Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Echipament munte made in Cehia

Postări Recomandate

Salutare tuturor. Vreau sa va intreb daca stiti de unde as putea sa cumpar astfel de echipamente, si anume care sa fie produse in cehia. Va intreb pentru ca am auzit in dese randuri ca sunt de o calitate foarte buna. Stie cineva situri sau magazine fizice unde sa pot gasi asa ceva? Sau branduri? Va multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Echipament munte made in Cehia

Colega , corturile alea bune de care ai auzit tu sunt poloneze nu cehesti.

Am un cort polonez de 20 de ani si e ca la prima tinerete , atat doar ca e mare si vooluminos ambalat....deh...incap 8 persoane si ai si antreu de poti juca ping--pong.

Si eu sunt in cautare de un cort ultrausor , si ce imi place la momentul asta pe piata e husky felen 2-3. Care de altfel abia astept sa mi-l achizitionez :grin:

Never stop exploring
Link spre comentariu

mm, frumos corul husky felen 2-3, insa mie imi plac foarte mult alea clasice, tip casuta :grin: nu stiu daca oferta este atat de larga ca la acestea, dar banuiesc ca se gasesc si dintr-acelea de calitate.

Sa inteleg ca hannah este o un producator ceh?

Link spre comentariu

da, husky si hannah sunt cehesti dar bune. Pt ce vrei cortul? cate persoane? copil , purcel , catel ? sau doar tu cu sotia

Never stop exploring
Link spre comentariu

da, husky si hannah sunt cehesti dar bune. Pt ce vrei cortul? cate persoane? copil , purcel , catel ? sau doar tu cu sotia

Cortul as vrea sa fie pentru doua 3 persoane(pentru mai mult loc:grin:). M`am mai uitat pe cateva situri si am vazut ca sunt categorisite: de alpinism, campare nromala etc. Eu vreau sa fie ceva de uz general, vara sa nu se umple de umezeala si cand ploua sa nu ma ud in el.;))

Tu zici ca acele ehipamente de calitate de care spun eu sunt poloneze?? (implicit de intzolit)

Link spre comentariu

Da , corturile poloneze (alea vechi stiu siguur) sunt printre cele mai bune.

Eu iti recomand sa nu te zgarcesti la bani , sa iei un cort cu minim 4000mmm coloana de apa pentru folia exterioara si 10.000mm coloana de apa pt cea de baza.

Sa fie dublu, adica folia exterioara + cea interioara , de asemenea din experienta iti recomand ca la achizitionarea unui cort sa ai in vedere si vestibulul , adica partea aia din fata pe unde intri in cort , sa fie cat mai mare pentru a putea adapostii bagajele si alte chestii in caz de ploaie. Si nu in ultimul rand greutatea , daca il vei cara in spate vei simti un kg in plus, insa daca e prea usor nu inseamna ca e si foarte bun , bine exceptand cele cu foolia siliconata care te duce la 1500 de lei si are 2 kg :grin:

Daca mai ai intrebari sunt bucuros sa te ajut.

L.E mare atentia cu prea mult loc , daca esti numai tu cu prietena (ceea ce si recomand pentru mai multa intimitate :grin:) nu are rost sa iti iei cort mai mare de 2 persoane , din cauza frigutului :grin: una e sa incalzesti de la corpul/corpuri 2 mc si alta e sa incalzesti 4 mc :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

Da , corturile poloneze (alea vechi stiu siguur) sunt printre cele mai bune.

Eu iti recomand sa nu te zgarcesti la bani , sa iei un cort cu minim 4000mmm coloana de apa pentru folia exterioara si 10.000mm coloana de apa pt cea de baza.

Sa fie dublu, adica folia exterioara + cea interioara , de asemenea din experienta iti recomand ca la achizitionarea unui cort sa ai in vedere si vestibulul , adica partea aia din fata pe unde intri in cort , sa fie cat mai mare pentru a putea adapostii bagajele si alte chestii in caz de ploaie. Si nu in ultimul rand greutatea , daca il vei cara in spate vei simti un kg in plus, insa daca e prea usor nu inseamna ca e si foarte bun , bine exceptand cele cu foolia siliconata care te duce la 1500 de lei si are 2 kg :grin:

Daca mai ai intrebari sunt bucuros sa te ajut.

L.E mare atentia cu prea mult loc , daca esti numai tu cu prietena (ceea ce si recomand pentru mai multa intimitate :grin:) nu are rost sa iti iei cort mai mare de 2 persoane , din cauza frigutului :grin: una e sa incalzesti de la corpul/corpuri 2 mc si alta e sa incalzesti 4 mc :h5

Multumesc de ajutor:h5, uite ca de acele date pomenite de tine nu stiam, caracteristicile corturlui. In ideea de a avea mai mult spatiu, am omis aspectul frigului :grin: Eu am un cort, clasic, din acela tip "casuta", insa de moda veche:)) cu niste tije de metal inuntru, mai complicat, plus ca are ceva Kg:)) In orice caz, graba nu este pentru ca momentan nu avem posibilitatea sa plecam nicaieri 8-| din pacate;)) insa imi e un dor teribil de o dimineata cand ies din cort si incalzesc un ceai la jar :grin:

Link spre comentariu

Ehe....ce vremuri.....imi aduc aminte acum 1 luna si ceva cand m-am trezit din cort si am dat nas in nas cu briza lacului Petrimanu....dor mi de o drumetie...

Ce sa mai ai in vedere , musai sa iti iei cortul cu bete din duraluminiu de minim 9 mm grosime.

Cele de fibra de sticla sau cele din Durawrap dupa un timp nu se mai arcuiesc la fel ca in tinerete si trosnesc.....patit eu cu 2 corturi dealea eftine.

Sa mai ai in vedere faptul ca ti-l vei lua acum si va trece mult timp pana sa iti iei altul.....asa ca ia-l mai scump. O sa te tina daca il ingrijesti pana iti va creste ala mic de 5 ani :grin:

Never stop exploring
Link spre comentariu

Ehe....ce vremuri.....imi aduc aminte acum 1 luna si ceva cand m-am trezit din cort si am dat nas in nas cu briza lacului Petrimanu....dor mi de o drumetie...

Ce sa mai ai in vedere , musai sa iti iei cortul cu bete din duraluminiu de minim 9 mm grosime.

Cele de fibra de sticla sau cele din Durawrap dupa un timp nu se mai arcuiesc la fel ca in tinerete si trosnesc.....patit eu cu 2 corturi dealea eftine.

Sa mai ai in vedere faptul ca ti-l vei lua acum si va trece mult timp pana sa iti iei altul.....asa ca ia-l mai scump. O sa te tina daca il ingrijesti pana iti va creste ala mic de 5 ani :grin:

Aiaiaiai ce imagini, am cautat poze cu Lacul Petrimanu :)) superb!!!Eu mergeam cu cercetasii prin locuri deastea;)) frumos.

Mhm, bun instructaj mi-ai facut cu cortul, nu stiam despre anumite chestii. :D

Link spre comentariu

...

Si eu sunt in cautare de un cort ultrausor , si ce imi place la momentul asta pe piata e husky felen 2-3. Care de altfel abia astept sa mi-l achizitionez :grin:

nu e mai bun Fighter ... 2 intrari

eu vreau sa cumpar un Fast (familie mare :sm ) dar nu gasesc in Romania

Link spre comentariu

Eu am achizitionat un cort Trimm alfa d (2-3 persoane), foarte multumit este aceeasi calitate ca si Hannah, dar la preturi mai bune. La Hannah au fost doi asociati care s-au despartit si asa a luat fiinta Trimm. Si sediul lor din cehia este o cladire impartita in doua si pe juma scrie Hannah iar cealalta Trimm, modelele sunt aceleasi ca la Hannah.

*cort de 2-3 persoane *structura din duraluminiu *extra lungime pentru confort sporit *absida ofera spatiu generos pentru bagaje *Principalele avantaje: *greutate redusa *instalare rapida Caracteristici: *Exterior: 100% polyester 4000 mm apa *Interior: polyester WR respirabil *Podea: 10% nylon 10 000 mm apa *bete duraluminiu 70001 T6 diametru 8.5mm *Dimensiuni (220-90)x150x110 mm *greutate: 2.8 kg

TODAY IS A GIFT
Link spre comentariu

"cort de 2-3 persoane *structura din duraluminiu *extra lungime pentru confort sporit *absida ofera spatiu generos pentru bagaje *Principalele avantaje: *greutate redusa *instalare rapida Caracteristici: *Exterior: 100% polyester 4000 mm apa *Interior: polyester WR respirabil *Podea: 10% nylon 10 000 mm apa *bete duraluminiu 70001 T6 diametru 8.5mm *Dimensiuni (220-90)x150x110 mm *greutate: 2.8 kg "

Va salut, de unde ati cumparat cortul si la ce pret.Cu stima.

Disco 2, 03 - de suflet. Octavia 2, 08 - de nevoie.
Link spre comentariu

da-i un gooogle "cort trimm delta d romania" de exemplu si iti da toti vanzatorii.

Nu e ok sa punem nume de site-uri aici.

Never stop exploring
Link spre comentariu

probabil ca la aceasta ora, cele mai bune corturi sunt in oferta pentru pescarii de crap

modele mutiple, cu mult multe variante, materiale de hipercalitate

dezavantaje... grele, facute sa fie date jos din masina si montate pentru 7-10 zile, nu pentru transport in rucsac si montaj rapid pentru o noapte

http://www.crap.com.ro/shop/store.php?Corturi_crap-pg1-cid73.html

http://www.bigfish.ro/articole/casa-cu-vedere-spre-lac-idei-pentru-alegerea-cortului-de-vlad-pavlovici.html

http://www.aventurilapescuit.ro/articol_1239/corturi_de_pescuit_la_crap_pe_vreme_rece.html

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

hannah, husky si trimm sunt cele mai cunsocute marci ....

la noi hannah are cea mai buna distributie si implicit este mai cunoscuta ....

parere personala - as merge pe cort husky - mi se pare cel mai bun pret/ calitate

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare