul operatiunii.

Multumiri lui Blavenstein pentru ajutor.:tk

Eu nu o sa uit niciodata MMOF 2011 pentru experientele traite.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare