TINU Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 snorkel : da sau nu? am citit ceva articole postate despre aceasta tema si m-am decis sa-mi montez unul, mai mult pentru avantajele motorului (si aspect) si mai putin pentru apa pana la parbriz ! cine ma poate ajuta cu o informatie : de unde se poate cumpara+monta asa ceva ? pentru celelalte aerisiri (punti, diferentiale) stie cineva cum sunt la pajero si ce trebuie facut cu ele ? multumesc ! p.s. orice opinie impotriva ideii m-ar putea ajuta, totusi nu vreau sa reiau discutii ce se pot consulta deja in teme anterioare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Forum Club4x4 Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 Au fost discutii ample si aprinse pe forum pe tema asta. Poti folosi comanda de cautare si te vei edifica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TINU Postat Februarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2008 am cautat, gasit, citit pareri pro si contra ! dar nu am gasit (poate nu am citit chiar tot) cine vinde ceva serios si cine monteaza ! daca ma poti ajuta cu ceva concret (un topic anume, link, nr. tel), multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 1) Pentru ce model de Pajero doresti? 2) Aerisirile de la punti, cutia de viteze si cutia de transfer poti sa le tragi cu niste furtune din plastic de care gasesti la magazinele cu piese si scule pt aer comprimat. Gasesti inclusiv conectori, reductii etc... Aceste furtune le tragi pana in cutia filtrului de aer iar daca iti pui snorkel, le poti continua prin el pana sus la priza de aer. Miron ne poate arata daca are niste poze pt ca el avea asa ceva pe Toyota 70. Si voi avea si eu le 60-ul meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 am cautat, gasit, citit pareri pro si contra ! dar nu am gasit (poate nu am citit chiar tot) cine vinde ceva serios si cine monteaza ! daca ma poti ajuta cu ceva concret (un topic anume, link, nr. tel), multumesc ! Incearca la Traco (Tudor Dranga 0722 223 500) sau la nissan4x4 (Luigi Parsu 0722 200 533) Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TINU Postat Februarie 17, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2008 SNORKEL da domnilor ! multumesc ! asta imi trebuia : informatie clara si precisa ! inca odata : multumesc ! p.s. nu ma pricep la montat furtune si nu vreau sa o stric facand cine stie ce minune ! vreau pentru pajero 5 usi, an 99, 2,8 tdi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate