Max Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Doresc ca sa inchiriez o rulota mare pe perioada joi 18 - 21 august 2011. As vrea sa o iau de pe ruta Baia Mare, Dej, Cluj, Tg.Mures, Sighisoara. Gasim ceva solutii? Max 0753010262 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Doresc ca sa inchiriez o rulota pe perioada joi 18 - 21 august incearca aici - sunt destul de aproape de tine: http://www.vanuva.ro/contact.htm RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 16, 2011 Autor Partajează Postat August 16, 2011 Re: Doresc ca sa inchiriez o rulota pe perioada joi 18 - 21 august incearca aici - sunt destul de aproape de tine: http://www.vanuva.ro/contact.htm Nu mai inchiriaza rulote. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Doresc ca sa inchiriez o rulota pe perioada joi 18 - 21 august Max, aproape nimeni nu mai inchiriaza rulote. Au fost discutii ample intre rulotisti legate de acest subiect. Concluzia, nu merita sa inchiriezi rulota din mii de motive. Incerca la prieteni ca altfel slabe sanse. Succes! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Doresc ca sa inchiriez o rulota pe perioada joi 18 - 21 august Eu am inchiriat Pt REA dar sunt din Bucuresti Asa ca nu prea te avantajeaza RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 16, 2011 Autor Partajează Postat August 16, 2011 Re: Doresc ca sa inchiriez o rulota pe perioada joi 18 - 21 august Max, aproape nimeni nu mai inchiriaza rulote. Au fost discutii ample intre rulotisti legate de acest subiect. Concluzia, nu merita sa inchiriezi rulota din mii de motive. Incerca la prieteni ca altfel slabe sanse. Succes! Am discutat cu domnul Curelea de la Asociatia ClubRV si am aflat deja ca nu prea se mai inchiriaza rulote si inteleg de ce. Multi le duceau inapoi stricate. Asta e...mergem la cort. :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Doresc ca sa inchiriez o rulota pe perioada joi 18 - 21 august Si eu cu greu am gasit sa inchiriez una din Cluj pt concursul din 25.08.2011. Din acest motiv in noembrie am sa imi cumpar una ca ii mai sigur :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Doresc ca sa inchiriez o rulota pe perioada joi 18 - 21 august Pt cine e interesat de autorulota Fiat ducato știu una de închiriat in Ungaria la 40 de km de granița Petea (Mateszalka) omul cere 50€/zi dar când i- am zis ca ii dau 10000 (140 RON) forinți nu a zis nu. Este mare de vreo 6 pers , an fabr cca 1985-1990, diesel Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Doresc ca sa inchiriez o rulota pe perioada joi 18 - 21 august Cam in toate targurile auto mari, exista parcate rulote inmatriculate , in stare tehnica functionala pe care proprietarii sau bisnitarii incearca sa le vanda. Eu as incerca sa sun la numerele afisate pe aceste rulote si sa incerc sa inchiriez una . Am observat ca la noi nu a prea prins microbul , in special din cauza spatiului pe care il ocupa o rulota cand sta nefolosita . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Doresc ca sa inchiriez o rulota pe perioada joi 18 - 21 august După a mea părere cauza este lipsa îngrijirii a celui ce închiriază. Si eu as cumpara o rulota pt închiriat dar îmi e frica ca după 5 închirieri pot sa o dezmembrez . Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate