Vizitator ale_pop Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 nume:alexandra pop ocupatie: eleva la col nat "Ghe Sincai" Baia Mare , viitoare studenta umf Cluj bine v-am gasit :c !!!!! sa va zic 3-4 vb si despre mine : teoretic femeia ideala , practic .... no comment! imi place sa desenez , sa cant la pian , sa conduc :X:X:X , sa ma dau cu rolele si .... etc ... etc ... ca am multa energie si fac multe intr-o zi !!! PROMOVEZ TEORIA: "IN SPATELE ORICARUI BARBAT PUTERNIC SE AFLA O FEMEIE DESTEAPTA SI PUTERNICA !" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ale_pop Postat Februarie 17, 2008 Partajează Postat Februarie 17, 2008 deci ziceam ''teoretic femeia ideala '' deoarece sunt cat se poate de realista .... ca oricat de intelegatoare, inteligenta , etc sunt ... tot nu pot sa fiu pe placul tuturor ... sti cum e nu toti gandim la fel ... si na sti tu ca orice femeie are un gram de nebunie in plus fata de barbati :twisted: nu mai fac teorie ... astept sa imi fie demostrata sau combatuta teoria propusa :p! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate