Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Modificari Touareg!

Vizitator BobbyFurtuna

Postări Recomandate

Vizitator BobbyFurtuna

Pentru a face fata in cel mai usor off road adica pescuit, vanatoare, un mers pe munte iarna mai de Craciun, de Revelion ce modificari sugerati unui Touareg cu motor de 3000 cmc diesel cel de 230 CP din 2009. Nu vreau off road greu in sensul de mers prin rauri cu el si prin cele mai urate noroaie, decat sa pot merge la munte in weekend, pe un drum forestier cu urme de tractor pe el cum se intampla de cele mai multe ori la munte, sa pot merge iarna fara probleme, fara sa raman in zapada, sa pot merge pe un drum de munte cu zapada pe el, un mers la peste sau prin depta si cam atat. Ce modificari sa ii aduc, si ce cauciucuri imi recomandati (Nu neaparat pentru jantele lui originale le si schimb daca este cazul) dar cu care sa pot merge atat pe asfalt pana la munte sa zic, cat si pe acolo pe drumuri forestiere si zapada. Stiu ca Touareg-ul nu este chiar o masina de off road, am intentionat sa achizitionez un Discovery 4 dar ramane proiect pentru anul viitor avand ceva probleme cu banii momentan.

Unde pot gasii accesorii de off road pentru Touareg? Pe ce site-uri sau la ce magazine de specialitate preferabil in Bucuresti, Brasov sau Constanta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Modificari Touareg!

Eu nu te mai consider credibil. Cand o sa pui poze cu masina ta, eventual si un filmulet atunci o sa mai raspund la vreun topic inceput de tine.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Vizitator BobbyFurtuna

Nu am aparat foto aici dar am facut niste poze cu telefonul sper sa nu te deranjeze rezolutia. Daca vrei revin si cu altele cand ajung in Bucuresti la noapte dar bine inteles o sa fac maine pozele!

Bobby0037.jpg.1e71e9008077bc6afe274d9d0227fec3.jpg

Bobby0038.jpg.696d5f98165518ac87459ece6cee9afa.jpg

Bobby0039.jpg.c573efd6aa08c28f18cf98ad9b08f779.jpg

Link spre comentariu

Cu celelalte enshpe mii de topicuri deschise de tine ce faci? Le mai continui sau ai febra deschiderii de topicuri noi fara sfarsit.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Vizitator BobbyFurtuna

Care celalate mah omule? Mai bine rog un admin sa inchida topicul ca nu prea am ce discuta cu o mare parte din persoanele de aici. Ii intereseaza ce masini am, ce am facut eu cu topicurile, unde lucrezz si alte prostii, dau mesaje private aiurea. Eu zic ca nu e cazul sa mai fac parte din acest forum si rog un admin sa inchida contul ca deja o dam in balarii. Cum ar fi sa ma apuc si eu sa il interoghez ce masini are, cand se culca cu nevasta si cand se culca nevasta cu altu si mai stiu eu ce prostii. Sa o terminam cu prostiile. Va rog frumos sa imi inchida cineva contul pentru a nu mai primii nimic pe mail si alte chestii de genul si sa nu mai imi bat capul!

Editat de BobbyFurtuna
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

@BobbyFurtuna-te aprinzi usor

Cat despre cei offtopic ,chiar nu ii inteleg de ce se obosesc sa posteze fara sens daca nu au nimic de spus despre subiect

@B-Chiar pentru off road a fost proiectata

Da, si model-ul expus mai sus de tine este fabricat garantat inainte de 2008:grin:

Model '03-'07, dupa care sa schimbat linia(facelift '07- )

Editat de Misteru
Life Is A Mistery!
Link spre comentariu

Da,dupa cate se vede este si banat sau are contul sters .Dar si incepand de la un topic deschis aiurea poate iesi ceva frumos.

Daca sunt idei in acest sens sunt binevenite,eu zic sa curga discutia.Cine are ceva de spus....sa o faca

Life Is A Mistery!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare