Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Doresc ca sa inchiriez o rulota pe perioada joi 18 - 21 august

Max

Postări Recomandate

Doresc ca sa inchiriez o rulota mare pe perioada joi 18 - 21 august 2011.

As vrea sa o iau de pe ruta Baia Mare, Dej, Cluj, Tg.Mures, Sighisoara.

Gasim ceva solutii?

Max

0753010262

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Doresc ca sa inchiriez o rulota pe perioada joi 18 - 21 august

Max, aproape nimeni nu mai inchiriaza rulote. Au fost discutii ample intre rulotisti legate de acest subiect. Concluzia, nu merita sa inchiriezi rulota din mii de motive. Incerca la prieteni ca altfel slabe sanse.

Succes!

Link spre comentariu

Max, aproape nimeni nu mai inchiriaza rulote. Au fost discutii ample intre rulotisti legate de acest subiect. Concluzia, nu merita sa inchiriezi rulota din mii de motive. Incerca la prieteni ca altfel slabe sanse.

Succes!

Am discutat cu domnul Curelea de la Asociatia ClubRV si am aflat deja ca nu prea se mai inchiriaza rulote si inteleg de ce. Multi le duceau inapoi stricate.

Asta e...mergem la cort. :cort

Link spre comentariu

Vizitator mao

Si eu cu greu am gasit sa inchiriez una din Cluj pt concursul din 25.08.2011. Din acest motiv in noembrie am sa imi cumpar una ca ii mai sigur :d

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Pt cine e interesat de autorulota Fiat ducato știu una de închiriat in Ungaria la 40 de km de granița Petea (Mateszalka) omul cere 50€/zi dar când i- am zis ca ii dau 10000 (140 RON) forinți nu a zis nu. Este mare de vreo 6 pers , an fabr cca 1985-1990, diesel

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu

Cam in toate targurile auto mari, exista parcate rulote inmatriculate , in stare tehnica functionala pe care proprietarii sau bisnitarii incearca sa le vanda. Eu as incerca sa sun la numerele afisate pe aceste rulote si sa incerc sa inchiriez una .

Am observat ca la noi nu a prea prins microbul , in special din cauza spatiului pe care il ocupa o rulota cand sta nefolosita .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

După a mea părere cauza este lipsa îngrijirii a celui ce închiriază. Si eu as cumpara o rulota pt închiriat dar îmi e frica ca după 5 închirieri pot sa o dezmembrez .

Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi

Honda Dominator nx 650 , 1993

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare