bebesaint Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 (editat) Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) Multumesc de idei. As vrea sa te intreb cate ceva despre cauciucuri. Spui ca se descurca cu brio atat in teren, cat si pe asfalt, ceea ce ar fi ideal pentru multi. Dar, cum sta la capitolul franare pe uscat/ud si cum se comporta la viteza (zgomot, trepidatii). Si ultima intrebare: de unde le-ai luat? Magazin, sau internet? Aaaaa... era sa uit! Ce dimensiune sunt anvelopele, avand in vedere ca nu e deloc modificata pe inaltime? Editat Octombrie 23, 2011 de bebesaint Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 23, 2011 Partajează Postat Octombrie 23, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) as pune si niste filmulete dar sunt de 100 si de 600 de mega, cum fac? Le poti reprocesa cu rezolutie mai mica, in caz ca le-ai editat tu. daca nu, le convertesti, sunt softuri pentru asta. Eventual putem cauta solutie impreuna pe YM. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) au trecut 2 luni de testare si experienta cu jimny. acum pot sa va spun parerea mea despre el si ce merita pus pe el, si no offence parere proprie: 1. cauciucuri: mi-am luat maxxis trepador 8060 la 650 ron bucata. Multumit de ele, sunt allseason deci numa bine pentru la iarna, in offroad se comporta bine si nu am nici o treaba pe asfalt. Deci raman cauciucuri pe masina pana se uzeaza complect, iarna/vara. Detaliaza te rog. Ma intereseaza asa: - cum frineaza pe asfalt uscat - cum frineaza pe asfalt ud - zgomot la rulare pe asfalt - aderenta in teren: namol, dar si alte suprafete off-road. Nu compara cu Simex-ul, ca intr-adevar asta e cea mai buna. Pune si niste poze. Conversia filmelor o poate face si YT-ul :wink: Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc_tyby Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) deci insist pe ideea dimensiunii standard si dupa numeroase cautari singurul cauciuc cu profil mt nu resapat pe dimensiunea 205/70/15 este maxiss trepador. altceva eu nu am gasit decat at-uri si ma gandeam eventual la general grabber 205/75/15 singurele care merg fara inaltari. am ales maxxis: franeaza perfect umed, uscat, zgomot deloc. inainte aveam fulda tramp mix 4x4 , nici o diferenta pe asfalt intre cele 2. in offroad consider ca la dimensiunea standard nimic nu le poate intrece indiferent de natura terenului deoarece profilul este totusi unul mt destul de agresiv. singurele mai bune decat ele consider ca ar fi simexurile. mai intrebati-ma pentru ca poate desi par lipsit de modestie, acuma chiar va pot sfatui, dar pe bune nu dupa ureche. astept si sfaturi si din partea voastra ca omul cat traieste invata. apropo maxiss-urile le-am gasit doar la cauciucuridirect.ro in rest nimeni nu se incumeta sa le aduca, sa el tina pe stoc pentru ca sunt scumpe. au venit in 8 zile de la plata. au fost 650 ron bucata acum sunt 665 bucata. Editat Octombrie 24, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebesaint Postat Octombrie 24, 2011 Partajează Postat Octombrie 24, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) Binecuvanteaza-ne cu niste poze te rugam. Sa vedem si noi cum ii sta cu gumele astea :D Mitsubishi Pajero mk3 lwb 2.5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc_tyby Postat Octombrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2011 (editat) Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) cam asa arata troliul in actiune [video=youtube;h3LeiY0vV-I] Editat Octombrie 24, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc_tyby Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) mi-am pus si scut de la roly, desi omul habar nu are sa explice, totusi e serios si scutul e exceptional.merita cumparat de la el. mi-am pus si amortizor de directie de la mercedes cobra nou costa 97 de ron si mi-am luat niste colatre de metal gata gaurite ca pentru mobila de pal, mai grosute, am gaurit am imbinat si l-am montat. mi-a luat 2 ore jumate si cu totul am ieshit undeva la 130 ron. e perfect si e si misto sa trebaluiesti la masinuta, mai ales ca dupa pozele publicate pe forum e destul de lejer. multumesc mult celor care le-au postat. o sa fac si eu cateva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc_tyby Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 (editat) Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) Coltarele nu sunt suficient de solide . In scurt timp vor face joc , devenind inutile . Editat Noiembrie 24, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc_tyby Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) pai cand vor face joc, punem niste corniere. multumesc de sfat. timp avem, ideea e buna, si e distractiv sa mesteresti. sincer imi era la indemana cu aceste coltare prefabricate si pregaurite. vedem ce mai facem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) pai cand vor face joc, punem niste corniere. multumesc de sfat. timp avem, ideea e buna, si e distractiv sa mesteresti. sincer imi era la indemana cu aceste coltare prefabricate si pregaurite. vedem ce mai facem. Bravo,cum e cu amortizorul?:h5 Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc_tyby Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) e super bine, sesizezi diferenta mare la urcat pe borduri unde nu mai simt nimik in volan. il testez in weekend si in offroad , si iti zic si akolo cum e, dar cred ca va fi la fel de misto. sunt multumit si de scut, parca o sa ma avant mai cu sufletul impacat peste buturugi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) Gumele de pe masina sunt Maxxis-urile? Parca se incarca cam usor. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc_tyby Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) da sunt maxxis si cred ca am gresit ca le-am lasat la 1,9 atm in offroad si de aia s-au incarcat asa tare, dar sincer si eu speram sa fie mai usor de descarcat :)) oricum consider ca e compromisul ideal off/on, dimesniuni stock si gume neresapate, usoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) E foarte gresit 1.9. Producatorul specifica maxim 1.8 cu masina incarcata. probabil ca in off-road ar trebui sa mergi undeva pe la 1.5 atm. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 24, 2011 Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) Sa inteleg ca e smecherie cu amortizoru de directie..... Am tot zis ca pun si eu unul dar uit mereu....... Oricum am si volanul un sfert de tura spre stanga ...ceva joc in caseta:ha:..... E bine ca inca merge. Nu bate nu nimic :grin:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc_tyby Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) nu bate si m-am uitat azi , nu s-au slabit inca fieraraiele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 27, 2011 Partajează Postat Noiembrie 27, 2011 Re: Jimny nou in cluj dar cu dileme vechi :) Se schimba mult in bine comportamentul masinii cu amortizorul de directie. Am folosit tot de Mercedes Cobra. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate