ssrli Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Frontera 2.5 tds an '97-vreau pareri si sfaturi Pai fii atent... nu reglaju clasic cu lera, ca la tachetii mecanici ci cu o cheie speciala se regleaza un joc, o marja sa zic asa... oricum nici eu nu am inteles nimic, dar spun ce nu am inteles :grin: Poate, poate, vede cineva care stie bine despre ce e vorba si ne lamureste :grin: N-am gasit nimic legat de asa ceva in manuale...dar 2.5 imi face impresia ca e total diferit de 2.3. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Frontera 2.5 tds an '97-vreau pareri si sfaturi Eu in niciun caz nu comparam 2.3 cu 2.5... am zis ca se poate, nu ca e sigura treaba, dar mai bine verifici fiindca sunt chestii care nici prin manuale nu sunt explicate asa bine. Am luat la citit manualu de 2.5 si intr-adevar vad ca nu scrie nimic de asa ceva. :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate