Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Curent Electric in Masivul Fagaras

Postări Recomandate

Bucureşti, 25 august 2011: Asociaţia pentru Ecologie şi Turism Montan Ecoxtrem a montat cu sprijinul Serviciului Salvamont Argeş panouri fotovoltaice la refugiile de creastă din masivul Făgăraş.

Panourile fotovoltaice sunt echipamente care transformă energia solară în energie electrică şi reprezintă cea mai eficientă soluţie pentru a asigura electricitate în locurile izolate. Scara, Cota 2000, Fereastra Zmeilor, Podul Giurgiului, Fereastra Mică şi Iezer sunt cele 6 refugii din munţii Făgăraş unde iubitorii muntelui vor avea lumină şi unde îşi vor putea încărca telefoanele mobile, aparatele foto, GPS sau alte dispozitive electronice la prizele tip “bricheta de mașina”.

Articol preluat de aici

http://www.zoso.ro/uploads/2011/08/montare_panouri.jpg

http://www.zoso.ro/uploads/2011/08/refugiu_luminat_-_fereastra_zmeilor.jpg

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Curent Electric in Masivul Fagaras

faina initiativa......cinste celor care au carat toate materialelel cu spinarea :h5

problema e insa alta.....cat vor rezista...nu datorita intemperiilor si aclimatului aspru....cat a persoanelor care se vor perinda pe acolo

Link spre comentariu

Tot intemperii se numesc si acelea :hl, sunt naturale si se comporta ca uraganul, dupa ce trec, totu-i devastat. Numai ca nu au pene :grin:

De acum-incolo sa nu uitati incarcatorul de masina cand urcati pe munte la pas, oricat de ciudat ar parea.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Marius stai linistit ca nu oricine ajunge acolo la picior majoritatea se opresc mai jos pe langa lac iar daca vreun binevoitor intra pe mana lui Relu nenea din poza ca sigur el este nu il vad bine.E ca si cum ai da nas in nas cu un urs :D

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Frumoasa treaba cu panourile acelea in varf de munte. Cinste tuturor ce au pus umarul la acest proiect :br.

PS: Aia negrii plini de valoare cu slapi si ochelari de soare nu cred ca o sa mearga pana acolo, dar mai poti sa sti ?!

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Marius stai linistit ca nu oricine ajunge acolo la picior majoritatea se opresc mai jos pe langa lac iar daca vreun binevoitor intra pe mana lui Relu nenea din poza ca sigur el este nu il vad bine.E ca si cum ai da nas in nas cu un urs :D

nu cred ca cineva se catara pina acolo sa vina la vale cu un panou solar in circa.

off topic: cit despre relu, daca-l mai vezi, spune-i ca a zis barbata-su ca e o coropisnita nenorocita si o mama ( da, am zis bine) denaturata care n-are habar ca fi-so a fugit cu sotul ( si aici am zis bine) in BG si ca trebuie sa raporteze rapid la tata jean, ca-l ia mama lui proces verbal

scuze de ot, da ' alta ocazie n-am sa gasesc coropisnita respectiva

Link spre comentariu

aha....sa stii ca eu bat Piatra Craiului...si nu numai iarna...daca ai sti de cate ori am gasit usa refugiului de la Vf Ascutit deschisa....si refugiul plin....cu zapada incat la un momentdat am vrut sa-l demontez.....pe principiul...eu te-am facut....eu te omor :grin:

sper sa nu ajunga toate lighioanele pe acolo......ca sa ajung in Craita...prin 82....a trebuit sa promit marea cu sarea....acum...e poteca acolo la la Spirla :grin:

si uite asa am ajuns la concluzia ca o tura de o zi...imi ajunge

Link spre comentariu

Este o mare investitie cu care se lauda Ministerul Dezvoltarii cand este intrebat ce-a facut cu purcoiu de bani.

Dupa parerea mea INUTILA (ca si partiile de ski pe versante sudice).

Ce-o sa faci? Economie de frontala? Sau cat timp petreci pe creasta sa fie nevoie sa-ti incarci telefonul?

Cred ca a fost o "duda" pentru asociatia aia, probabil pentru asta infiintata si o gura de aer pentru Salvamont.

LE:

Retrag afirmatia referitoare la asociatie.

Oare cum rezista panourile la grindina?

Editat de stane
Link spre comentariu

nu stiu daca toate sint la fel, dar pe aici avem cam la toate semnele de circulatie si la aitomatele de parcare, si grindina cit oul de porumbel e ceva normal aici, pina acum n-am vazut nimic spart. vecinu are tot acoperisul cu panouri, nici o problema pina acum

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare