omoroka Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi Si ultimul bilant 1. omoroka 2. minitehnicus 3. optimus 4. pacepa (ne va intercepta la benzinaria de la intrarea pe soseaua Campulung) 5. georgei23 6. stane (ne va intercepta pe Valea Valsanului) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Re: Combinata alpina in Fagarasi abia m-am intors de la cumparaturi. vin fara gratar ca e schiop de un picior si nici nu m-as afuma si sa stau asa 2 zile :grin: sa ne vedem cu bine dimineata! (Mc-u' ala e cel de langa Metro, presupun...) Editat Septembrie 16, 2011 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi da, da....acela unde ne-am cunoscut:grin: http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi din motive tehnice (cruce cardanica ) nu mai participa la aceasta plimbare , sper sa onorez urmatoarea iesire:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 (editat) Re: Combinata alpina in Fagarasi Foloasiti PM sau tel. Nu v-a avertizat nici un moderator? Vreti sa facem topic "Discutii zona Muntenia"? PS: ce n-aveti sau ati uitat acasa. Ma sunati pe mine ca vin mai tarziu si aduc. Gratar? Se aduce. Editat Septembrie 16, 2011 de stane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 16, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi abia m-am intors de la cumparaturi. vin fara gratar ca e schiop de un picior si nici nu m-as afuma si sa stau asa 2 zile :grin: sa ne vedem cu bine dimineata! (Mc-u' ala e cel de langa Metro, presupun...) ok, in cazul asta nu mai iau carnea cu mine. traiasca conserva de fasole si :x Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 18, 2011 Partajează Postat Septembrie 18, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi primele impresii la fierbinte: - este foarte bine sa ai lift la bloc (eu nu am...) - cine a zis ca "mersul pe jos face piciorul frumos" a fost masochist - chiar daca nu te pricepi, daca vrei cu adevarat, poti... sau, daca poti, vrei... in rest... ce sa mai zic... au fost niste oameni super simpatici, si cu niste vorbe de duh de le voi tine minte toata viata... apropo, ma dor picioarele de ma c.c pe mine, dar mai bine tac din gura, sa nu vrea cineva sa-mi curme... stie el... combinata asta s-a mai combinat cu o urcare combinata din bezna si ceata densa, de nu vedeai mai mult de 2m, dar stiam sigur ca avem de gasit si urmat niste "urme de roti prin iarba". am avut de toate: ceva offroad, prafuri (nu va ganditi la prostii), plimbare sa ne facem picioarele frumoase, am salvat o oaie, am ras de ne-am spart, ne-am clatit ochii cu niste peisaje "din filme", ne-am ozonat plamanii... intr-un cuvant, a fost o iesire extraordinara. acum pot sa-mi trec in lista de dorinte din viata si pe asta: imi doresc sa am parte de cat mai multe zile ca astea doua. ne-am pozat si filmat, daca nu reusesc sa ma dau jos din pat dimineata sa merg la treaba, stau sa pun pozele, daca nu... in perioada urmatoare. @omoroka: respect pt initiativa, si mai astept si altele asemenea. PS: acum ma duc sa ma tratez :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Re: Combinata alpina in Fagarasi Pun eu primele poze. Restul mai tarziu ca ie la prelucrat... Editat Septembrie 19, 2011 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Re: Combinata alpina in Fagarasi Asteptam ,asteptam :).Intrebare.Cineva din zona mi-a zis ca vor sa asfalteze drumul prin Valea valsanului cel care iese in Transfagarasan.Asa este a-ti vazut ceva miscari pe acolo? Editat Septembrie 19, 2011 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi Foarte frumos felicitari :h5 Exista trackul expeditiei ? sunt curios unde este poza cu corturile si cu masinile pe varful muntelui , arata incredibil de frumos acolo . http://img689.imageshack.us/img689/1773/undeaajunsmitsudscf6557.jpg http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Re: Combinata alpina in Fagarasi sunt curios unde este poza cu corturile si cu masinile pe varful muntelui. 45°32'35.04"N 24°42'32.89"E track rosu cu masina track mov (jumatate de drum) pe jos Editat Septembrie 19, 2011 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi Asteptam ,asteptam :).Intrebare.Cineva din zona mi-a zis ca vor sa asfalteze drumul prin Valea valsanului cel care iese in Transfagarasan.Asa este a-ti vazut ceva miscari pe acolo? E deja asfaltat si incepe din locul numit Poieni nu din Bradet. Dar e o fasie de asfalt pe care cu greu incap doua masini. http://www.panoramio.com/photo/54943012?source=wapi&referrer=kh.google.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi Mersi mult. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 (editat) Re: Combinata alpina in Fagarasi incep sa pun pozele... din cele 198 de poze, mi-a fost greu sa selectez "doar cateva", asa ca am sa pun toate pozele care au surprins momentele cheie, in ordine cronologica. sper sa va placa! episodul 1 Editat Septembrie 19, 2011 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi episodul 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi episodul 3 astea au fost facute pana la locul de campare si a urmat somnul... urmeaza cele cu rasaritul si plecare spre Moldoveanu, traseul, victoria si intoarcere... am selectat in total 93 de poze, sper ca este in regula sa le postez pe toate. in felul asta ne puteti "insoti" pe tot parcursul expeditiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi episodul 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi episodul 5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi episodul 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi episolul 1, poza 1 : priveghi :old 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi Ha al cui este buldogul :D? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi @minitehnicusro: incearca o resuscitare, cine stie, poate-poate... :) @Caphonne: l-a adus Stane, o comicarie de catel, foarte simpatic de felul lui :) episodul 7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi episodul 8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi Episodul 7 poza 7 ma consider rusinea grupului dupa 5,2 Km muntele sa dovedit a fi triumfator, respect celor care au cucerit Moldoveanu Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Combinata alpina in Fagarasi @pacepa: lasa colegu', te poti consola cu faptul ca poza aia a iesit faina :) inca mai rad cand imi amintesc de faza cu oaia :ha: esti tare! :h5 episodul 9 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate